Şimdi Ara

Tüketici için uyarı mesajıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli forum sakinleri

    Bu mesajı yazma sebebim başımıza gelen bir olayı burada paylaşarak tüketiciyi ve kartuş toner işi yapan meslekdaşları uyarmaktır.

    bilindiği gibi samsung 4623 / 4600 gibi makinalara software yüklemesi yapılmakta bu işide yapan Elazığlı kardeşler diye birileri var. Daha önceden 100 adet resetlemeleri için gönderdiğimiz chipleri geri göndermeyerek kendilerini ispatlamış olsalarda gittigidiyor üzerinden bu vatandaşlardan 4623 ve 4600 için cd siparişi verdik ve gönderdiler.Cd 5.00 tl ücretinde ve bizden isteyen başka bir dolumcuya 10 tl fiyat ile sattık bir tane sattığımız arkadaşımızda müşterisinin yanında makinaya yükleme yaparken birde görüyorki cd içinde heryer elazığlı kardeşler reklamları ile dolu ve fiyat yazılı olarak .

    Düşünün ki 10 liraya verdiğimiz cd son kullanıcıya 15-20 tl üzerinden ulaşmış olsa orada bu işlemi yapan bilgisayarcı arkadaş yerin dibinde rezil olacak .

    Demem o ki bu esnaflıkla alakası olmayan insanlarla alışveriş yapılmaz yaparsanızda bunlar bir bilgi olsun .

    Lütfen konu bak dolumcular kazıkçı kaça alıp kaça satıyorlara dönmesin !!!



  • sonuna kadar arkadaşa katılıyorum bende ankarada dolum yapıyorum arkadaşlar ama sınırsız yazlımlar çıktıktan sonra kimseye şu kadar fiyat yada bu kadar olur demedim denmez de ama bazı dolumcu arkadaşlar hiç bir emek sarf etmeden bu yazılımlara 20 ila 25 tl istiyolar zaten biraz detaylı araştırma sonucunda internetten buluna biliyor ki baya bi yazılımı başka bi konu altında buldum ve likleri verdim demek istediğim son kullanıcıya da yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.