Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyeti Talep Reddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom ile bir anlaşmazlığımız var, detaya girmeyeceğim lakin tamamen haklıyız, benzer konularda insanlar heyete başvuru yapıp kazanmışlar. İnternet babamın üzerine kayıtlıydı ben oğlu olarak başvurdum. Türk Telekom yaptığımız şikayete dair hiçbir savunma hazırlamamış sadece bu kişi üzerine abonelik yoktur deyip talep reddi istemiş. Heyet de evet senin üzerine abonelik yok deyip talebi reddetmiş. Şimdi ne yapmalıyım olayın üzerinden 6 ay geçti tekrar babam adına bir başvuru daha mı yapmalıyım yoksa karara itiraz etsem bir sonuç çıkar mı, bilgisi olan var mı acaba benzer bir şey yaşamış olan?

• Sen TT nin muhattabı değilsin. Baban işlem yapacak

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Tekrar mı başvurmalıyım babam adına? Yaşlı adam ne bilsin bu işleri yine ben yapacağım her şeyi

• Kara Komite kullanıcısına yanıt

Baban adına sen işlem yapamazsın.

1. Baban noter'den vekalet verecek tüm resmi işlemlerden sen sorumlu olacaksın.

kısaca babanız ya kendi başvuracak yada size Noter'den vekalet vs verecek siz babanız adına işlem yapacaksınız. Siz normal şartlarda söz sahibi değilsiniz.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

İnternet üzerinden oluyor hakem heyeti başvuruları hocam, başvuran kısmına sadece babamın tc'sini ve adını yazacağım. 6 ay geçmiş olayın üzerinden tekrar mı başvurmalıyım şimdi onu merak ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüketici Hakem Heyeti Mahkemesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.