Şimdi Ara

(Tükendi)Bir Sıcak saat daha Lorus Rt324cx9->Kargo dahil 109 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=satrkrt324cx9&categoryId=25008404

(Tükendi)Bir Sıcak saat daha Lorus Rt324cx9->Kargo dahil 109 Lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB452229F -- 19 Eylül 2015; 11:18:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kliksada 160, baya az firma satıyor, eski bi model sanırm.

şirketten bi abimiz saat bakıyordu, 1 tane aldık bakalım beğenmezse iptal ederiz :D

konu için teşekürler

Pulsar'ın bu (http://www.hepsiburada.com/pulsar-pt3238x-erkek-kol-saati-p-SATRKPT3238X ) modeli de benziyor buna, zaten lorus ta pulsarın alt markasıymış, pulsar da seikonun vs :)

ucu seikoya dokunan bi saat, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 19 Eylül 2015; 9:27:23 >
  • Ben aldım teşekkür ederim

• 109 edecek saate benzemiyor. büyük ihtimal gösterglerden sadece biri çalışıyor.
  • Saatin plastik kordonları berbat yine lorusun plastik kordonlu bir saatini kullanıyorum kiri çok belli ediyor.Silmekle falan geçmiyor.Alacak arkadaşlar ona göre alsınlar.
  • Lorus Seiko'nun yan ürünüdür ve Seiko kalitesine sahiptir. Ben de 1 tane aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

109 edecek saate benzemiyor. büyük ihtimal gösterglerden sadece biri çalışıyor.

hocam kesin bir bilgi bilmeden koskoca seiko markasını karalıyorsunuz. saat hakkında bilginiz yoksa lütfen mesaj atmayın.

http://lorussaat.com/index.php?page=lorus-hakkinda&id=11
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paylaşım için teşekkürler
  • ürün tükendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geecce

ürün tükendi.

Demek ki dandik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drgripin kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben seikoya ne dedim ki? saatin markası LORUS . Dikkat et. Seikonun alt markasıymış falanmış filanmış. sonuçta lorus. seiko değil. zaten seiko markasını bu saatin üstüne asla basmaz. emin ol. sapla samanı asla karıştırmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

Arkadaşım ben seikoya ne dedim ki? saatin markası LORUS . Dikkat et. Seikonun alt markasıymış falanmış filanmış. sonuçta lorus. seiko değil. zaten seiko markasını bu saatin üstüne asla basmaz. emin ol. sapla samanı asla karıştırmamak lazım.

1881 yılında kurulmuş bir fabrikadan çıkıyor bu ürünler.. fiat gurubunun bir sürü arabası var.. senin mantığına göre ferrrari araba..alfa romeo araba değil..

bir markayı karalamak bu kadar kolay olmamalı.. bu markayı belloni..daniel klein gibi çinde fason üretilen kıytırık markaların sınıfına sokamazsınız.. bu sınıfa koyarsanızda saatten anlayan forum ahalisi gereken cevabı verir..bugün ben yarın başkası

edit: sen markayı karalaya dur saatten anlayan arkadaşlar tüketmiş bile ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgripin -- 19 Eylül 2015; 12:18:22 >

• drgripin kullanıcısına yanıt
    Amma ciddiye almışsınız siz de okuyan da zanneder memleket meselesi..
  • uA_41 kullanıcısına yanıt
    hocam yapım böyle.. sen milyardolarlık şirketlerin ürünlerine üzerindeki özellikler görsel amaçlı diyerek belonni sınıfına sokarsa ciddiye alırım.. burası boş beleş sallama yeri değil. herşeyi salladığımız için dışa bağımlı asalak gibi yaşayan bir millet haline geldik zaten..
  • Ürünü az önce teslim aldım. Tüm fonksiyonları çalışıyor gayet güzel. Parasına göre çok çok uygun. Bu fiyata anca plastik saatler veriyorlar

• Ben de dün teslim aldım.Saatin etrafında çizikler vardı.Tedarikçiye gittim sağolsunlar hemen saati değiştirdiler.Bu arada tedarikçi Turkuazinternet .Sıcak saat takibine devam..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.