Şimdi Ara

Tuhaf baygınlık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

17 yaşındayım az önce yatarak kitap okuyordum sonra ayağa hızlıca kalktım ve genelde bana olan göz kararması ve kulak çınlaması oldu ama bu sefer 5-10 saniye sanırım bu süreden sonra kendimi yerde buldum ve kalbim patlayacak gibi atıyordu aşırı hızlı ve güçlü bu durum bana bi sorunun belirtisi gibi geldi daha önce hiç bayılmamışdım acaba bu ne olabilir sorun nedir demiyorum ama normal mi değil mi yardımcı olmanızı bekliyorum yaşımada dikkati çekiyorum !

• Tansiyonun düşmüş çoğu kişiye olur alıştıra alıştıra kalkacaksın kavrama noktasında gaza basacaksın hafif
  • bununla ilgili bir şey okumuştum ama hatırlayamadım tam olarak nedeni bir anda hızla hareket etmek seninde söylediğin gibi internetten bir bak istersen
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Tansiyon düşmesi olması bana saçma geldi dediğim gibi çok hızlı atıyordu kalbim buda tansiyonun aşırı yüksek olduğunun belirtisi yanılıyormuyum yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Tansiyon düşmesi olması bana saçma geldi dediğim gibi çok hızlı atıyordu kalbim buda tansiyonun aşırı yüksek olduğunun belirtisi yanılıyormuyum yoksa ?

Bilgim yok ama tahminime göre beyne yeterli kan gitmeyince kalp fazla çalışmıştır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Merhaba

17 yaşındayım az önce yatarak kitap okuyordum sonra ayağa hızlıca kalktım ve genelde bana olan göz kararması ve kulak çınlaması oldu ama bu sefer 5-10 saniye sanırım bu süreden sonra kendimi yerde buldum ve kalbim patlayacak gibi atıyordu aşırı hızlı ve güçlü bu durum bana bi sorunun belirtisi gibi geldi daha önce hiç bayılmamışdım acaba bu ne olabilir sorun nedir demiyorum ama normal mi değil mi yardımcı olmanızı bekliyorum yaşımada dikkati çekiyorum !

Yakında tuvaletteyim tuvalet kağıdım bitti bu normal mi diye konular açılacak diye endişeliyim. eğer sorun ciddi birşeyse buna kim karar verebiliyor muayene olmadan ciddi birşey olup olmadığına ilginç. Bisikletten düştüm kızlığma birşey oldu mu? Sevgilimi arı soktu hamile kalmışmıdır tarzı haydar dümen vari mesajlar :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.