Şimdi Ara

TÜGVA AKP YURDU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tügva Yurdu Çok Uygun Geldi bana arkadaşlar üniversitemede yakın yani

Sabah-Akşam 7 Gün Yemek-- Aylık 640 Lira ve 200 lira destek veriyorlar benden çıkan 440 lira. Akşam giriş 11

Diğer bir özel yurt var oda okula yakın aylık 500 lira 12 ay ödemede 3.5-6 arası 7 gün yemek 2.öğretimim

İlerde tügva için sıkıntı çıkarmı ? Feto olsun Akp Olssun Sümeyye Erdoğan YADA Bilal Erdoğanın yurdu olması gerek galiba tügva ilerde memur polis vesayrede sıkıntı çıkarmı çıkmasada 10-15 yıl sonra hükümet değişirse İhraç-Veya Açığa Alınır mıyım

• güncellllllllllllllll
  • Tügva burs sonuçakrı açıklandı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı olmaz. Akp en azından feto gibi devleti gayri resmi yollardan yönetmek yerine açık açık yönetiyor. Eğer bir gün her şey tam tersi olur başa laik-kemalist bir hükümet geçerse de en fazla şimdiki "çağdaş yaşamı destekleme derneği"nde kalan öğrenciler kadar dışlanırsın. Yani dışlanmazsın, sıkıntı olmaz Allah izin verirse.

Ama bana sorarsan git arkadaşlarınla bir ev tut ve yaşayıp gidin.
  • Siyasal islamı iliklerine kadar enjekte ederler. Asla gitme.

• Oraya gideceğime sokakta yaşarım daha iyi. Ensarcıların başka bi versiyonu orası.
  • Guncel arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    taceddin veli öğrenci yurdu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyaseti hiç sevmem. Tügva yurduna gitsem beni siyasi işlere zorlarlar mi?

• diriltkalbini kullanıcısına yanıt
    İllaki söylenir bu da seni rahatsız eder, kyk'da kalıyorum haftada bir iki defa yok cami gezisi kuran okuması tarzı duyurular yapılıyor düşün artık.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Cami gezisi, Kur'an okumasinda sıkıntı yok da her hafta akp propagandasi yapmasinlar yeter.

• diriltkalbini kullanıcısına yanıt
    Tügvada yapılır illa

• Dostum siyasi bir tarafa asiri yakin (yakin demiyorum asiri yakin diyorum ozellikle) her yerden hayat boyu uzak durmak gerekiyor. He ne zaman isini her kosulda yurutebilir konuma gelirsin, ozaman siyasete girebilir yahut bir partide taraf olabilirsin. Yoksa ezelden beri gelen basa gelenin butun islerini kendi taraflarina yaptirmalarindan dolayi ekmeginden olursun. Bir yerden sonra birilerinin kopegi olur aklin varken fikrini kaybedersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tügva gibilerden uzak durulması lazım. Devlet bu tür vakıflara inanılmaz imkanlar sağlıyor şu anda ama ileride hükümet değişince ne olacğaı bilinmez.
  • İster TUGVA ister Fetö ister CHP yurtları olsun hiçbirine gitmem. Ne olacağı belli olmaz. Git düz bi yere bak keyfine. Fazla para öde ama hem ideoloji adamı olma hem kafan rahat olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.