Tuğrul selmanoğlunun sildiği tweet

-
-
silmesine değil de bunun böyle tweet atmasına şaşırdım
bunların doğruyu söylemelerini görmek bayağı şaşırtıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 13 Şubat 2023; 23:3:26 > -
dönek pislik..
-
chp li zannetmiştir başkanı da ondan. akp li olduğunu duyunca silmiştir.
-
Abi neden sürekli eksik bilgi verip ALGI kasma peşindesiniz?
Madem bir şey paylaşacaksınız tam paylaşın :(
Bu sildiği twittin üstünde bir twit daha var onu neden atmıyor sunuz ?
Tuğrul SELMANOĞLUtwitter
“Akpartili Elbistan Belediye Başkanını eleştiren bir tweet atmıştım, ben o tweeti buradaki mağdurların şikayetine dayanarak attım. Başkanın da acısı ve kayıpları varmış bilemedim... Hakkaniyetin gereği o tweetimi siliyorum. Başınız sağolsun, geçmiş olsun...”https://twitter.com/tselmanoglu/status/1624100569852915742 -
Maşallah teşkilat iyi çalışıyor bu aralar. Ilk iki gün kafaları kumdaydı, sonra ezber metinlerle geldiler, sonra nefret yaydılar, sonra twitter kapandı savunmaya geldiler, ahbap bir iki gün konu oldu zırladılar, asrın felaketi sloganını geliştirdiler, yağma var dendi "fitne yaymayın" dediler bir gün sonra "en ağır şekilde cezalandırılıyor ooh" dediler. Şimdi 7. 8. gün gidip "burada binlerce araç var" videoları düştü. Arada da birbirlerini savunuyorlar işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı şeyi chp li belediyelere gelince niye yapmıyorsunuz? hayatınız yalan dolan..
-
Yapmıyorsunuz derken ! CHP'li bir belediyeyi eleştirmedim ki ben deprem bölgesinde.
Ayrıca herkes kendinde sorumlu.
Konu Tuğrul Selmanoğlu'nun sildiği twit dimi ! Allah Allah nedir bu dedim adamın twitter adresine girdim. 2-3 aşağı kaydırdımı bu twit'i gördüm. Oranın belediye başkanınında birinci derece akrabaları ölmüş. İlk gün onlarla ilgilenirken gelememiş. Ve başsağlığı dileyip twiti silmiş olay bu sadece.
Ama bazıları koşun geri adım attı tırstı korkuttular susturdular yok şu oldu bu oldu diye yaygara koparıyor. İnsani bir durum var ortada.
-
Son cektigi videodan sonra hala bunu savunan akpli varsa kendisini sorgulasin.
Secimden sonra zaten bu tiplere yaptiklarinin hesabi sorulacak.
En Beğenilen Yanıtlar

silmesine değil de bunun böyle tweet atmasına şaşırdım bunların doğruyu söylemelerini görmek bayağı şaşırtıcı |
chp li zannetmiştir başkanı da ondan. akp li olduğunu duyunca silmiştir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X