Şimdi Ara

Tuğba DURAL Yerine Başkası Getirilmiş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • okan bayülgenin programda da gösterdiler de, öyle 1 anonsluk durum değil, kız nerdeyse haberlerin tamamını bu şekilde sunmuş :S garip bi olay
  • Arkadaslar olayin Marca gazetesi ile bir alakasi yok telafuz falan sorunu degil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye ağlamış
  • Kız ne yapsın ispanya kendisi karışık zaten. Barcelona derken "c" "s" okunuyor. Barca derken "c" "ç" okunuyor marca derken "c" "k" okunuyor. Aynı harf her kelimede farkı okunuyor

Şaka bir yana umarım GS TV'ye gelir.
  • Darkstrom kullanıcısına yanıt
    Eğer özel olmayacaksa ne iş yaptığınızı öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

@Johannes Gutenberg

Gelen haberler o yönde olduğu için hakaret edilmiş dedim. Eğer işin ardında başka birşey varsa, ona göre de yorum yaparım.

Sen nasıl işçiye edilen hakaret normaldir deyip kendini işveren avukatı ilan ettiysen öyle ettik. Var olanı göremeden sırf bir taraf olabilmek için zorluyorsun işi.

Hashus ve Vladimir İlyiç Lénin'in mesajlarına ben de katılıyorum. Lakin bu olayda ince bir çizgi var. Onu göremedikçe bu ülkede insanlar daha çok zulme ve haksızlığa uğrar.

isciye edilen hakaret normaldir vs demedim. gercekten olmadik seyler gordugune inanmaya basliyorum. sucluluk psikolojisi olsa gerek. sacmalamaya baslamissin.

bariz bir sol goruslu cizgin var. ama hicbir sol goruste isini duzgun yapmayan savunulmaz. bir seyleri "farz ederek" se hic savunulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johannes Gutenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

@Johannes Gutenberg

Gelen haberler o yönde olduğu için hakaret edilmiş dedim. Eğer işin ardında başka birşey varsa, ona göre de yorum yaparım.

Sen nasıl işçiye edilen hakaret normaldir deyip kendini işveren avukatı ilan ettiysen öyle ettik. Var olanı göremeden sırf bir taraf olabilmek için zorluyorsun işi.

Hashus ve Vladimir İlyiç Lénin'in mesajlarına ben de katılıyorum. Lakin bu olayda ince bir çizgi var. Onu göremedikçe bu ülkede insanlar daha çok zulme ve haksızlığa uğrar.

isciye edilen hakaret normaldir vs demedim. gercekten olmadik seyler gordugune inanmaya basliyorum. sucluluk psikolojisi olsa gerek. sacmalamaya baslamissin.

bariz bir sol goruslu cizgin var. ama hicbir sol goruste isini duzgun yapmayan savunulmaz. bir seyleri "farz ederek" se hic savunulmaz.

Tamam en büyük sensin, en akıllı sensin, en masum da sensin. Hayatında başarılar, bir daha benle muhatap olmazsan en iyisini yapmış olursun. Hadi selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

kuyt a köyt diyen duruyo

Aslı Köyt zaten. Bizimkilerde her ismi İngilizceleştirme olduğundan Kayt diyorlar. Gerçi Kuyt'a İngiltere'de de Kayt diyorlarmış ama olsun, bu bizim İngilizceleştirme çabamızı değiştirmez.
  • profesyonelsen duygularını işine karıştırmıyacaksın.bu işi yapamıyorsan marca dıyemıyorsan orda haber sunmuyacaksın.yönetmen sonuna kadar haklı bence.
    Reji - sunucu işlerini bilmiyenler geliyor burda yorum yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.