< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Aralık 2020; 0:35:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Aralık 2020; 0:35:20 > |
bu arkadaşın futbol bilgisi ve tutarlılığı bu kadar işte |
FLORENTİNO PEREZ şeyhi de emiri de satın alır |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Aralık 2020; 0:36:47 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Aralık 2020; 0:37:33 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 26 Aralık 2020; 22:40:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gün doğmadan neler doğar. Edit: Mbappe7 gerçi konuda yönetim sıkıntısından bahsediyor ama çöphettino demesine ben de üzüldüm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 26 Aralık 2020; 22:58:28 > |
bu arkadaşın futbol bilgisi ve tutarlılığı bu kadar işte |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 28 Aralık 2020; 8:1:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FLORENTİNO PEREZ şeyhi de emiri de satın alır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 28 Aralık 2020; 16:22:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emirin ne kadar guclu oldugu hakkimda en ufak bir fikrin bile yok.Ezbere yapilmis bir yorum.Senin Perez Emir karsisinda hazir olda duruyor. Emir, Ahed Tamimiyi onurlandirmasini soyledi.Perez, israil lobisinden gelecek tepkileri bile umursamadi.Emir, ne dediyse yapti.Emir korkusundan, Mbappeyi istiyoruz aciklanmasi bile yapamadi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |