Şimdi Ara

Tuchel, asktir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Aralık 2020; 0:35:20 >

• Poşet hocam psg nin eski oyuncusu. Psg'yi de sever. Ama londradaki işini tamamlamadan, hele yeni stadı görmeden bir yere ayrılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok iyi tercih olur Pochettino.

Nagelsmann için aynı şeyi söyleyemem ama, Emery'nin yaşadığı oyuncular üzerinde otorite kuramama problemini yaşar Nagelsmann da. Psg'ye yıldızları dizginleyebilecek bir hoca lazım, Nagelsmann'ın birkaç fırın ekmek daha yemesi gerekiyor.

Pochettino hatalarından ders çıkaran bir hoca, takımını hep bir adım öteye götürüyor, Juve eşleşmesi eminim ki ona çok büyük tecrübe katmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Bence çok iyi tercih olur Pochettino.

Nagelsmann için aynı şeyi söyleyemem ama, Emery'nin yaşadığı oyuncular üzerinde otorite kuramama problemini yaşar Nagelsmann da. Psg'ye yıldızları dizginleyebilecek bir hoca lazım, Nagelsmann'ın birkaç fırın ekmek daha yemesi gerekiyor.

Pochettino hatalarından ders çıkaran bir hoca, takımını hep bir adım öteye götürüyor, Juve eşleşmesi eminim ki ona çok büyük tecrübe katmıştır

O konuda hakli olabilirsin, lakin Nagelsman cok potansiyelli hoca. Buyuk hoca olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Aralık 2020; 0:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

quote:

O konuda hakli olabilirsin hocam, lakin Nagelsman cok potansiyelli hoca. Buyuk hoca olacak.

Pochettino reis bizim icin en iyisi.Seyh halleder, gerekirse acik cek verir.

https://www.newsflare.com/video/189991/sport/pochettino-we-are-not-going-to-buy-trophies-we-are-going-to-deserve-them

mantalite uyuşmuyo senin şeyhle be , zaten gidip popülistik neymarın egosu altında ezilmicek bi td alıcak şeyh bence

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

quote:

O konuda hakli olabilirsin hocam, lakin Nagelsman cok potansiyelli hoca. Buyuk hoca olacak.

Pochettino reis bizim icin en iyisi.Seyh halleder, gerekirse acik cek verir.

https://www.newsflare.com/video/189991/sport/pochettino-we-are-not-going-to-buy-trophies-we-are-going-to-deserve-them

mantalite uyuşmuyo senin şeyhle be , zaten gidip popülistik neymarın egosu altında ezilmicek bi td alıcak şeyh bence

Tottenham hocasiysa ne demesini bekliyordun hocam? Sanki transfere buyuk para harcayan tek biziz. Chealse, M.City, Barca, Mancistir bizden cok harcadı son senelerde.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Aralık 2020; 0:37:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hidrayi Yorumladim(turk rapci)
    11 yıl önce açıldı
    bid bazarindayim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce de yazmıştım. Pochettino ya PSG ya RMA. Pochettino'yu almalı ikisinden biri.
  • Hocam ya sen gel ya da Tuchel gelsin. Bu kalp bir Emeryi daha kaldırmaz.
  • biz kim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöphettino len

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 26 Aralık 2020; 22:40:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gün doğmadan neler doğar.

Edit: Mbappe7 gerçi konuda yönetim sıkıntısından bahsediyor ama çöphettino demesine ben de üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 26 Aralık 2020; 22:58:28 >
  • birileri yine anlasip gelmis

• Hahahahahaajahajaajaaaja

• bu arkadaşın futbol bilgisi ve tutarlılığı bu kadar işte

• Konu başlığını değiştirmiş, yazdıklarını da silmiş

Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbappe7 -- 27 Aralık 2020; 0:35:20

• Futbolda 3 seneyi birakalim, 6 ayda bile cok sey degistirebilir.Favre hakkindaki son 2-3 senedeki kendi mesajlarini da aratsaydin keske.

Emery varken, herkes Emeryden iyiydi.Simdi, her sey degisti.3 sene once, Tuchel hocanin bu kadar iyi hoca oldugunu bilmiyordum.Tuchel hocanin ne kadar iyi hoca oldugunu ve ne kadar kaliteli bir insan oldugunu gordum.

PSGnin sorunu, hoca degil.Kadro kalitesi ve kadrodaki yapisal bozukluklar.

Pochettinoyu getirip, Delle Alli,Eriksen ve Messiyi almak, her seyi daha kotulestirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 28 Aralık 2020; 8:1:0 >
  • Seyhle mantalitesi uyusmaz denilen Pochettinonun Sonbaharda Katara gidip, Emirin hocalik mulakatina girmesi sanirim PSGnin futboldaki konumunu ve gucunu gostermek icin yeterli.

Perez bile Emirin emrinde.

• FLORENTİNO PEREZ şeyhi de emiri de satın alır  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 28 Aralık 2020; 16:22:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

FLORENTİNO PEREZ şeyhi de emiri de satın alır  

Emirin ne kadar guclu oldugu hakkimda en ufak bir fikrin bile yok.Ezbere yapilmis bir yorum.Senin Perez Emir karsisinda hazir olda duruyor.

Emir, Ahed Tamimiyi onurlandirmasini soyledi.Perez, israil lobisinden gelecek tepkileri bile umursamadi.Emir, ne dediyse yapti.Emir korkusundan, Mbappeyi istiyoruz aciklanmasi bile yapamadi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.