Şimdi Ara

Tubitakta 2. oldum lan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. olan projenin neredeyse başlığı kopyalanmış. Bizim yaptığımız o kadar yok ki jüri uygulanabilirliğini sorguladı. Belki de yapılmaması gerekiyordur dedi. Ki biz Tıbbi Biyokimya Proflarıyla görüştük bu konuda. Kanser türünü söylemiyorum ama bu türde cidden asla yok. Belki max lösemide falan vardır ama onu dedem de bulur, Doktorlar da anlıyor zaten orda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astrian kullanıcısına yanıt
    uygulanabilirliğini mi sorguladı?
    sağlık alanında data paylaşımı çok zor iş harbiden ama uygulanabilir sonuçta.
    bence tübitakta 1. olmamak daha büyük bir başarı.
    yurtdışındaki akademisyenlere falan yaz bence boşver bunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Hemogramdan bu sonuca ulaşılabilir mi bunu sorguladı. Ama bu adam yazılımcı akademisyen, biz tıbbi biyokimya profu dekana doğrulattık bunu. Data için aylarca etik kurulu almaya çalıştık ülkemin kokuşmuş bürokrasisinde.
    Bir şeyler deneyeceğiz artık hocam.

• Hocam hangi programlama dilini kullandınız python mu ?

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    Evet

• Uzaktan bir arkadaşım birinci olup yüklü miktarda para almıştı 6-7 yıl önce. Tanıdığım kadarıyla malın tekiydi ama siyasi bağlantıları vardı akrabalarının, ama bir torpil var mıydı bilmiyorum. Talih kuşu böyle bir şey, adam saçma sapan bir projeyle ödül alıp ucuza ev kapatmıştı. O evde çok değerlendi ve geçen sene evi satıp iki ev bir araba alıp bir de düğün yaptı. Normalde çalışarak ya da zekasıyla bir halt olamayacak adama resmen piyango vurmuş gibi oldu.

• Ayakta alkıslıyorum

Tahlillerimde hemoglabin dusuktu, doktorumda bu yasta normal olmadıgını soyleyıp kontrollere gonderdı

Tomogrofı vb derken ılk evre tumorler tespıt edıldı

O dr a hala minnetarımdır

• Vay canına bu inanılmaz tebrik ediyorum seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabancı, bilkent ve koç üçlüsünden birisine gidersen bu tür projelerde destek görürsün.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam TÜBİTAK hazır veri setli bir projeyi tercih etti. TÜBİTAK YKS için ek puan veya sınavsız geçiş vererek sınav kaygısından kurtarabiliyor seni en azından. Ayrıca Uluslararası Intel Fuarı için de TÜBİTAKta birinci olmak gerekiyor. Bu açılardan biraz üzdü beni. Şu an projeyle neler yapabileceğimden çok da emin değilim.

• Astrian kullanıcısına yanıt

geçen yıllarda da olmuştu adam dereceye bile girememişti tubitakta polonya da mı ne 1. olmuştu sen de bi başvur belli mi olur

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğiz bir şeyler hocam ama şu an aklımda bir şey yok.

• Tübitak diyince bi gülme geliyor artık.

• Hocam kesinlikle yurtdışı projelere başvur ben de tübitak yarışmalarıyla uğraştım hem bir halta yaramadı hem çok getirisi yok yurtdışı yarışmalar özellikle intelin yarışma kapsamına giriyorsa oraları bir değerlendir uzmanlık alanım değil ama torpilsiz 2. olduysa iyi projedir.

• İstanbulTrafiği kullanıcısına yanıt
    Intel için TÜBİTAKı geçmek lazım.

• Xakler kullanıcısına yanıt
    Değil hocam

• Phenoll P kullanıcısına yanıt
    İşte doktorun demesine gerek kalmadan sonuçları tarayıp otomatik sonuç veren bir sistem yapmıştık. Bu arada teşekkür ederim hocam, geçmiş olsun. Zaten ilk evre tümörde hayatta kalma yüzde yüz olarak hesaplanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 18 Mart 2022; 20:3:30 >
  • Birinci hangi proje oldu acaba? Okunmuş hoşaf mı yine?

• Hocam sonuçta yazılım-sağlık konusunda çalışmışsınız.
    Evrensel bir mevzu, o yüzden sadece TR sınırları içerisinde düşünmeyin.

• Tebrikler hocam  

İkinci olman çok dert değil hedeflerini bilmem ama istersen ünide de devam edebilirsin. Oradan artık yurtdışında yüksek lisans veya direkt iş hayatı falan ne istersen  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 18 Mart 2022; 19:3:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.