Şimdi Ara

TTnetin Sorunun cezasını ben çekiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  TTnetin Sorunun cezasını ben çekiyorum

Evet beyler sizce ne olur yeterince sıkıldım rank oyundayım internet gidiyor ve en sonunda ban yedim mail atmayı tercih ettim ve bunu yazarkende 12:25 şuan yine internet gitti 12:40 geldi müşteri hizmetleri ile konuştum sebep neymiş biliyomusunuz ?

-modemime gelen sinyallerde sorun varmış
    +ee ?
    - onu düzelttim artık birşey olmaz
    +Peki sizin hatanızın suçunu ben mi çekmek zorundayım
    -Sorun sizin modeminizde
    +Benim modemim de ? TTNET in verdiği modemde sorun oluyor bununda mı cezasını ben çekiyorum öyle mi
    -Bölgenizdeki TT müdülüğüne dilekçe yazınız

Tamamen buydu aramızda ki konuşma ve yinede olan benim kendi hesabıma oldu yeter artık bıktıım şu sözleşme bitsede adam gibi bir internet alsam

Sizce ne olur

(1 günlük ban yemişsin zırvalıyosun diye gelmeyin sadece 1 kereliğine olmuyor bu olay)

• Bende önceden TTNET kullanıyordum sürekli net gidiyordu teknik servis çağırdık ve sizin katın kablolarında sorun var dediler o yüzden sürekli gidiyor dediler ttneti kapattırdık türknet aldık şuana kadar hiç gittiğini görmedim bazen fatura geciktirdiğimizde kesiyorlar aradığımda geri düzeltiyolar yani türknet op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhütnamenin dezavantajları
  • Şu superonline tahütnameyi karşılıyor diyolardı ilk zamanlar daha sonra araştırdım filan cevap veren olmadı hiç bilgisi olan var mı hala tahütnameyi karşılıyorlar mı ?
  • Elektrik kesiliyor ben gidip tedaşı şikayet ediyommu
  • işte bu yüzden hakkınız yeniliyor sizde bakınıyorsunuz
  • DarKSpaWn07 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yurtdışında 3 ay kaldım geçen yıl orda bile kesinti oluyor.Her hafta kesinti oluyorsa gidip dilekçeni yazarsın verirsin.Ama ayda 1 oluyorsa birşey diyemezsin.Bende ttnet kullanıyorum kesinti 3 ayda bir anca oluyor oda bakımdan dolayı.Arkadaşınki sıklıkla kesiliyorsa gidip dilekçe verecek gelin yapın diye kafalarına silahmı dayasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elbette silah dayamak değil zaten amacım okuduysanız normal halletmek kısa sürede dilekçe yazacağım onuda ve ttnetin destek mailden vereceği cevabıda bıraya ekleyeceğim
  • Sen değil çoğu zaman yalnız bıraktığın takımın çekiyor
  • Zaten benim amacımda o sorunu ortadan kaldırmak
    Çok mu hevesliyim ben Afk kalayım Ban yiyeyim
    Boşuna mı uğraşıyorum git yukarıyı oku gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpaWn07

Zaten benim amacımda o sorunu ortadan kaldırmak
    Çok mu hevesliyim ben Afk kalayım Ban yiyeyim
    Boşuna mı uğraşıyorum git yukarıyı oku gel

Bir kaç kez olduğunu bildiğin halde sorunu düzeltmeden inatla rank giriyorsan evet heveslisin ban yemeye
  • Halledilir hocam türkiyede işler bağıra çağıra yürüyor.Dilekçeni verirken ordakilerle konuş iyice dilekçeyi verip çekip gitme hemen.Taahhüt yoksa ara müşteri hizmetlerini düzeltin şunu yoksa iptal edecem aboneliği filan de.Ben 6 yıllık ttnet abonesiyim her müşteri hizmetlerini aradığımda hizmet kalitesi arttı.Adil kullanım kotasını bile kaldırmışlardı bir ara ayda 2.5 tb indirme yapıyordum hız hep aynı kalıyordu.Bizde sövmüyoruz değil elektrik ikiye bir kesilince ama hakkını git ara hallediliyor canını sıkma.
  • Bu kesinlikle benim sorunum değil fark ettiyseniz adamlar ne diyor baksanıza bi ?
    Eğer Ttnet ben aramadan o problemi görüp çözmüyorsa emin ol benim sorunum değil kendi müşteri hizlerinde ki adam diyor evet bağlantı sorununuzu görüyorum diye ee görüyorsun madem neden buna Ttnet otamatik olarak el atmıyor illa benim onları arayıp 10 dk sıra bekletip Türk Telekoma veya Turkcell e filan herneyse kontör parası mı ödemem lazım ?
  • quote:

Şu superonline tahütnameyi karşılıyor diyolardı ilk zamanlar daha sonra araştırdım filan cevap veren olmadı hiç bilgisi olan var mı hala tahütnameyi karşılıyorlar mı ?

hala mı bilmiyorum ama benım bi arkadaşın taahhütünü karşıladılar 1 sene olmadı .
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde kız arkadaşımın tahütünü karşılamışlardı 1 yıl önce filan ama şuan ki durum lazım en iyisi güncel yerlere bir daha göz atayım
  • quote:

Aynen benimde kız arkadaşımın tahütünü karşılamışlardı 1 yıl önce filan ama şuan ki durum lazım en iyisi güncel yerlere bir daha göz atayım

hiç ugraşma hocam ara sor direkt
    Aynen hocam öyle yapıcam şuan muhtarlığa gitmem gerek biraz işlem varda akşam dönünce burayıda güncelleyeceğim
    Şöyle birşey gördüm tahütname cezasının 150 tl sini ödüyormuş
    Ve düşündüğüm paket süperonline 25 Mbps 75 AKK Limitsiz 59 TL
    Keşke konuyu İnternet sağlayıcıları bölümüne açsaydım
  • quote:

Aynen hocam öyle yapıcam şuan muhtarlığa gitmem gerek biraz işlem varda akşam dönünce burayıda güncelleyeceğim
    Şöyle birşey gördüm tahütname cezasının 150 tl sini ödüyormuş
    Ve düşündüğüm paket süperonline 25 Mbps 75 AKK Limitsiz 59 TL
    Keşke konuyu İnternet sağlayıcıları bölümüne açsaydım

aynen öyle yap . Diğer tarafında borcunu öğren bitsin gitsin .
    Arkadaşlar superonlinenın numarasını aradım ancak başvuru yapacağım bir seçenek veya neyi nasıl yaparız(tahüt ödemesi gibi) gibisinden sorabileceğim bir yere ulaşamadım yardımcı olabilecek olan var mı ?
  • bizim de ttnet ama epeydir kesilmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.