Şimdi Ara

Ttnetden Turcell Superonlineye Geçen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben 9 yıllıdır ttnetın Obonesiydim Turktelekom oboneligim ise 15 yıl Ve Artık ttnete ve turktelekoma yüklü para vermek yerine Turkcell superonline geçiş yapıcam Normalde ttnet e 2 aylık taahhüt kalmıştı turcell bu taahhüt den alıcagım cezayıda ödüyecegini söyledi İnternet+telefon 59tl bir fiyat verdiler bende kabul ettim dün sözleşme ile modem gönderdiler

Daha önce böyle bir geçiş yapan yada konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varmı kaç gün içinde geçiş yaparım ?

Bana taahhüt imzala Ttnetden ve turktelekomdan geçiş işlemlerini biz halledicez dediler geçiş işlemi yaptıklarında ben herhangi birşey yapıcakmıyım ttnet ve turktelekomla herhangi bir bağlantım kalıcakmı ?

Bir teknik sorun oldugunda alt yapı turktelekoma ayit oldugundan turktelekommu ilgileniyor yoksa turkcell mi ?

Birde tahminen ttnetden taahhüt cezası ne kadar yerim 12 ay indirimli 24 ay taahhüt lüydüm

bu sorularıma yanıt verirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler

• Up?
  • Az önce superonlinedan bir eleman geldi.TTnet ten Superonline fibere geçersem 25mbit net+3 ay Dsmart maxi paket ücretsiz + TTnet ceza bedelini onlar karşılıyorlarmış=55 TL .Suan ttnette 20mbit fibere 60lira ödüyorum.

Birde bizde gerçek fiber kablolar var ttnet eski tip kablo kullanıyor dedi.Hız testinde pingin 2-5 arası çıkar ttnette 10 20 arası çıkar dedi.Sizce geçmeye değer mi ?
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    mantıklı benim burda fiber olmadıgı için 8 e talibiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.