Bildirim
ttnet zte300,icin acent point
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
airties air 4310 iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo
ttnetin zte 300 kablosuz modemi var bu modemin kablosuz yayin alanini genisletmek istiyorum bu modem ile uyumlu accent point markasi kurulumu kolay ve ucuz olsun
slm.
zte 300 modeminde eğer ben yanlış görmediysem wds yani kablosuz köprü desteği yok.
bu yüzden alacağın access point'i kablo ile modeme bağlaman lazım yada repeating yapman lazım.
repeating tavsiye edilen sağlıklı bir yöntem diil.
bu yüzden bence yüksek güçlü tp-link 5110g tarzı bir access point al ve modemine cat-5 kablo
ile bağla yayın yap. gayet rahat işini görür. -
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo
ttnetin zte 300 kablosuz modemi var bu modemin kablosuz yayin alanini genisletmek istiyorum bu modem ile uyumlu accent point markasi kurulumu kolay ve ucuz olsun
slm.
zte 300 modeminde eğer ben yanlış görmediysem wds yani kablosuz köprü desteği yok.
bu yüzden alacağın access point'i kablo ile modeme bağlaman lazım yada repeating yapman lazım.
repeating tavsiye edilen sağlıklı bir yöntem diil.
bu yüzden bence yüksek güçlü tp-link 5110g tarzı bir access point al ve modemine cat-5 kablo
ile bağla yayın yap. gayet rahat işini görür.
kaplosuz baglanti yapmam gerekiyor
-
o zaman tek çözüm repeating. 5110g al. modeminle wep şifreli yayın yap.
5110g'den repeating seç. modemden gelen sinyali tekrarla. -
web şifreleme güvensiz değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 15 Ocak 2012; 16:57:48 > -
güvensiz ama 2 adet cihaz almaktan başka çözüm kalmıyor geriye. -
quote:
güvensiz ama 2 adet cihaz almaktan başka çözüm kalmıyor geriye.
yukardaki accent point mi yoksa modem mi modem ise birde accent point mi almam gerekiyor -
5110g ap dir. 2 adet alıp birisi client yani alıcı diğeri ap yani verici olarak kullanırsan wpa kullanma şansın olur. Birde sıkıntı evin içinde sinyal yetersizliği ise 1 adet 5110g alıp modemin yanından kablo ile bağlayıp yayın yaparsanız sorununuz çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanizmit -- 15 Ocak 2012; 20:36:53 > -
quote:
5110g ap dir. 2 adet alıp birisi client yani alıcı diğeri ap yani verici olarak kullanırsan wpa kullanma şansın olur. Birde sıkıntı evin içinde sinyal yetersizliği ise 1 adet 5110g alıp modemin yanından kablo ile bağlayıp yayın yaparsanız sorununuz çözülür.
benim modemin ozeliklerin de şoyle bir şey var
TE ZXV10 W300 Kablosuz Dört portlu ADSL2+ 802.11b/g Modem
10/100T-Base 4 Eth Portu
802.11b/g Kablosuz Access Point
Web Tabanlı Yönetim Arayüzü
Transparent Brige (IEEE802.1d)
URL Filitreleme, Ebeveyn Kontrolü
Otomatik Hız Uyarlama Sistemi
http://www.zte-xdsl.com/300/default.aspx
-
her wifi li cihaz dışardan gelen kablosuz client isteklerini kabul ettiği için aynı zamanda access point'dir.
fakat size lazım olan wds kablosuz köprü özelliği. hoş bu özellik olsa bile wep şifre kullanılmak zorundadır bu özellikte.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X