Yeni internet paketi alıcağım zaman 3 ay ücretsiz tivibu üyeliğide yapıcaklarını 3 ay sonra iptal etmezsem faturaya ücret yansıtılacağı bilgisi verdi bayi, ben istememe rağmen zorla sözleşme imzalatıyorlar kızdım ttneti aradım onlarda aynı cevabı verince hayret ettim nerde hukuk adamlar zorla ürüne abone yapıyorlar zorla imza attırıyorlar tivibu sözleşmesini imzalamazsanız internet paketini vermiyorlar bende mecbur imzaladım ama gerekli tüm yerlere bu zorbalıklarını şikayet ediceğimide belirttim.
Dediğim gibide yaptım btk kanunen görevli bu gibi suistimalllerde, btk'ya şikayet ettim ama orayı daha önce kullanan varmı şikayeti oluştururkende firmada suç tespit ederlerse yaptırım uygulayacaklarını bildiren bir uyarı pencereside çıkıyor tamam iyi güzel ama ondan sonra firmadan şikayetvar sitesindeki gibi yanıt geliyor oradan sonra ise şikayet üzerinde ilerleyeceğimiz btk nın devreye gireceği bir alan yok sanki şikayetvar sitesi gibi burdan sonra ne yapmam gerekiyor? bu zorla ürün üyeliği yapmak ve imzalamazsanız ürünü vermem tarzı yaklaşımlar suç ve btk yada hangi kurumsa buna bir ceza vermek zorunda.