Şimdi Ara

TTNET YAZLIK İNTERNET KAMPANYASI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
5.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tp-link w8961n aldım bugün geçen sene arkadaşın modemini kullanmıştım .

senden 30 lira bağlantı 8-10 tl devre diye ücret istererse yada yeni müşteri gibi saçma şekilde para isterlerse şaşırma ya da ben kazıklandım .
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah zaten 129 lira+8 liradan fazlaysa vermem elimde 2 tane modem mevcut zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Geçen sene ayın 25 inde almıştım 175 ₺ gelmişti bu sene 129₺ gelecek kendileri dondurup seneye aynı gün aktif oluyormuş 88₺ye bağlatan Arkadaşlara geçmiş olsun

Hocam iptal durumunda para alıyrlar mı? Sormuşmuydunuz bağlatrken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hmT kullanıcısına yanıt
    Sadece Aktivasyon iptali için dilekçe veriliyor hocam türktelekoma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı aşağı çekeceğine kotaları aşağı çekmiş. Bu nasıl bi kafadir. Tez zamanda bu akk işinden de ttnetten de kurtulmak dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Bende dayanamayıp bağlattım hattım pazartesi günü açıldı bağlantı ücreti ile 92 lira
    Yarın arayıp konuşacağım detayları yazarım
    Olmadı cayma hakkımı kullanıp tekrar başvuracağım yazlık internete

Aynı dert bende de var bende bağlattım. Duruma göre bende yazlığa geçebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Sadece Aktivasyon iptali için dilekçe veriliyor hocam türktelekoma

Sağolasın dostum. Hersene yenilenir olayında bi ückağıt varms gibi geldi. Yokmus demekki. Gidip bağlatayım

• Şunu da eklemek lazım.3 aylık paket bittiğinde neti kapattiginizda, interneti alan kişinin üzerine yeniden internet alamıyorsunuz çünkü ttnet sizi "3 aylık" yasaklı listesine aliyor
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    hocam ttelekom ofisine gittim.Oyle bir kampanya yok dedi.Gecen seneki aboneler icin dedi.444 0 375 aradim yeni musterilerde abone oluyo dedi.Siz nerden yaptiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 33emre96

quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Peki telefonsuz bağlatabiliyor muyuz?

Yazdığı gibi 15tl ekstra ücreti var.

O ücret fiyata dahil diye biliyorum aşağıda okuduklarıma göre

Evet, yalın diye belirtilen tarifenin içinde 15 liralık ücret. Ben telefon olmadığı durum için söylemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 25 Haziran 2015; 5:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Şunu da eklemek lazım.3 aylık paket bittiğinde neti kapattiginizda, interneti alan kişinin üzerine yeniden internet alamıyorsunuz çünkü ttnet sizi "3 aylık" yasaklı listesine aliyor

Kaynak nedir acaba? Tuhaf geldi.

• beyler yeri burası deigl biliyourm ama aksamdan beri forumda artıyorum bulamadım adam akıllı bir konu bana tasınabilir internet lazım sınırsız varmı acaba tavsye edebileceigniz bir tarife yada operatör.
  • quote:

quote:

Şunu da eklemek lazım.3 aylık paket bittiğinde neti kapattiginizda, interneti alan kişinin üzerine yeniden internet alamıyorsunuz çünkü ttnet sizi "3 aylık" yasaklı listesine aliyor

Ben yaşadım bu olayi.Geçen yaz 2 aylık yaz interneti bağlattım evime.İnternet bitince 12 ay üniversiteli kampanyasi yaptırmak için gittim TT a.Ne dediysem bağlatmadilar.3 ay ttnetin kara listesine alınmışım.
    Tamamen saçmalık.Paket 2 aylık, sanki biz 24 aylık kontrati bozduk da yeniden net baglatıyoruz.Belki bu sene değişmişir bu olay
  • quote:

quote:

quote:

Ben yaşadım bu olayi.Geçen yaz 2 aylık yaz interneti bağlattım evime.İnternet bitince 12 ay üniversiteli kampanyasi yaptırmak için gittim TT a.Ne dediysem bağlatmadilar.3 ay ttnetin kara listesine alınmışım.
    Tamamen saçmalık.Paket 2 aylık, sanki biz 24 aylık kontrati bozduk da yeniden net baglatıyoruz.Belki bu sene değişmişir bu olay

Tamam şimdi anladım, yeniden alamıyorsunuz değil de bir süre içinde alamıyorsunuz yani. Mobil operatörlerdeki gereksiz bekleme süreleri gibi. Dediğiniz gibi saçmalık.

• tırt... neresi kampanya bunun çözemedim ? fiyatlar normal yani evinde interneti olmayan adama bu tarifeler cazip gelecegini pek sanmıyorum diyecem ama Türkiyede öyle bir insanlar var ki 1000 lira desen yapmaaa yaa çook uygunmuş diyecek insanlar var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Bende dayanamayıp bağlattım hattım pazartesi günü açıldı bağlantı ücreti ile 92 lira
    Yarın arayıp konuşacağım detayları yazarım
    Olmadı cayma hakkımı kullanıp tekrar başvuracağım yazlık internete

hocam konuşabildiniz mi?
  • Arkadaşlar verdikleri modem kablosuz mudur? Bir de modemi piyasadan almak daha uygun gibi gorunuyor ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 25 Haziran 2015; 4:14:35 >
  • ebegumecim1 E kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın sorunuzu anlamadım

• @@hmT
    Diğer sene 40₺ karınız oluyor hocam espri bu

@cebor hocam TTnet modemleri 90₺ye veriyor kendi yazılımları ile mi ne geliyor başka firmadan internet Alınca biraz uğraştırıtyor herhalde modem kilidi felan ben dün itibarı ile tp-link w8961n modelini 90₺ ye aldım ürün gayet güzel duruyor incelemelerde güzel internetim bu gece geliyor hatta gelmiştir ben Urfa da Olduğum için bilmiyorum😂 modem hakkında kullanınca bilgi veririm sadece yaz içinse idealdir bence ama performans derseniz ASUS n14 serisi baya iyi herhalde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.