Şimdi Ara

TTNET YAZLIK İNTERNET KAMPANYASI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
5.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğiniz binet bunlar değildir umarım.
    https://www.binet.com.tr/fiber-paketleri.php

Daha Taahhüt'ü bile doğru düzgün yazamayan(Tahhüt yazmışlar) firmadan birşey almam kesinlikle.
  • Serciey kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardımın için @Serciey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET PİŞMANLIKTIR.
    Bir tarafta iki yıl ücretsiz aylık 4 gb internet hizmeti verdiğini söyleyen kampanya yapıyor. Diğer tarafta
    yazlık internet ücreti diye dünyanın parasını istiyor. Peki aylık 4 gb internet için 20 TL desen de
    satış rekorları kırsan olmaz mı?
  • bizim eve hiç internet bağlanmadı bugüne kadar . ttnet in ücretsiz 2 yıl internetine mi geçsem bunlardan birine mi karar veremedim.
  • Maalesef pek bir kampayası yok. Şu an kullandığım internet superonline, Aylık 59 TL veriyorum 8 mb'a kadar hız ve 50 GB kotayada. Extradan ev telefonu içinde ve aylık 100 dk var.

Bi umut daha iyi birşey var mıdır diye girdim temmuzda Taahhüt'üm bitiyor.

Ben telefonsuz alsam dahi 2 Aylık 99 Tl olanı. + Bide telefonsuz bağlatma ücreti alacaklar 114 TL olacak. Ayrıca bulunduğum yerde fiber yok 16lık bağlantı gelmeyecek diye biliyorum bakırlar 8e kadar destekliyor sanırım.

Bu internet satıcılarının hiç bir kampanyasına ucuzluk gözüyle bakamıyorum artık, sadece hesap kitapta milletin kafasını nasıl karıştırırız nasıl kandırırızı iyi yapıyorlar.

Bulgaristanda 4 sene önce gittiğimde 20 MB kadar Adli kullanım kotasız yani sınırsız internet, türk parasıyla 20 Tl'ye veriliyordu. Birde gittiğim yer köy diye geçiyor..

Hiçte sıcak fırsat değil dostum.

• 2 ay 79tl olanı alsam 25gb dan sonra hız 3mbit mi düşecek yoksa ekstra ücret mi var (kullanım kotası 16gb yazıyor pek anlamadımda)
  • ttnet mi? akkdan kurtulma kampanyası...
    keşke bulgaristandan falan kablo çekebilsek şu lanet olası ülkeye. yabancılara sömürtüyoruz, ses çıkartmıyor kimse. Superonline kendi fiber alt yapısını kurup yurtdışı çıkışları vs herşeyi kendi sağlasa ve rekabet ortamı oluşsa biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetin yarısı vergi. Siz aylık 100 lira oduyorsaniz 50 lirası devlete gidiyor. Tarifeleri devlet belirliyor zaten. O kurum bedava internet vereceğim dese bile bakanlıktan izin almak zorunda bunun için. Rekabet ortamı olmayacağınin garantisini vererek, alt yapı ile birlikte sattı Türk telekomu. Siz rekabet edeceğim diye kazı yapıp, kablo döşeyemiyorsunuz. Bunun da izni devlete ait. Kısacası birileri zengin olup, birileri de komisyonunu alarak devam ediyor bu düzen. Sen internet için ne kadar çok para ödersen devlet o kadar karda bu işten .

• Normal ucretle ayni 10 tl fark ediyor sanirim.
    Yau gidin 3g kullanin gunluk 1gb 3 tl turkcell.

• Millet çoktan 3Gleri aldı TTNet, biraz geç kaldınız

• istendiği takdirde vdsl modem 2x60 tl =120 tl diyor. kampanya dahilinde hangi modem veriliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Peki telefonsuz bağlatabiliyor muyuz?

Yazdığı gibi 15tl ekstra ücreti var.

O ücret fiyata dahil diye biliyorum aşağıda okuduklarıma göre

• Geçen sene ayın 25 inde almıştım 175 ₺ gelmişti bu sene 129₺ gelecek kendileri dondurup seneye aynı gün aktif oluyormuş 88₺ye bağlatan Arkadaşlara geçmiş olsun

• Sabit ucret kalkana kadar ne uğraştık, oh kalktı dedik, yalın sabit ücret çıktı bu sefer, neymis bakım parası, öyle bakım yapiyorlarki ellerini surmuyorlar. Tekel olmuş nasılsa kimse bisey demiyor. Bırakın şu somuruculeri, abone olmayın.

• 129luk paket 169 rahat oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

Bedava 2 yıllık dururken buna kim para verir

Bedava olan kampanyada kota 4 gb

Bu devirde 4 gb yeten çocuklu bir aile var mı? Biz yazlıkta 2 aile kalıyoruz Çocuklar sayesinde aylık en az 75-80 gb harcıyoruz
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    Adil kullanım kotası/limiti/sınırı'da hak olmuş
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Hocam saçmalama o ek ücretler fiyata dahil zaten.senin dediğin gibi olsa 88 tl lik ile ne farkı kalacak siteye girince fiyata dahildir o ücretler yazıyor zaten sadece yeni müşterilere 8 tl kurulum ücreti var

• Birincisi ben size SAYGI çerçevesinde cevap verdim saçmalama gibi bi terimi kulanamazsınız

Ikincisi bu kadar emin konuştuğunuza göre geçen sene ki faturamı siz ödediniz herhalde ki cebimden çıkanı benden iyi konuşuyormuş gibi konuşuyorsunuz

• Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam afedersin modem aldınız mı peki siz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.