Şimdi Ara

Ttnet yalın internet ve modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Universiteli-Kampanyasi.aspx

Şu kampanyaya başvurmak istiyorum.

Yalın ULTRANET LİMİTSİZ 16 Mbps'ye kadar LİMİTSİZ 50 GB TL 49,90 x 12 Ay

Bulunduğum yerde fiber yok. ULTRANETler vdsl oluyor sanırım bunlar bana düzgün bir modem verir mi? Yoksa kendim mi almalıyım? Modem için ayrıca para alıyorlar mı? vdsl modem vermezlerse hız farkı fazla olur mu?

• Itzpapalotl kullanıcısına yanıt
    işinizi görecek bi modemi onlar verir, fiber için ücretsiz, adsl alırsanız ücretli... 49,90 + yeni aboneler için 36 tl yi 12 taksit şeklinde faturaya yansıtırlar, ama olurda taahhüt ü 12 ay dolmadan iptal durumu olursa adsl modem rayiç bedeli 125 tl, vdsl 200 tl... 16 mbps hız için adsl, vdsl fark edeceğini düşünmüyorum

zaten koşullar kısmında yazıyo

"Kampanyanın modem dahil versiyonu kapsamında verilen kablosuz ADSL modem rayiç bedeli KDV dahil 125 TL, kablosuz VDSL modemin rayiç bedeli ise KDV Dahil 200 TL’dir. TTNET FİBERNET Paketlerinden FTTH altyapısında hizmet alan müşterilerimiz için modem TTNET müşterilerinin kullanımına ücretsiz sunulmaktadır. TTNET veya Abone tarafından, herhangi bir sebeple 12 (on iki) aylık süre tamamen dolmadan önce; Abone'nin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde kablosuz modem rayiç bedeli ilk faturanıza yansıtılacaktır."

bi yakınım geçen sene 8 mbps üniversiteli kampanyasından yararlandı, verdikleri modemin anteni yoktu dolayısıyla wireless kalitesi de iyi değildi pek
    modem dahil olmayan kampanya varsa onu alın hocam, kendiniz modem alabilirsiniz daha iyi fiyata daha iyisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le passager -- 24 Eylül 2014; 14:47:50 >

• le passager kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim peki 16mbit ultranet için önerdiğiniz bir modem var mı masaüstü kullanıcısıyım. Wifi falan önemli değil açıkçası
  • Ultranet'ler adsl bu arada, vdsl değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalın İnternet
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.