Merhaba. Yaklaşık 9 aydır iPod Touch 2G'mle dışarıdaki TTNet Wi-Fi (wireless değil) noktalarından kendi TTNet hesabımla girip yapıyordum. Ancak taşınmamdan dolayı QuikNet'e geçtim, dolayısıyla TTNet üyeliğimi iptal ettirdim, bu nedenle artık internete giremiyorum hesabımla.
Arkadaşımın hesabından seve seve girerdim ancak iPod TTNET Wi-Fi noktalarına bağlandığında ilk kez sorar size hani TTNet hesabı kullanıcı adı şifresi vs. ben onları girdikten sonra çoğu kişi gibi "Beni Hatırla" demiştim ve bu yüzden şimdi ne zaman TTNet Wi-Fi'a bağlansam eski -artık olmayan- hesabıma bağlanmaya çalışıyor.www.ttnetwifi.com.tr'den kullanıcı adı vs. değiştirebilirdim ancak Safari'yi açınca ekran grileşiyor ve ortada Connecting... yazıyor, ki bu sırada adres çubuğuna tıklayamıyorum.
Yaklaşık 10 kez restore etmişimdir (bundan dolayı değil tabi ki :)) ancak sonuç hala aynı. "Forget this Network" işe yaramıyor. Sizce ne yapabilirim? Teşekkürler...
Bu arada biraz alakasız olacak ama Anadolu Turizm'deki wireless mı yoksa TTNet Wi-Fi mi? Umarım wirelessdır, yarın yola çıkacağım sıkılmayayım :)
safari ile ilgili geçmiş sayfa bilgilerinin tümünü silin. Bence bu sorununuzu çözebilir.