Şimdi Ara

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
68
Favori
492.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fabrika ayarlarına dönmeden yapmaya çalıştığımdan olmamıştı. Sıfırlayınca oldu teşekkürler

Yalnız programdan modeme login olamıyorum o yüzden CWMP yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7eve7n -- 14 Temmuz 2020; 10:12:51 >
  • LoveTheDied kullanıcısına yanıt
    root bilgilerini girdikten sonra Login tuşuna bastıktan sonra Output kısmında $.ret=0; yazacak

Sağ taraftan settings kısmından,
    Object kısmından "MANAGEMENT_SERVER" seçiniz
    Name kısmına "enableCWMP" yazınız
    Value Kısmına "0" yazınız ve Set Value tuşuna basınız.

Daha sonra,

Name kısmına "periodicInformEnable" yazınız

Daha sonra Name kısmına yazdığınız yazıyı silip Get Value tuşuna basarsanız orada demin ayarladığınız verileri göreceksiniz
  • Tesekkur Ederim Şuan İşe Yaradı :)
  • feramor F kullanıcısına yanıt
    Doğru mu bir teyit edebilir miyiz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaineLethe -- 14 Temmuz 2020; 19:46:53 >
  • CaineLethe kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru,Resmi kaldırabilirsiniz :)
    IP adresiniz vs gözüktüğü için resmi kaldırmanızı öneririrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feramor -- 14 Temmuz 2020; 19:34:31 >
    Teşekkürler, kaldırdım hocam =)
    Hat değerlerim bu şekildedir,yapmam gereken bir şey var mı acaba?
     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970
    Merhaba bir soru soracağım.

W9970 i bridge mod a alıp başka routerda kullanıcı adı şifre yazarak kullandığımızda w9970 de tr069 açık olsa bile bir işlevi kalırmı ?

Şöyle dsl kablosu w9970 e takılı olacak bridge mod a alacağım. Ethernet olarak çıkan kabloyu keenetic giga ya bağlayıp burdan kullanıcı adı şifre gireceğim. İp bunun üzerinden alınacak. Ttnet in tr069 u açık olda bile işlevi kalırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1300 -- 15 Temmuz 2020; 14:0:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W9970 v16 da kaldı güncelleme almıyor sorunu yaşayan varmu

• quote:

Orijinalden alıntı: feramor

root bilgilerini girdikten sonra Login tuşuna bastıktan sonra Output kısmında $.ret=0; yazacak

Name kısmına "enableCWMP" yazınız

Daha sonra,

Name kısmına "periodicInformEnable" yazınız

Daha sonra Name kısmına yazdığınız yazıyı silip Get Value tuşuna basarsanız orada demin ayarladığınız verileri göreceksiniz
    Hocam öncelikle teşekkür ederim şu .bin dosyasını editlemek için çok uğraştım. Dediklerinizi yapıyorum fakat modeme gelen hız 102mbps imiş ancak benim modemim 16mbps sabit kullanıyor ve DSL modülasyonu ADSL2 (VDSL2 yapınca bağlantım kopuyor). Sebebi ne olabilir? TurkNet kullanıyorum. Verdikleri teknik rapor 102mbps olarak sabit gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonAuthorized -- 17 Temmuz 2020; 11:48:43 >

• NonAuthorized N kullanıcısına yanıt
    Sizin hattınız şuanda TTNET ya da Servis Sağlayıcınız tarafından ADSL olarak ayarlanmış durumda, servis sağlayıcınızla görüşüp VDSL e geçmek istediğinizi belirtin.Sizin VDSL yapmanız birşeyi değiştirmez Servis Sağlayınız size VDSL sinyali vermeli ki modeminiz de VDSL kullanabilsin
  • quote:

Sizin hattınız şuanda TTNET ya da Servis Sağlayıcınız tarafından ADSL olarak ayarlanmış durumda, servis sağlayıcınızla görüşüp VDSL e geçmek istediğinizi belirtin.Sizin VDSL yapmanız birşeyi değiştirmez Servis Sağlayınız size VDSL sinyali vermeli ki modeminiz de VDSL kullanabilsin
    Hocam adamlarla ayın 8'inden beri tartışıyorum. Bana inatla VDSL sinyal verdiklerini iddia ediyorlar. "Modeminize gelen hız 102mbps" demekten başka bir şey demiyorlar. Gigabit modem denedim ondan da internet alamadım. Dalga geçiyorlar galiba

• 20.05.16.01006 güncellemesi ile gerçek bir güncelleme aldı. 3 seneyi aşkın 01005 olan güncelleme kodu 01006'ya yükseltildi. Bundan öncekileri tarih değişikliği ile ayar yapılandırmaları idi. Modem arayüzünde değişiklikler oldu.

Peki bunun artıları neler? Herhangi tavsiye ayar yapılandırmanız var mı? Default olarak kalması yeterli mi? Root girişi yapıp bir şeyler değiştirmeye gerek var mı?
    Hangi Firma?
    Firmaya arıza kaydı oluşturup mail adresi isteyin ekran görüntüsünü atın.
  • Kr. K kullanıcısına yanıt
    Ben sadece şifreleri ve DNS ayarı yapıyorum, diğer ayarlar default ta duruyor
    Turknet kullanıyorum. Kendi default DNS 'si var. Farklı bir DNS mi kullanmaktasınız. Hıza olan etkisi nedir?
  • quote:

Hangi Firma?
    Firmaya arıza kaydı oluşturup mail adresi isteyin ekran görüntüsünü atın.
    Hocam TurkNet kullanıyorum. Arıza kaydı oluşturdum teknik raporu atıp duruyorlar. Mail adresinden kastınız nedir? Modem kullanıcı adı xxxxadsl@turk.net şeklinde.

Teknik raporu attıkları posta adresine ya da modeminizin ADSL olduğunu gösterdiği ekranda ekran görüntüsü alın, bi yere upload edin ve adamlara linki gönderin, diyin benim modemime VDSL gelmiyor, ADSL geliyor diyin

Yada en güzelihttps://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005 buradan sesinizi duyurun hem resimleri de direk forumlara ekleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feramor -- 17 Temmuz 2020; 13:59:36 >
  • Elimdeki tüm kanıtları sundum 8’inden beri bunu uyguluyorum. Adamlar VDSL destek veriyoruz deyip destek biletini kapatıyorlar. Hız testi yap 3 kere at diyor. Modem ADSL2+ gözüküyor ne hız testinden bahsediyorlar anlamış değilim. Hadi öyle diyelim yine 27mbps kadar hız almam lazım onu da alamıyorum hocam ADSL2+ max 27mbps diyor çünkü. 100 verse mevcut 100mbps max 27mbps yazar bir yerde hata yapıyorlar ama onu ben çözemem ki kendileri çözmeleri lazım. Ne diyeyim :d
     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970

• Büyük ihtimal bağlı olduğunuz dolapta şuan boşta VDSL portu yok o yüzden oyalıyorlar.https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005

Adresinden sesinizi duyurmaya çalışın birde
  • Teşekkür ederim yönlendirmeniz için :)

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.