Bildirim
TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (82. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
Merhaba.
O linki paylaşsanız da biz de denesek. Belki günceller. Benim cihazım sürümü 19.x.x.x.x. Güncelleme almadı gitti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O link kendi modeminize özel çok büyük ihtimalle veya ISP'ye görede değişiyodur ama aynı değil herkesde. Zaten 20.x sürümünde cwmp menüsü olmadığından o linke erişimim artık yok. -
2-3 ay önce 17 sürümünden yanlışlıkla 16 sürümüne düştüm. Tam da stabil çalışıyordu. Modem kendini 20 sürümüne güncellemiş -
Modem arayüzünden hangi DNS'yi kullanmak gerekir?
Wi-Fi kopmalarını engellemek için hangi ayarları yapmalıyız. -
-
Merhabalar,quote:
Orijinalden alıntı: feramor
DADAŞ33 İsimli Kullanıcın Yardımlarıyla :)
20.05.16.01006 Sürümü ile işler biraz karmaşıklaşmış durumda.
Root hesabını açabilmek için Windows işletim sistemine sahip bir bilgisayara ihtiyacınız var.
İndirmek İçin : TP Link Stat (Tıklayınız)
Adresinden yazmış olduğum ufak bir program ile Root hesabını aktifleştirebiliyoruz...
Programı açtığınızda öncelikle "Read Me" sekmesindekileri okuyunuz...
Önemli Not
Bu sayfada yapılan işlemler üzerinde TTNET ve ya TurkTelekom yazısı bulunan TD-W9970 model modemin 20.05.16.01006 Yazılım Versiyonun sahip yazılımları içindir.
Root Şifresi : 8lK!5ikI60B@
Root Şifresini Aktifleştirmek İçin Yapılması Gerekenler
1. Öncelikle modeminizi fabrika ayarlarına getiriniz.
2. Kullanıcı adı : admin , Şifre : turktelekom ve ya ttnet kullanarak giriş yapınız
3. Sol menüden Sistem Araçları Menüsünden, Yedekleme & Ayarları Geri Yükleme seçeneğini seçiniz.
4. Yedekle tuşuna basınız.Dosyayı kaydediniz...
5. Kaydettiğiniz dosyayı "Config File Decryptor" sekmesinde bulunan "Select File" seçeneği ile seçiniz.
6. "Decrypt File" tuşuna basınız.
7. Daha sonra "Enable Root Account" tuşuna basınız.
8. Sol menüden Sistem Araçları Menüsünden, Yedekleme & Ayarları Geri Yükleme seçeneğini seçiniz.
9. Dosya seç ekranından yeni oluşturulan "conf.bin.edited.bin" dosyasını seçip "Geri Yükle" seçeneğini seçiniz.Dosya program klasöründe "Config" klasörü içerisindedir.
10. Modeminiz yeniden başladıktan sonra Kullanıcı Adı : root, Şifre yukarıda verilen şifre ile giriş yapabilirsiniz
CWMP KAPAMA
Root hesabını aktifleştirdikten sonra
Aşağıdaki resimdeki gibi boşlukları doldurup...
Önce "Login" -> Daha Sonra "Set Value" tuşlarına tıklayınız.
Object = MANAGEMENT_SERVER
Name = enableCWMP ve daha sonra periodicInformEnable
Value = 0
MacOS kullanıyorum. Bu modemin conf.bin dosyasının şifrelemesini kaldırıp XML'e çeviren bir python betiği kullanarak enable root parametresini 1'e çevirip betiğe dosyayı tekrar .bin formatına getirip modeme yüklemeyi denemiştim fakat işe yaramadı. Dosyaya ne değişiklik yaptığınızı aktarabilir misiniz mümkünse? Teşekkürler.
-
Selamlar bu güncelleme içinde eski güncellemelerde olan kodlarla dns değiştiremiyormuyuz yada daha kolay bir yolu yokmu sadece dns değiştimek istiyorumda -
conf.bin dosyasını sizin belirttiğiniz şekilde yaptığınızda olması lazım. Modemi sıfırladıktan sonra Tplink Stat linkindeki programı kullanarak tekrar işlemleri yapmanızı öneririm. Lütfen read me dosyasını da okuyunuz. -
TD-W9970 v3 DNS değiştirmeyede el atarsanız çok sevniriz :) -
-
-
CWMP kapatırken error hatası alıyorum -
yeni sürüm ile birlikte devamlı bağlantı kesilmeye başladı. modemi sürekli açıp kapıyorum.
eski sürüme geri dönme şansı var mı? -
https://drive.google.com/file/d/0BwuN2YC1aERZZTM2dExfZmY3Mkk/view?usp=sharing
Elimde bu var ama sanırım bu 16.xxx Sürümü
root hesabını aktifleştirdikten sonra "Firmware Güncelleme" ekranından güncelleyebilirsiniz -
hocam teşekkürlerhttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144503518
buradaki mesajınız ile root u etkinleştirdim. daha önce de root yaptığımda modemdeki donma sorunu düzelmişti dolayısıyla biraz bekleyip duruma bakacağım. düzelmezse eski sürümü yükleyeceğim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X