Şimdi Ara

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
72
Favori
480.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar asus ac51 kullanıyordum. int hızını kafasına göre 16mb'e düşürüyor 100megabitten. bu modemde bu sorun yok ama bunda da jitter vs başka dertler var.

    şuan tekrar asus ac51 ana modem. umarım aynı sorunlar olmaz. bu tp link'e ethernet ile wifi repater gibi kullanmak istiyorum yok mu bi yolu. ne dandik arayüzü var. ey hariri eyyy
  • Bu modemin desteklediği max download hızı nedir acaba ?
  • farfara kullanıcısına yanıt
    100mpbs olmazı lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur5545 -- 20 Nisan 2020; 23:52:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu modemden fiber altyapı ile eve gelen cat6 kablodan ewan üzerinden internet alabilir miyiz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FW versiyonu:17.01.20.01005

    Ben bu sürümde kaldım, modem kendini de güncellemiyor. 17.12.xx sürüme nasıl geçeceğim
  • onur5545 kullanıcısına yanıt
    Turknetten destek kaydı açtırın, saha ekipleri hallediyor onu. benim 2 hafta önce aynı sorun vardı. halledildi 2 günde. ama şimdi biraz daha uzun sürebilir çünkü baya bir kişinin hızı düşmüş durumda ben dahil. bu yüzden destek çok yavaş dönecektir size. iyisim, aceleniz yoksa hiç ellemeyin :) ben 1-2 ayar değiştireyim destek açayım derken hızım oldu 8-9 mbit arası ...
  • Bende bu modemden kullanıyorum ve hiçte memnun değilim açıkçası; zamanında bunu vermişlerdi bunu kullanıyoruz mecbur. Modem arayüzünden internet hızı tanımlama yaptığımda '' Varsayılan Ağ Geçidine Ping At '' hep başarısız gözüküyor. Sebebini bilen var mı ?
  • Öncelikle modemi kullanmaktayım wifi sorunu yaşamanızı anlamış değilim.Sorun yaşıyanlar çözümünü resimde anlattım.Bu arada kesinlikle bu modem bedava verilse bile almayınızOdandik santim bilişim filan hikaye modemde berbat zaten tp link ürünü alacaksanız giidin mağazadan alın.Tüm katta full wifi için resim aşağıdadır.
     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970Bu arada bu modem kolay kolay güncelleme almıyor o yüzden çöp gibi birşey yani program açısından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 23 Nisan 2020; 16:17:45 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rousseu06

    bu modemden kullanıyorum. QOS ayarlarından internetteki anlatımları harfiyen uyguluyorum. Belirli bir ip aralığına hızı sınırlayıp, kendi ip'mi bu aralık dışında veriyorum. İlk başta hız sınırladığım cihazlar sınırlı, benim ise son hız olarak çok güzel çalışıyor ama 10 dakika sonra birden bire internet kopup modemi resetlemeden geri gelmiyor. reset atmayınca iphoneda wifi için parola doğru değil hatası, bilgisayarda bağlanamıyor hatası veriyor. Sorun ne olabilir?




    bilen yok mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rousseu06

    bilen yok mu?

    Alıntıları Göster
    ilk önce mac adresinden ip eşleştirmen gerekli onu da modem arayüzüne girip DHCP Sunucusu-Adres rezervasyonundan yapacaksın
    daha sonra Qos-Temel ayarlara girip gönderme ve indirme hızını etkinleştir. Planlayıcı algoritmasından her ikisinde de trafik bilgileri seçeneği etkinleştireceksin. Daha sonra bant genişliğinden sabitlediğin ip adreslerine minimum ve maximum değerleri atayabilirsin. Böyle mac adresinde sabit ip verdiğin cihazlar senin hız sınırına göre veri alır diğer cihazların hızları yüksek olur




  • Merhabalar.

    TDW9970 v3 kullanıyorum. 100 mbps millenicom abonesiyim.

    Tam yükte indirme yapıldığında modem baya ısınıyor. Ancak herhangi bir ping vs yaratmıyor. Ama bu modeme zarar verir gibime geliyor.

    Benzer bir durum yaşayan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VDSL'de kullanmak için model alacağım. TP LİNK TD-W9970 önerirmisiniz?
    -Misafir ağı
    -misafir ağına hız sınırlaması
    -Medya Sunucusu DLNA destekli
    -ileriye dönük olması açısından Fiber'e uygun
    -USB takılarak cloud desteği

    özellikleri 9970'de varmı? Ya da bunun yerine şunu al diyeceğiniz bir model var mı?
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Bu modeli bence alma çok problem yaşayanlar var bende internet bağlantımın kaliteli olmamasından şikayetçiyim bu modemden dolayı sana tavsiyem asus modemlere yönel veya modem veriyorsa issler zyxel al.
  • Bu modemi kullanmıyorum Tp link wr850n router kullanıyorum. Eğer bu modemde SHORT GI ve WMM ayarları kapatılabiliyorsa kapatmanızı tavsiye ederim. Ağınız da modeme uzak zor çeken bir cihaz varsa bu ayarlar açıkken kablosuz ağı tamamen boğuyor.
    https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=46228.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 30 Nisan 2020; 23:52:16 >
  • bursagsli B kullanıcısına yanıt
    Benim de bir sorum olacaktı. Ben adres rezervasyonu yaptım kendi kullandığım masaüstü pc için ve qos ayarlarını da yaptım fakat benim sıkıntım farklı
    Qos ayarını aktif edince hızım 40mbps yi geçmiyor fakat kapatınca 79mbps cekmeye baslıyor.Hızımı 10 mbps yapınca doğal olarak 10mbps hızı geçmiyor fakat kendi hızımı 79mbps ayarlamama rağmen 40 mbps'yi geçmiyor bu sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir.
  • Türknet vs onca gün millete giydirip durum 75 mbps pakette 45 Mbps hız olurmu diye.Üstelik Max rate 90000 kbps olduğu halde.Ethernet kablosu ile denedim 78 mbps hız aldım.wireless de bu kadar kayıp olurmu diye modem değiştirecektim.
    Versiyonu:16.09.30.01005 olan yazılımı attım.Üstüne Wireless kanalı 13 yaptım
    Bu kadarmı fark olur ya? %50 sinyalle 64 mbps %100 sinyalle 73 Mbps hız. 11 veya 6 kanala döndüğüm anda 45 mbps düşüyor hız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklınyolubir kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu. 13. Kanala alır almaz 70 mbps yi gördü direk.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Ethernet kablosuyla kullanırken sorun yok fakat sinyal gücü gerçekten çok kötü. TTNet'in verdiği şu aşağıdaki modeli kullanıyorum:


     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970

    Sinyal güçlendirici kullanan varsa hangi model ve markayı kullanıyor yazabilir mi? Ayrıca işe yarıyor mu gerçekten çünkü 1 metre modemden uzaklaşınca 50 mbit internet oluyor 5 mbit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 8 Mayıs 2020; 16:12:8 >




  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Sinyal gücü aslında hiç kötü değil. İki duvar arası mesafeden full çekiyor şu an. Tavsiyem kablosuz ayarlarından kanalı 13, frekansı 20, modu da sadece n moduna getirin. Ardından da modemin etrafında sinyal bozacak nesneler varsa onları ayarlayın.

    Bir de modem ısı kaynağına yakın olmasın ve havalandırması iyi olsun.

    Bu cihazlar çok ısınıyor. Ha ben memnun muyum? değilim orası ayrı. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Modem ayarlarında Kablosuz gelişmiş seçeneğinden sinyal gücünü kontrol etmenizi tavsiye ederim.Çünkü o kadar kayıp mümkün değil.Sinyal oranını %100 yapın değilse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.