Bildirim
TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (66. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
17.12.27.01005 firmware dosyasına nasıl ulaşabilirim?
16.09.30.01005 firmwaresine dönüş yaptım ama bağlantı kopmaları olmakta. -
Arkadaşlar selam.
Santraldeki portum adsldi. Bugün vdsl yaptırdım. Fakat arayüzde hala adsl2 görünüyor. Vdsl seçemiyorum. MH ile görüştüm. Paketiniz adsl olduğundan öyle yazar. Vdsl paket seçerseniz değişir denildi.
Bu durum normal mi? Modemde vdsl seçecek bi kurulum ekranı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam snr margin değeri 8 in altında olursa kopmalar yaşarsınız. Bence değeriniz iyi. Zaten kayıp dosyanız sıfır hattınız perfect. İşi bilen birisi ne derdi sen düşün. Line attention değeri santrale uzaklıktı. Hesaplamayı unuttum. Forumda hat değerlerimi yorumlayın sayfası var. Bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom vdsl sinyali göndermemiştir. -
Vdsl bi pakete geçersem o ekranda vdsl görürüm değil mi? Portu adslden vdsle almışlardır yani.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet -
17.12.27.01005 firmware dosyasına nasıl ulaşabilirim?
16.09.30.01005 firmwaresine dönüş yaptım ama bağlantı kopmaları olmakta. Lütfen acil. -
Wan portunu lan portu olarak kullanabiliyor muyuz? -
Arkadaşlar bu modemde hız sınırı falanmı var arayüzde gördüğüm hızı göremiyorum ayarı falanmı eksik bilemedim yardımcı olurmusunuz
Not: ürün teknosadan alınma bir hafta oldu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
hocam bende de bu sorun var
ethernetle baglanınca sıkıntı yok 34 mb veriyor ama wifi de 15-20 arası en fazla bu da modemin bir eksisi sanırım -
Wifi kanal degistirin 60mbit aliyorum wifidenquote:
Orijinalden alıntı: zynex_00
hocam bende de bu sorun var
ethernetle baglanınca sıkıntı yok 34 mb veriyor ama wifi de 15-20 arası en fazla bu da modemin bir eksisi sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
13. kanaldayım bir de wifi repeater kullanıyorum o yüzden 2 tane aynı ağdan gözüküyor
sence 13. kanal iyi mi yoksa değiştireyim mi -
arkadaşlar wifi hızım gerçkten çok kötü yok mu bir önerisi olan? -
bu modemi nasıl güncelleyebiliriz ?
Firmware Versiyonu:17.01.20.01005
şuan -
benimki bu şekilde son sürüm bu(ttnet modemi değil kendim satın aldım)
Yazılım Sürümü:0.9.1 0.1 v0077.0 Build 160928 Rel.60688n
Donanım Sürümü:TD-W9970(TR) v2 00000000 -
Hocam benim kablolu da Aynı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X