Şimdi Ara

TTNET TURKCEL WINN a geçilmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

TTNET abonesiyim.2 yıl taahhüdüm ocak 2012 de bitecek.6GB kotalı paketi kullanıyorum.Ayrıca fiber kablodan yoksun olan bir yerde bulunduğum için telefon bağımlılığımda var.Bazen haftada 1-2 saat internete girdiğim zamanlar oluyor.Ama ne yazık ki 30 TL ye yakın internet 25 TL ye yakında telefon parası ödüyorum.
    Steam den oyun oynamak için sınırsıza geçeyim diyorum.Bu seferde diğer operatörlerden daha fazla fiyat çıkarıyorlar.Örneğin arkadaşım bir adsl kullanıyor 45 TL ödediğini söylüyor.TTNet i arıyorum 55-56 TL(yalan olmasın)fatura çıkarıyor.Biri ADSL i örnek veriyorum.Bizde böyle diyor.İyice kıllandım anlayacağınız

Turkcell Wınn kamu personeline 29 TL kampanyasını duydum.Sizce nasıl?veya başka bir öneriniz var mı?Gerekirse indirimleride onların olsun bir kere öder kurtulurum.

• kotalı sana yetecekse kesinlikle geçilmeli. turkcell 3G de faturasız 10 GB 3ay 79TL.

Orijinalden alıntı: engink

kotalı sana yetecekse kesinlikle geçilmeli. turkcell 3G de faturasız 10 GB 3ay 79TL.

Teşekkürler bilgi için,3 ay 10 GB 79 TL ise(ekstra birşey yok ve hızı TTNET gibi ise)süper,3 ayda TTNET 165 TL ye geliyor yarı yarıya tasarruf

10 GB TTNET (10 gb DOWNLOAD)
    10 GB TURKCELL( 5 gb download + 5 gb upload)

bunun farkında degilsin sanırım.

F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908

●Forumdaki Inter'lilerin Buluşma Noktası -> Tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

quote:

Orijinalden alıntı: engink

kotalı sana yetecekse kesinlikle geçilmeli. turkcell 3G de faturasız 10 GB 3ay 79TL.

Teşekkürler bilgi için,3 ay 10 GB 79 TL ise(ekstra birşey yok ve hızı TTNET gibi ise)süper,3 ayda TTNET 165 TL ye geliyor yarı yarıya tasarruf

hız iyi,upload'ta o kadar fazla olmuyor zaten sonuçta p2p yapmayacaksın.

Orijinalden alıntı: worldwidewild

COK BEKLERSİn

10 GB TTNET (10 gb DOWNLOAD)
    10 GB TURKCELL( 5 gb download + 5 gb upload)

bunun farkında degilsin sanırım.

Ben işin maddi kısmına baktığım için görmedim.o zaman aynı hesap
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vınn da upload hızı kotayı etkilemiyor bir zamanlar bende vınn kullanmıstım memnun kaldım ama kotasız tarife olmadığı için adsl kullanmak zorunda kaldım
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.