Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (280. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.655
Cevap
56
Favori
431.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında boşta biraz düzgün bir model modeminiz, router'ınız varsa kablosuz körpü ile çalışır da kablosuz köprü yapmak biraz meşakatli oluyor genelde modemlerde.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt

Bugün teknik servis geldi. Değişiklik sonucu sadece Telekom modemi kullanabileceğimi söylediler fakat getirdikleri yeni ZTE Tivubu kutusu ile denemelerini istedim. Provizyon girdikten sonra ZTE cihaz ile yayın geldi. İlk dikkatimi çeken ZTE nin açılış süresi epey kısa airties'a göre.

Sonuç olarak kutu değişimi iyi oldu mevcut keenetic modem ile devam edebiliyorum ve yeni modem masrafından şimdilik kurtuldum gibi duruyor.

• seagleye S kullanıcısına yanıt

Bu cihazın sesi yüksek cıkıyormu kanaldan kanala vs farklılık ?

Sevindim. Yalnız bence Humax net daha akıcıydı ZTE’den. Eşimin haberi yoktu cihaz değişiminden. Dün ne olmuş bu televizyona neden bu kadar yavaş dedi. Bariz fark var yani. Umarım bi güncelleme falan verirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Dün de benim Air7205 değişti ZTE Zxv10 B860H ile.

B860H aslında kuvvetli bir STB. Android tabanlı. 2GB RAM ve 8GB depolamaya sahip hatta WIFI 5 bile var. Android kısmına erişmenin yolu bulunursa Android box görevi de görebilir.

Yalnız kumandasının tasarımını beğenmedim, ucuz hissettiriyor. Air7205'in kumandası ile de çalışabiliyor, bu güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 16 Temmuz 2024; 14:13:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, şimdi size bir görsel atacağım. Bunun fiyatı diğerine göre uygun gibi. Bu aparat kitiyle de Tivibu ev yayını alabilir misiniz? TTNet TİVİBU EV [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mehtnc1 kullanıcısına yanıt
    Powerline ile alınabiliyor doğrudan Ethernet görevi görüyor. Ancak bence 2000 lira civarına tp-link Deco daha iyi olabilir.
    Deco e4 2’li paket Amazon’da 1900 şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 17 Temmuz 2024; 16:31:57 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Yani açıkçası hiç 2gb ram’li bir cihaz gibi çalışmıyor. Ben airties stb de kullandım kanal geçişlerinde o bile bundan iyiydi diye hatırlıyorum.
    Bende android box var 2gb ram’li o yağ gibi. Bu cihaz eğer donanım olarak böyleyse ciddi yazılım sorunları var.

Bence yavaş bir makine değil, Humax'ı bilmiyorum, hiç deneyimlemedim ama AirTies Air7205'e göre fersah fersah daha hızlı olduğunıu ifade edebilirim.

Air7205 Ericsson MVP kullanılan dönemde gayet hızlıydı ancak Eyewill'e geçildikten sonra gücü yetmemeye başladı hatta geçişin ilk dönemlerinde tam kanserdi.

Rica etsem kanal geçişlerini gösteren bi video falan atabilir misiniz? Acaba benim cihaz mı sorunlu?

Tabi ki, eve geçtiğim zaman çekeyim.

Tamam teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 20 Temmuz 2024; 1:6:32 >
    Çok teşekkürler. Bende de böyle. Ama dediğim gibi Humax daha seriydi.

• Tivibu dan kurtulmak lazım en azından homatics tarzi bir cihaz üzerinde ilerlemek en mantiklisi

Humax hiç kullanmadım hocam ama Air7205'ten sonra bana gayet seri geliyor B860H tabi ki çok hızlı mı değil.

• duplexer D kullanıcısına yanıt

Bundan önce Tivibu Ericsson MVP altyapısı üzerinde çalışıyordu. Ben beğeniyordum ancak güncelle ayak uydurmak için MVP pek uygun değildi. Yani mobil/web tv kısmı kötüydü, STB üzerinden Telekom ileride katma değerli servis sunmak isteseydi buna cevap verebilecek bir altyapısı yoktu MVP'nin.

Eyewill'e geçiş ve Android tabanlı B860H'lerin dağıtılma sebebi bence olası katma değerli servis işbirliklerinde hazır altyapı oluşturmak.

Aslında cihaz gayet güçlü hatta Dolby Vision desteği bile var ancak su gibi de almadığını bilmiyorum. Eyewill'in daha iyi optimize edilmesi gerekebilir tabi B860H'nin Android tarafının da ne kadar hızlı çalışıp çalışmadığını da bilmek gerekir aslında. Neticede donanımı iyi olsa da 2016'da lansmanı yapılmış bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 21 Temmuz 2024; 6:24:17 >
    Aslında Tivibu geliştirilmeye çok açık bir platform. İnternet üzerinden çalıştığı için öde-izle konusunda acayip işler yapılabilir. Şu an korsan yayıncıların yaptığı şeyleri Tivibu ile yasal zemine oturtabilir Telekom. Ama hiçbir şekilde geliştirmiyorlar. Ben Tivibu’yu neredeyse ilk çıktığından bu yana kesintisiz kullanıyorum. Şu ana kadar 4K yayın eklenmemiş olması bile pek de sallamadıklarını gösteriyor. Kaldı ki 1080p yayınları da uydu kadar kaliteli değil. Korsan yayınlar bile daha kaliteli. Oysa iss tarafında rekabet bu kadar artmışken Telekom, Tivibu ile fark yaratabilirdi. Yayıncılık son 10 yıl içinde VOD’a kayarken Tivibu bunu bi ucundan yakalayamadı. Oysa altyapı müsaitti.

• Arkadaşlar tivibu alıp almama konusunda kararsız kaldım son günlerde. Yalnızca belgesel için alacağım. Bir de çocuk için nickelodeon disney junior vs kanalları için. Halihazırda kullanan arkadaşlara bazı sorularım olacak.

1-50 mb hızında internetim var ancak tivibu uydu almayı düşünüyorum. İnternet hızım durduk yere düşmesin yayını internet üzerinden alarak. Bu konuda tavsiyeniz nedir? Yani uydudan kullanmak mantıklı mı sizce de?
    2- İncelediğim kadarıyla iç kuruluma ücret almamalarının tek şartı (anladığım kadarıyla) bayiden kullanıma hazır decocer alıp eve gelip bağlamak. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşama ihtimalim var mı? (Binada merkezi sistem var.)

3-Genel olarak tivibu yu tavsiye eder misiniz? Dsmart modül de kullandım neredeyse sorunsuz izlemiştim. Tivibuda da sorun yaşamadan izleyebilir miyim yoksa devamlı yayının gittiği, kafasına göre yayının şifrelendiği vs hatalarla karşılaşma ihtimalim yüksek mi?

Herkese teşekkürler 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam.

1.8-10 mbit kullanırken kayıp yaşarsın. Ama kesinlikle iptv yayınını tavsiye ederim.

2.Türksat yayını mevcutta sorun yoksa izliyebilirsin.

3.Ederim ama iptv yayınını.

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.