yanlız benim dediğim uydu değil İP TV olanı Tivibu ev humax :) ama humax uyduda en iyisi diye biliyorum onlara güncelleme gelmedi sanırım |
TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (270. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben de tivibu uydudan tivibu eve geçiş yaptım. net görüntü kalite farkını belli ediyor. cihaz humax taktılar ve kumandası daha kibar
-
Beyler apple tv 4k kullanıyorum ve evimde 1000 mbps fiber internet de var. Digiturk doğru düzgün teklif yapmıyor bir türlü istersem tivibu ev e geçebilir miyim. Apple tv 4k den iptv kullanıcam maçlar için ayrıca tivibu ev sizce iyi bir ikili olur mu. Suan digiturk modul uyesiyim ve kanal gecisleri cok cok cok yavas
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tivibu uydudan eve geçişmi yaptılar ?
ben hala kutusunda duran tivibu uyduya ayda 40 lira ödüyorum haziranı bekliyorum iptal için olmaz dediler internetle birlikte almıştım sinir olup
-
Maç dışında farklı şeyler seyretmek için bence dijital bir platforma üye olmaya gerek yok hocam. Çünkü aradığınız belgeseller, filmler ve diziler Disney+ ve Netflix gibi yerlerde var zaten. Ona da Apple TV ile erişebilirsiniz, ayrıca bir kutu almanıza gerek yok bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam ben kendim Tivibu ev bağlayıp uyduyu iptal ettim. Uydunun tek avantajı krt gibi birkaç kanalı daha listeme ekleyebilmekti. Tivibu ev ile görüntü kalitesine kadar rahat ettim, tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben tavsiye ederim hocam durdur, geri al vs özellikleri ile çok iyi cihaz. Herhangi bir uydu baglatmak yerine bu daha iyi olur.
yok zaten tivibu evdeyim bende haziranda uyduyu geri verecem boşu boşuna aylık 30 TL ödüyorum ona evimde uydu sistemi yok artık kurmayıda düşünmüyorum tivibu iptal etsem tivi+ alırım blu tv alırım vs ama uydudan yayın izlemem artık ileri geri alma olayı çok farklı bir boyut üstelik istediğin kanalı 7 gün geri
-
Beinsport 4 e tivibu caid eklenilmiş. E16-4 Paketiniz bu kanalı kapsamamaktadır diye ibare çıkıyor. Acaba beinsport tivibu ya mı geliyor bilgisi olan var mı arkadaşlar
Evet Tivibu'ya Bein Sports kanalları eklenecek fakat Kablo TV'de olduğu gibi ek paket olarak satılacak. Mevcut üyeler mevcut paketleriyle izleyemeyecek yani. Böyle bir şey zaten hayal olurdu
Bence kablonetteki gibi uçuk fiyat olmaz gibime geliyor. Peki ne zaman ekleneceği işe ilgili olarak bir bilginiz var mı
Teşekkür ederim bağlatıcam bein düzgün teklif yapmazsa ona 160 vereceğime buna 60 öderim
Evde TTNet yerine Turknet olursa yinede Tivibu ev alınabilir mi?
İkinci durumda evde telefon hattı olmasına rağmen hiç internet bağlantısı olmasa bile Tivibu ev alınabilir mi?
alınır ben aldım dekorderlen seyredıyorum uydudan
-
Tivibu ev sadece Türk Telekom internet aboneleri için. Farklı bir İSS kullanıyorsanız iki seçenek var. Tivibu uydu ve Tivibu Go. Hiç internet yoksa tek seçenek Tivibu uydu.
Maalesef şu an net bir bir tarih yok. Ben en geç yıl sonuna kadar ekleneceğini düşünüyorum.
50 seneye eklerler ligler bitecek nerdeyse
-
Cevap için teşekkürler.
Aylık olarak ne ödüyorsunuz?
şu an 29 tl oduyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X