Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.651
Cevap
58
Favori
435.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az önce mh ile görüştüm. Genel bir sıkıntı olduğunu, altyapı çalışmaları nedeniyle iki aydır bu sorunların olduğunu söyledi. Tamam bacım kasma fazla diyecektim artık :D cihazın sifirlanamamasindan bahsettim. Özete girin 6876 tuslayin diyor. Kullandığım cihazda öyle bir menü yok diyorum vardır ayarlarda diyor. Daha sonra siz ordan bir müdahalede bulunamazmisiniz diyince yazılımı yeniden yükleyelim dedi, biraz bekledim cihaz kapandı açıldı filan beş on dakika içerisinde açılacaktır dedi. Telefonu kapattım iki üç dakika sonra güncelleme sırasında bir hata oluştu cihaz yeniden başlatılacak yazdi oki üç kez tekrar etti bu durum ve cihaz yine sıfırlanmamis bir şekilde açıldı. Bende geri aramadım. Arasakta birşey değişmiyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airties Air 7205 ayarlar kısmı dışında nasıl fabrika ayarlarına dönülür bilen var mı ? Eski cihazımda özet kısmında 6876 tuşlayınca oluyordu, 7200 de açılırken mavi tuşa basılıyor ama bunda ikiside olmuyor.
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Cihaz kapaliyken 1,7 mbps hiz aliyorsaniz tivibunun calistigina sukredin hocam. Bu hiz tivibu icin cok düşük. Tavsiyem stabil en az 16 mbps netiniz yoksa tivibuya bulasmayin. Goruntu mozaiklesir, sikintilar olusur.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız :) Cihaz kapalıyken 1.7 mb/s indirme hızım var. Yani saniyede 1.7 mb indiriyorum hocam. Yanlış belirtmiş olabilirim, bilmiyorum :)

• egowest kullanıcısına yanıt
    mesajını okuduktan sonra araştırdım ama maalesef birşey bulamadım. Ama TT zaten bilmez ama Airties müşteri temsilcisi size yardım edebilir kanaatindeyim. 7/24 destek var, bir iki sorunumda fazlasıyla yardımları dokunmuştu. Destek numarası: 0 (850) 222 0 239

ararsan belki fabrika ayarlarına döndürmende yardımcı olabilirler.
  • unsur kullanıcısına yanıt
    Yarın bir arayıp sorayım hocam. TT dekiler hiçbirşeyden anlamıyor gerçekten. Sağolun yardımınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: unsur

safari ve firefox ile hiç sıkıntı çekmeden, rahatlıkla izleyebilirsin Tivibu Web'i. Firefox tercihimdir her zaman ama bazen safari ile işlem yapıyorum, Mac'te Tivibu için uygulama,program yok ama tarayıcıdan izleyebiliyorsun. Hatta safari hiçbir ek birşey yüklemeden sadece silverlight etkinleştir yazsına tamam dememle birlikte sıkıntısız açıldı.

Ekran görüntüsü @eyoruk

Ben de sıkıntı vardı bakalım yukarıda arkadaşın bahsettiği işlemi yapıp denerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aymen_sezer

arkadaşlar çalışıyorsunu ben çözdüm bende de aynı problem vardı yapacağınız işlemler şu şekilde

Safari tercihler sekmesine tıklıyorsunuz açılan pencerede güvenlik sekmesine tıklıyorsunuz
    internet yazılık ek ayarlarını tıklıyorsunuz orada silverline çıkıyor dedaktif konumda onu aktif konuma getiriyorsunuz sonra Tivibu go sitesine giriyorsunuz tekrardan aynı işlemleri yapıp Tivibu go aktif hale getiriyorsunuz iyi seyirler dilerim

işletim sistemim macOS Sierra 10.12.3

teşekkürler.

• arkadaşlar merhaba,

Zyxel VMG1312-B10D bende bu modem var

tivibu bir ara çalışıyordu sonra saat senkrorizasyon yapamıyorum diye hata vermeye başladı telekomun tplink marka modemini geri taktım çalıştı ne yapmam lazım ben bu telekomun gönderdiği tplink modemi kullanmak istemiyorum evin her yerinde çekmiyor çünkü ben sıfır aldığım modemi kullanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    En net çözümü Müşteri Hizmetlerini arayarak bulabilirsiniz.

7 gün 24 saat zyxel müşteri destek 444 1 150

En iyi çözümü burada bulabilirsiniz.
    5 defa aradım ama çağrı merkezi düşmedi mail attım cevap vermediler facebook ta yazı yazdım malesef destekleri yokmuş gerizekalı lar sattıkları modemlerin ne özelliği olduğunu bilmiyorlar.

ben yapılandırdım çalıştı bir kaç gün sonra saat sorunu çıktı elimde bir alternatif olmadığı için bakıp ta yapamadım. ttnet ben modem verdim onu kullan diyor bu ne saçma bişey yahu..
    dediğini yaptım aradım biz bilmiyorum tivibu firmasını arayın dediler :)) asgari ücretle çağrı merkezine teknik adam kılığına girmiş vasıfsız adamları koyarsanız olacağı budur :))) böyle giderse satamazlar bu cihazları..
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    ohaa!!! Nasıl bir firmaymış bu? Tahminimce bizim kış saatine geçişi kaldırmamızdan kaynaklı olabilir, bilmiyorum ancak sorunun kaynağı hakkında çözüm getirebilmek adına azami yardımcı olmaları gerekirdi, misal birkaç kez Airties M. Hizmetleri bizden kaynaklı hata değil demelerine rağmen, yinede teyit için uzunca kontrol ettirmişlerdi. Tivibu'nun uğraşmayacağına eminim, bizim verdiğimiz modemi kullanın der, kestirip atar.
    aynen öyle saat olayına iyi dedin ben hemen bakayım.
  • Smart TV benim Tivibu açılıyor sıkıntı yok..

Fakat şu var ki Tivibu tabletteki programda uygulamada eski yayınları espn belgesellerini falan izleyebiliyorum .Fakat tv'den bunları göremiyorum.Smart tv den de bilgisayardan da göremiyorum.

Espn belgesellerini eskileri izlemek için sadece tabletten mı girmek gerekiyor

• Tivibu kanallarının yeni Logoları

Patent alınmış nisan ayından itibaren kullanılacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 24 Şubat 2017; 13:11:25 >
  • arkadaşlar bana birisi tivibudaki tüm belgesel kanallarını yazabilir mi rica etsem bide history chanel tivibuda varmı?
  • Müslümano Ronaldo kullanıcısına yanıt
    History digitürke ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

History digitürke ait.

tivibu kullanıyorsanız bakabilirmisiniz rica etsem, nette araştırdım geldiğini söyleyenler var tivibu şubat ayı dergisinde history tivibuda diye sayfa yapmışlar
  • Müslümano Ronaldo kullanıcısına yanıt
    history, trt belgesel, nat geo, nat geo people, nat geo wild, discovery, animal planet, discovery science, discovery showcase, dtx, bbc earth...bir de izlemediğim yaban tv, chasse falan var :)
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.