Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.557
Cevap
54
Favori
427.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    tivibu için 10mb alt yapı yeterli.

    50 mbps internet kullanan arkadaşın donuyor tivibu yayını nasıl yeterli oluyor.. Ip tv üzerinden almak mantıklı değil en iyi seçenek alınacaksa uydu üzerinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim ancak @tezekos'un da dediği gibi yüksek band genişliğine rağmen sorun yaşadığını söyleyenler var. Siz kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    İçerik kaybı var uydu da da. ben aldım bağlantı için cuma gelecekler.
    İp tv aldım hiper kullanıyorum hattın 75mb destekliyor yorum atarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tivibuyu deneyeyım dedım 3 dakıka izlettıler demo uyelıkle yenı uyelık aldım netten izleyemıyorum uyelıgınız aktıf değil diyor maıle sıfre gelıyor nasıl uyelığım aktıf olmaz anlayamadım.

    bu tivibu ile netten izlemek içinn illa kutumu almamız lazım süper paketın için de şampiyonlar lıgı var sadece onun içinde formu doldurun sizi arayalım yazıyor.

    akşam maçı izlemek için nasıl en kısa yoldan uyelık alabılırım. kutu falan istemıyorum turk telekomda kullanmıyorum pc den izlemek bu kadar zormu maçları
  • Tivibu için şampiyonlar ligi falan ya uydu üzerinden yada iptv olarak.

    İptv için kutu ona uygun modem şart. Başka internet kullanıyor olsanız bile seyirnet diye bir abonelik oluyor sadece iptv için. Donma olayları ise hızdan çok ping ile alakalı. Ping çoksa görüntü kesik ve donuk oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir tivibu ev kullanıcıyım.tivibu setup box olarak en başından beri airties kullanıyordum.hd ve sd yayın kalitesinden memnundum.son zamanlarda cihaz kendini sık güncellemeye başladı,gelip kutuyu değiştirdiler airties yerine vestel taktılar,arayüz vs daha güncel fakat hem sd hem hd yayın kalitesi öncesine oranla bariz düşük.vestel set up box ile böyle bir sorun yaşayan var mı?kullandığım paketler ttnet 16mgb 75gb,tivibu süper paket
  • asylmn A kullanıcısına yanıt
    Vestel çıkışı 720p sanırım ondan 1080i yapsamda 720p görüyor tv.
  • 720p ile 1080 p arasında bir fark göremedim ben de.ikisi de kötü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibuyu kurdular bugün, hattım 24mbit hipernet, herhangi bir takılma yok kanal geçişleri güzel, gelen cihaz vestel, bazı kanalların renkleri değişik geldi eski uydu yayınlarımıza göre, belki alışamadığımızdandır, ayarı varsa da denicem tvden.
    TV açıkken benim oynadığım online oyunda ping yükselmesi oluyor mu diye deneme yaptım o önemliydi, herhangi bir yükselme yok, pcde internet yavaşlamıyor şuan, kotayı geçtik onun da etkisi olabilir, idm veya torrent indirmelerini yeni ayda denerim.
  • Geçen gün ttnet'in şubesine gittim yayın kötü gözüküyor diye; ben zaten her zaman internetin yavaşlığından şikayet ediyodum bi kaç ay önce gitmiştim yine ve "yok size gelen internet normal" demişlerdi ama geçen gün gittiğimde bizim taahütümüz (!) olan 16mb ultranet midir nedir 50 gb akk sınırsız 50 tl ve bize bunu veriyorlarmış hep ama bize verilmesi gereken 24mb hipernetmiş ve bu da 50 gb akk sınırsız 50 tl gel de şimdi sen bunlara bi şey deme.

    Neyse konuştuk falan isterseniz sizi bu pakete geçirelim dediler "ulan zamanında niye geçirmiyosunuzu" daha kibarca konuştum, sizin internet taahütünüz ağustos 2016'da bitiyor ama bu paketin yanında bide modem veriyoruz ve o da 2 yıl taahütlü dediler dolayısıyla bizim taahüt şubat 2018'e uzayacaktı bundan dolayı kabul etmedim artık yeter bu ttnet'in bize geçirdiği diye ve internetin taahütü bitince superonline'a geçmeye karar verdim hem daha 2 ay önce bizim sokağa fiber döşediler.Ama şu an şöyle bi sıkıntı var, internet ağustos 2016'da bitiyor ama tivibu ocak 2017'de biticek dolayısıyla biz eğer ağustos'ta superonline'a geçersek tivibu'yu izlemeye devam edebilir miyiz yani ttnet'in böyle bir olayı var mı kendi internetleri dışında bir sağlayıcıdan yayın gelebilir mi ve ocağa kadar sorunsuz izleyebilir miyiz, zaten tivibu bitince digitürk'e geçmeyi düşünüyoruz; yoksa ocak'a kadar taahüt vermeden yine ttnet'i kullansak da ocaktan sonra ttnet'ten tamamen mi kurtulsak ama önceliğimiz ağustosta superonline'a geçmek olur bi bilgisi olan, bu şekilde kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  • 2 gün abone olalı, görüntü kalitesi dışında herhangi bir problemim yoktu, uyduya göre görüntü kalitesine tam alışamadık, belki de gelen vestel cihaz ile alakalı. neyse bugün öğleden sonra Türk kanalları gayet güzel izlenirken yabancı kanallar nedense 5sn sonra donuyordu tamamen, ulusal kanallarda problem yok fakat bu bazı yabancı kanallar dediğim gibi donuyordu, arıza kaydı bıraktık, şuan düzgün ya kendi kendine düzeldi ya da bir işlem yaptılar, bir süreliğine yaşadım bu durumu, tek sorun bu oldu şuana kadar, test etmeye devam ediyorum dediğim gibi şuan problem yok.

    Bu arada isteğe göre farklı tivibu cihazı gönderebiliyorlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu go paketini kullanmayacaklar yarın fb maçı için makul bir ücret karşılığında satacaklar ulaşabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar akşamki fb maçı izlememin en makul yolu nedir acaba ? Tek maç olarak satılmıyormuş. Web uygulamasını alayım dedim onada aylık 78tl fiyat çektiler. Var mıdır bir hal çaresi acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 25 Şubat 2016; 12:06:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lovekrand

    Arkadaşlar akşamki fb maçı izlememin en makul yolu nedir acaba ? Tek maç olarak satılmıyormuş. Web uygulamasını alayım dedim onada aylık 78tl fiyat çektiler. Var mıdır bir hal çaresi acaba

    İdman tv var azerspace 46E uydusunda biss şifre girerek ücretsiz seyredebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim uyduya biss girilmiyor, ayrıca türkçe spiker istiyorum %100 :)
  • 10 gündür tivibu iptv kullanıyorum. İlk 3 gün sıkıntılıydı ama son 1 haftadır gayet stabil. 3. Gün karşılaştığım modeme bağlanıyor aşamasında takılmasının sebebide benim powerline adaptörlerin birbirini görmemesiymiş. AKK dan dolayı 50mbit olan hızım 3 mbit e düşsede yayın kalitesinde sıkıntı olmuyor. Sadece çok nadir kısa süreli mozaiklenme veya donma oluyor. Kumandanın akıllı kumanda olmasında bir avantaj philips tv min kumandasını kodlayıp iki kumanda kullanmaktanda kurtuldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lovekrand

    Hocam bizim uyduya biss girilmiyor, ayrıca türkçe spiker istiyorum %100 :)

    O zaman tivibu alacaksın türkçe sipiker için ama gereksiz bence :) azeri türkçeside anlaşılıyor yani o kadar uzak değil dil olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avealılara tivibu ev 29 TL kampanyasından yararlanmak için başkasının avea hattından kod alıp üye olabilir miyiz? Ben de avea yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tivibu uydu super paket düşünüyorum belgesel dizi ve film pketleri yeterlimi
  • ajapai kullanıcısına yanıt
    O paketle birlikte sanırım hazirana kadar maç paketlerinide veriyorlardı ama ben görüştüğümde iptv için demişlerdi gerçi uyduda da geçerlidir büyük ihtimalle.Genel olarak iyi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.