Şimdi Ara

TTNET'ten Aradılar. Ayarı verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde ttnetten aradılar bağlantı ve kampanya bilgilendirme amaçlı, ben daha arayan kadın lafa başlamadan ağzıma geleni söyledim, eğer AKK'yi kaldırmadığınız ve adam gibi interneti uygun fiyata vermediğiniz sürece bi dahada bu numarayı aramayın yoksa çok daha ağır konuşurum dedim, kadının dili tutuldu önce bi şoka girdi sonrada iyi günler deyip telefonu kapattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 29 Mayıs 2012; 13:09:53 >

Orijinalden alıntı: drejtc

Geçenlerde ttnetten aradılar bağlantı ve kampanya bilgilendirme amaçlı, ben daha arayan kadın lafa başlamadan ağzıma geleni söyledim, eğer AKK'yi kaldırmadığınız ve adam gibi interneti uygun fiyata vermediğiniz sürece bi dahada bu numarayı aramayın yoksa çok daha ağır konuşurum dedim, kadının dili tutuldu önce bi şoka girdi sonrada iyi günler deyip telefonu kapattı.

Alışmışlardır onlar artık o tepkiyi almaya bişi olmaz

çok daha ağır konuşunca telefonu kapatıyorlar maalesef....derdim o kadınla değil tabiki ,ama hıncımı alamadım hala
    TEOMAN ?
    TEOMAN ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.