Şimdi Ara

ttnet tam bir fiyasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaa benim internetim şimdi 16 mbps fakat ben 16 mbpsi rüyamda bile göremiyorum fakat 16 mbps fiyatını veriyorum arkadaşlar ben hız testi yaptığımda resimde gördüğünüz sonucu alıyorum bu nedir yaa valla ben kaç defa arayıp söyledim ama nafile arıza kaydı alıyorlar gelip dışarıyı kontrol edip gidiyorlar hiçbir bildikleri yok çok kötü bir sistem sizce ne yapmalıyım yardım edin modemdemi bir sorun var modemde ttnetin verdiği huawei hg 521 modeli ne yapmalıyım çok yavaş net

ttnet tam bir fiyasko

• Modem arayüzünden hat değerlerinizi atar mısınız?
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    hat hızlarım şu şekilde ttnet tam bir fiyasko
  • quote:

Orijinalden alıntı: deskdoug

hat hızlarım şu şekilde ttnet tam bir fiyasko

Slm Sizin hat 16 mbit kaldırmaz 8 bile kaldırmaz bu değerlerle 16 mbit neye göre gectiniz hattının 16 mbit kaldırır dediler mi
  • tabi tabi dediler bize geçebilirsiniz diye hatta faturanın üstünde limitsiz 16mbps yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deskdoug

tabi tabi dediler bize geçebilirsiniz diye hatta faturanın üstünde limitsiz 16mbps yazıyor
    hat dediğiniz şeyi yükseltebiliyomuyuz hat dediğiniz şey altyapımı yoksa ayrı birşeymi
  • Snr değerleriniz iyi duruyor. bence sizin hattı 4mbps sabitlemisler hocam arayın m.h hizinizi yukseltsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anteke31

Snr değerleriniz iyi duruyor. bence sizin hattı 4mbps sabitlemisler hocam arayın m.h hizinizi yukseltsinler

Yükseltirlerse 8 yaparlar snr iyice dibe vurur kopmalar olur
  • deskdoug D kullanıcısına yanıt
    Hocam iç tesitatınızda ek vs. yoksa hattınız bu hızdan fazlasını kaldırmaz 8 mbps e yükseltmeyi deneyebilirsiniz ama büyük ihtimal kopma yapar hat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Hocam iç tesitatınızda ek vs. yoksa hattınız bu hızdan fazlasını kaldırmaz 8 mbps e yükseltmeyi deneyebilirsiniz ama büyük ihtimal kopma yapar hat.
    çok teşekkürler kopma yaptığında yine tekrar bağlanabilirmiyim anında yoksa uzun süreli kopmamı yapar ve sık sık olurmu ben internet aldım alalı 3 mbpsnin üstünü görmedim ama hızlı gibi yada hiç daha üstünü kullanmadığım için bana öyle geliyor ttnet sözleşmem ağustos ayında biticek fibere geçsem dedim ondada altyapı olmadığı için geçemedim ttnetten başka düzgün birşeyler varmıdır.
  • Denemesinde bilemessin istediğin zaman geri dusurebilirsin
  • Anteke31 A kullanıcısına yanıt
    şuan benim 16 mbps 8 yaparsam hızım artıcak fakat kopmalar yaşanabilirde yaşanmazda öylemi doğru anlamışmıyım
  • Snr değerleriniz çok yüksek 16 mbps yukselt bir dene
    SNR neresi yüksek acaba nnereye bakıp 16 mbite yükselt diyebiliyorsunuz 6 zor alır bu hat bu değerle lütfen kontrol edip öyle cevap verin

O hatta bakım yapılıp kopup kablo veya başka bir şey kaynaklı bir şey olmadığı sürece 6 veya 8 bile zor alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 1 Ağustos 2016; 15:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

SNR neresi yüksek acaba nnereye bakıp 16 mbite yükselt diyebiliyorsunuz 6 zor alır bu hat bu değerle lütfen kontrol edip öyle cevap verin

O hatta bakım yapılıp kopup kablo veya başka bir şey kaynaklı bir şey olmadığı sürece 6 veya 8 bile zor alır

Aşağıdaki değerlere bakmisim kusura bakmayin.tek hatamiz bu olsa keşke önemli olan insan olmaktır.
  • quote:

quote:

Aşağıdaki değerlere bakmisim kusura bakmayin.tek hatamiz bu olsa keşke önemli olan insan olmaktır.

Tamam da insanları yanlış yonlendirmeyelip giyip bostan yere para verip hız yükselte bilirdi

• quote:

quote:

quote:

Tamam da insanları yanlış yonlendirmeyelip giyip bostan yere para verip hız yükselte bilirdi

Şahıs belirtmiş zaten benim paketi 16mbps. ama 4mbps sini kullanıyorum die ondan yükseltme talebinde bulunun dedim. paketi yukselttin die talepte bulunmadim

Neyse uzakmayalim
  • quote:

Neyse uzakmayalim

Ben hatami kabul ettim ama siz işinize gelmeyince uzatmayalim. peki uzatmayalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteke31 -- 1 Ağustos 2016; 19:46:29 >
  • quote:

quote:

Neyse uzakmayalim

Ben hatami kabul ettim ama siz işinize gelmeyince uzatmayalim. peki uzatmayalim.

Bak kendin uzatiyorsun hem suçlusun hem güçlü benim işime niye gelmesin yaptığın yanlısı söyledim sana seni uyardım uzatmaya heveslisin sanırım ben konuda b mesajlarla laf kalabalığı olmasın diye dedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.