Şimdi Ara

TTnet taahhütlü üyeye zam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 GB kotalı internet 39 TL iken Adsl üyeliğimi bu pakete geçirdim. Tabi taahhüt verirsem 19 TL den 3 ay kullanabileceğim sonrasında 39 TL sabit fiyattan taahhüt bitimine kadar kullanabileceğim söylenmişti. Bir süre sonra 44TL oldu fiyat, bu ay da 45 TL . Az önce aradım dedim taahhüt varken zam geliyor. Gelir zaten normal gibi bir cevap aldım. Dedim gelmez demiştiniz. Kadın bildiğini okuyup durdu. Şimdi nasıl olacak bu iş kendimden şüphe eder oldum acaba taahhüt verirken böyle bir söz verilmemişmiydi diye. Peki dedim ''taahhüt bozarsam ne olur kaç para öderim?'' (45-19)=26x3=78TL dedi. Yahu dedim indirim aldığım dönemde internet 39 TL idi. (39-19)=20x3=60 olması gerekmezmi? Yok daha fazla ödersin dedi. Gel de çık işin içinden.
    Mevcut Tivibu Ev ve tivibu web üyeliklerimi sonlandırdım. Taahhüt bozma cezası ne olursa olsun ISS değiştirmeye karar verdim.

Siz ne dersiniz? TTnet haklı mı bu konuda? Ona göre tüketici hakem heyetine veya BTK ya başvurmayı düşünüyorum.

• Taahüt varken zam gelemez. Taahüt yapmanın olayı da zamlardan korunmak zaten. Konuştuğunuz o bayanın IQ seviyesini sorsaydın keşke. Hemen Btk'ya şikayet edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşmeyi kaydettim. Bundan sonra bu tip görüşmelerin hepsini kaydedeceğim. Az önce siteleri üzerinden isteğimi ilettim olumlu cevap alamazsam BTK'ya şikayet edeceğim.
  • Cayma bedelini de şu anki fiyat üzerinden çıkarıyor uyanıklar. İnidirimin uygulandığı dönemdeki fiyatı dikkate almaları lazım. Sonuçta müşteri taahhüt yapmamış olsaydı, 19 lira yerine 39 lira ödeyecekti zamanında. Bunun adı haksız kazançtır.
    Sabit fiyat olayına gelince, ttnet bütün kampanyalarında indirimden sonra yürürlükteki fiyatlardan ücretlendirileceğini söylüyor ama taahhütnamedeki maddelere bakmak lazım.
  • 24 aylık taahhütle kullandığım NETLİMİTSİZ paketin ücreti verdiğim taahhüdün bitmesine 1.5 ay kala 59 TL'den 63 TL'ye çıktığı için MH yetkilisiyle yaptığım 25 dakikalık uzun konuşmada konuşmada yetkili bana "Beyefendi taahhütünüz 24 ay evet ama TTNet sadece bu 24 ayın ilk 12 ayında zam yapmaz daha sonra yapabilir bu da sözleşmenizde belirtilmiş" dedi. Sözleşmede ne yazdığını hatırlamadığım için birşey diyemedim ama kendisine " Ben taahhütüm devam ederken aboneliğimi sonlandırmak istediğimde vazgeçme bedeli adı altında bir ceza ödüyorum ama siz taahhütüm devam ederken 12 ay sonunda bana zam yapabiliyorsunuz öyle mi?" diye sorduğumda "Evet beyefendi" diye cevap verdikten sonra söyleyecek birşey bulamadım ve aramayı sonlandırdım . Bu uzun konuşmadan anladığım TTNet kesinlikle uzak durulası bir servis sağlayıcısı , şimdi siz bana hangisi iyi ki diyeceksiniz biliyorum ama taahhütüm bu ay bitiyor ve ben superonline,smile,uydunet çoktan araştırmaya başladım bile .)

• Valla ttnetin bu tuzağına ben de düştüm;ama mayıs 2013de bu tuzaktan kurtulacağım,,burayı okuyup da taahhüd verecek arkadaşlar 24ay ver 12ay indirim al tuzağına kesinlikle düşmesinler,,,adamlar 54den 59 sonra da 63 yaptılar biz de elimiz kolumuz bağlı bağlı izliyoruz,,bundan sonra taahhüd verirsem 24 ay aynı fiyat garantisinden veririm,,Ttnet düşünmüyorum zaten,,sınırsıza verilecek para 40ı geçmemeli,,elektrik-su-doğalgaz faturasıyla yaışıyor internet,bu kadar da pahalı olmaz arkadaş..
  • Tahhüt sadece indirimi kapsıyor. Sonraki aylar bindirime açık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netspeed Zam Yapmış.!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.