Bildirim
TTnet sözleşme bozma cezasını karşılayan firma varmı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Geçeceğin firma bedeli karşılıyor diye biliyorum . -
SOL karşılıyor -
Superonline karşılıyor diye biliyorum. -
Superonline ile ilgili yardımcı olayım Fiber internet için Turkcell Superonline sözleşme bedelinizi karşılıyor. Fakat normal ADSL için karşılamıyor. Yakında YALIN internet yani telefonsuz internet geçişide sağlanacak(hemen geçmek isteyenler bana ulaşabilir.)
ADSL Kampanyaları Bireysel
Geçiş işlemlerinde yardım almak isteyen arkadaşlar 5324238771 dan bana ulaşabilirler. Gerekli yardımları yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-cox -- 16 Haziran 2012; 0:40:43 > -
Superonline cezayi karsiliyor. Ama soyle bi sistemleri var; cezayi sen cebinden oduyorsun ve odedigine dair belge,dekont, fatura vs alip Superonline'a fax gonderiyosun. Superonline da buna karsilik odedigin miktar kadar hizmet sunuyor sana. Benden 4 ay fatura almamislardi mesela, 5.ay da 8 tl fatura gelmisti :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bununda 8 mb akksiz paketi ttnet gibi uçuk. 110 lira
Ben 80 liraya kullanıyorum o paketi biri adslde -
hiç duymadım öyle bişey olsa bas bas bağırırlardı. -
Süperonline yalnızca fiber internet dahilinde tahahhüt bedelini karşılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 17 Haziran 2012; 19:59:35 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 200 mbps internet iyi mi
- türk telekom internet abonelik iptali
- hgw fiber güçlü modem
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom hizmet numarası
- zyxel modem kurulumu
- en hızlı internet sağlayıcısı
- telsiz kullanım ücreti 2025
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X