Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMOKE

Bosvermislik degil Tuketici Hakem Heyetiyle beraber Bimere'e de basvurdum ancak sonuc cikmadi. Telefonunuzla aldiginiz ses kaydi yasal olarak kanit olarak kabul edilmezken dava kazandiginizi belirtmeniz ilginc.

Sizi tebrik ederim demekki biz bir yerlerde hata yapiyoruz

Alıntıları Göster
    Hocam olay şöyle işliyor insanlarında bu konuda bilgisi olsun diye yazıyorum yanlış anlamayın.
    THH başvurdunuz kaybettiniz kaybettikten sonra herkes iş bitti sanıyor boşveriyor aslında iş bitmedi nasıl ki karşı tarafa 15 gün itiraz hakkı veriyorsa sizinde itiraz hakkınız var.Gidiyorsunuz yeniden THH ye itiraz edeceginizi belirtiyorsunuz sizi üst mahkemeye gönderiyorlar üst mahkemeye gidiyorsunuz burada muhattaplarınız karşınızda oluyor bizzat siz konuşuyorsunuz kendinizi ifade ediyorsunuz elinizde ses kaydı varsa burda delil olarak sayılmasa dahil durumu etkileyen bir faktör oluyor.Elinizde delil ses kaydı gibi delil olmasa dahi karşınızda kararı verecek olan kurul sizi haklı görüyor.Yaptıgım şey üst mahkemeye başvurmak 2 3 ayda ona sıra geliyor uğraşırım derseniz bu yolu izleyin benim için mahsuru yok ben uğraşırım diyorum

• keriz.avi
  • 12 ay taahhütlü Selfy üniversiteli 50 mbps hız 50 GB akkli kullanıyordum 1 aydır ₺76.90'a. ₺86.90'a 100 mbps 50 GB akk teklif etti. Yıl başından sonra 50 GB akk kalkacak sınırsız kullanacaksınız dedi umarım bi katakulleye gelmemisizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owermars -- 14 Aralık 2018; 11:21:57 >
  • İki ay önce 108 TL ye 200 gb 100 megabit olarak yenilemiştim. Bu fiyatları görünce iyiki yenilemişim diyorum:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    valla benim konuştuğum yetkili arkadaşım ve bölge sorumlusundan teyit ettirdi.yani bana yamuk yapmayacağını düşünüyorum :)dediğiniz gibi müşteri hizmetlerinde çelişkili ifadeler var ama kimse net bişey bilmediğinden, ayrıca bi kaç yerden doğrulattım. btk ya aykırı işlem yapamaz ttnet dendi bana, zaten en kötü iptal ederim.15-20 günlük ücret ne kadar çıkabilir ki, ocaktan önce alan bence avantajlı olacak.dediğim gibi en kötü iptal ettiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 14 Aralık 2018; 10:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

valla benim konuştuğum yetkili arkadaşım ve bölge sorumlusundan teyit ettirdi.yani bana yamuk yapmayacağını düşünüyorum :)dediğiniz gibi müşteri hizmetlerinde çelişkili ifadeler var ama kimse net bişey bilmediğinden, ayrıca bi kaç yerden doğrulattım. btk ya aykırı işlem yapamaz ttnet dendi bana, zaten en kötü iptal ederim.15-20 günlük ücret ne kadar çıkabilir ki, ocaktan önce alan bence avantajlı olacak.dediğim gibi en kötü iptal ettiririm.
    Bekleyip görücez bakalım dün bizim arkadaşta benimle aynı pakete tahaüt verdi onada aynısını söylediler 1 ocakta görücez
  • Benimde 25 kasım itibarı ile taahüttüm bitti, ikna bölümünden aradılar bir önceki dönem 25 mb hız 75 gb akk 250 dakika telefon 59 liraya 2 yıl daha devam edelim dediler kabul ettim, sonra 3 aralıkta arayıp size teklif edildiği gibi bir kampanya yok ya bir üst kampanyaya geç yada 5 iş günü içinde hattını iptal ettir dediler, şikayet oluşturdum Türk Telekom a, ses kayıtlarımız dinlendi siz haklısınız dediler ama öyle bir kampanya yok ya bir üst kampayaya geç yada hattını kappattır dediler tekrar, Cimer e, Btk' ya THH' ne şikayet oluşturdum, Btk'dan oluşturduğum şikayeti 3 kez yanıtladılar 24 mb hız 100gb akk olan bir üst pakete geçirildiğim yazıyor ama benim sorularıma cevap vermiyorlar, bende Superonline geçmeye karar verdim oturduğumuz sitede Superonline nin kendi fiber alt yapısı var, neyse 1 haftadır uğraşıyorum hala geçemedim, telefon ve interneti ayırmam gerekiyor muş, sonra gidip interneti kapattıracakmışım Türk Telekom yordu beni..

• Degerli musterimiz, 1 Ocak'tan itibaren mevcut hiziniz degismeden ve ek bir ucret odemeden, evde/iste internet paketinizden artik limitsiz olarak faydalanacaksiniz. Limitsiz internetinizi iyi gunlerde kullanmanizi dileriz. B001

• Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    ilk mesaj geldi ikincisi henüz gelmedi..fatura haricinde mesaj olması üzerine basa basa belirtmeleri önemli..şimdi benim ttnet ile yılbasına dogru bir gorusme yapmam gerekebilir..belki yılbası öncesi akklı yaparım oradan devam...
  • Hali hazırda 35 MBit 75 GB akn li internetim şubatta bitiyor. Alt yapı dolayısıyla sadece ttnetin olduğu bir yerdeyim.

Dün aradılar. Ocak ayından itibaren 35 MBit sınırsız, akn siz 84,90 tl dediler.

Biraz uzattım mevzuyu başka iss lere getirdim baya bir anlattı ama sonuç itibariyle sanırım iyi bir karar vermişim.
  • şuan tekrar arkadaşla konuştum, kesin karar kendisine ulaşmış, 1 ocak sonrası hız düşümü olmayacak
  • Bana da mesaj geldi, 1 Ocak’tan itibaren limitsiz kullanıma geçiyormuşum.

• owermars kullanıcısına yanıt
    Bende onu anlamıyorun madem öyle bu fiyatlar niye bu şekilde yine bir seyler peşindeler belli olur 1 ocak da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Bana da mesaj geldi, 1 Ocak’tan itibaren limitsiz kullanıma geçiyormuşum.
    türk telekom mu? ya doğru olsun kablonet kullanıyorum inşAllah yaparlar onlarda.
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Amaç daha çok müşteri. Yeni yıl fiyatları bu sekilde olacak deyip ardından bu tarz tekliflerle arıyor. Biz müşterilerde başka ISSlere yogunlasmadan araştırmadan bir an evvel doluya kapilmaktansa yağmurda ☔ ıslanmayı tercih ediyoruz ne yazıkki. Bu durumun başka bi açıklaması yok.

• 2. mesajda geldi limitsiz kullanacaksınız yazmışlar...ilginç seyler oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Hocam olay şöyle işliyor insanlarında bu konuda bilgisi olsun diye yazıyorum yanlış anlamayın.
    THH başvurdunuz kaybettiniz kaybettikten sonra herkes iş bitti sanıyor boşveriyor aslında iş bitmedi nasıl ki karşı tarafa 15 gün itiraz hakkı veriyorsa sizinde itiraz hakkınız var.Gidiyorsunuz yeniden THH ye itiraz edeceginizi belirtiyorsunuz sizi üst mahkemeye gönderiyorlar üst mahkemeye gidiyorsunuz burada muhattaplarınız karşınızda oluyor bizzat siz konuşuyorsunuz kendinizi ifade ediyorsunuz elinizde ses kaydı varsa burda delil olarak sayılmasa dahil durumu etkileyen bir faktör oluyor.Elinizde delil ses kaydı gibi delil olmasa dahi karşınızda kararı verecek olan kurul sizi haklı görüyor.Yaptıgım şey üst mahkemeye başvurmak 2 3 ayda ona sıra geliyor uğraşırım derseniz bu yolu izleyin benim için mahsuru yok ben uğraşırım diyorum

Alıntıları Göster
    Bir ust mahkeme olayino bilseydim ugrasirdim. Tesekkurler bilgilendirme icin

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.