Bildirim
ttnet senin Allah bb.... versin ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
TTNet
-
AYNEN BIKTIM ARTIK BIKTIM YA İNTERNETİM 5 DK DA BİR KOPUYOR TTNET ALLAH B.Versin -
böyle bir çalışma düzeni hiç bi ülkede yok ya yabancılar sırf ddalga geçiyor bizle alay konusuyz adamların LoL türkS dc -
L. OLSUN BU TTNETE 5 DAKIKADA 1 DC YETER YAHU -
Yazık günay ya o kadarda para veriyoruz.Paramızla rezil oluyoruz deriz ya !! İşte TTnet İşte rezillik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 28 Haziran 2007; 14:11:43 > -
Walla Kota Aşınca Para Almayı Biliolar Laga Bak Yaw -
TTNET -
Sat %90ını yabancılara ya bak nasıl adam ediyorlar -
bide oyuna her grdimizde kota işlior pfff kotayı aştım 2 katına cıktı a.. -
reziiller -
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
böyle bir şirket olamaz ya şuraya bak ya kaç kere int kopuyo ttnet yüzünden lag dc yeter ya verdigimiz paralar nereye gidiyo daha sisteme olan intterneti düzeltmediler bide kampanya y apıyolar senin neyine ya kampanya
+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
bu sorunun aysıının tıpkısını ben de yaşıyorum
allah belasını versin derken nie editliyon ki kufur mu bu yooo
de işte direk ALLAH BELANI VERSİN SENİN TTNET
-
bende ttnetlıyım hıc bole bısı olmuo alla alla? -
ya T.C devletinin bi kurumuna böle saygıslıklar yapılamassss
herşey sizin etrafınızda dönmüo aşın bunu
at gözlkleriniz çıkarın
quote:
böyle bir şirket olamaz ya şuraya bak ya kaç kere int kopuyo ttnet yüzünden lag dc yeter ya verdigimiz paralar nereye gidiyo daha sisteme olan intterneti düzeltmediler bide kampanya y apıyolar senin neyine ya kampanya
-
Bu Turk Telekoma Ne Desek Azdır
Kotayıda Geçtik
-
aynen ya lvl kasıyorum kasıyorum bi lag giriyo dc sonra bi giriyorum char a yatmışım kastığım ex in hepsi lag yüzünden boşa gidiyo
-
quote:
Orjinalden alıntı: DgCn31
at gözlkleriniz çıkarın
quote:
beni ilgilendirmiyo kardeşim hangi devletin hangi şirketi olursa olsun paramın karşılıgını almak istiyorum 2 şarkı indirdim 2 kere koya girdim 5,3 gb dowland olmuş bu kota bu kadar hızlı dolar mı sana göre at gözlügü varsa bizde bırak çıkarlayalım bizde kalsın onlar...
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DgCn31
at gözlkleriniz çıkarın
quote:
beni ilgilendirmiyo kardeşim hangi devletin hangi şirketi olursa olsun paramın karşılıgını almak istiyorum 2 şarkı indirdim 2 kere koya girdim 5,3 gb dowland olmuş bu kota bu kadar hızlı dolar mı sana göre at gözlügü varsa bizde bırak çıkarlayalım bizde kalsın onlar...
+++++++++++++++++++++++++++9999999999999999
-
Bu kadar isyan iyi değildir.Bundan bir kaç yıl önce 56 k bağlantı ile idare edenler bügün adsl hizmetini beğenmiyorlar.Bi parazit olup bu oyunu oynayacağınıza gidin okuyun adam olun ilerletin teknoliji Türkiye de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 28 Haziran 2007; 21:41:46 > -
quote:
Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR
Bu kadar isyan iyi değildir.Bundan bir kaç yıl önce 56 k bağlantı ile idare edenler bügün adsl hizmetini beğenmiyorlar.Bi parazit olup bu oyunu oynayacağınıza gidin okuyun adam olun ilerletin teknoliji Türkiye de.
teknoloji heryerde ilerde türkiye batıyı yakaladık ama japonya bilmem kaçla baglanırken biz adsl le sürünüyoruz haksızmıyım şimdi adslin avantajlı yönlerini yazarmısın ?
Benzer içerikler
- knight online mobil
- transformation totem nerden düşer
- kingdom come deliverance can nasıl doldurulur
- komik isimler
- old takı çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X