Şimdi Ara

ttnet senin Allah bb.... versin ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir şirket olamaz ya şuraya bak ya kaç kere int kopuyo ttnet yüzünden lag dc yeter ya verdigimiz paralar nereye gidiyo daha sisteme olan intterneti düzeltmediler bide kampanya y apıyolar senin neyine ya kampanya

• TTNet
  • AYNEN BIKTIM ARTIK BIKTIM YA İNTERNETİM 5 DK DA BİR KOPUYOR TTNET ALLAH B.Versin
  • böyle bir çalışma düzeni hiç bi ülkede yok ya yabancılar sırf ddalga geçiyor bizle alay konusuyz adamların LoL türkS dc
  • L. OLSUN BU TTNETE 5 DAKIKADA 1 DC YETER YAHU
  • Yazık günay ya o kadarda para veriyoruz.Paramızla rezil oluyoruz deriz ya !! İşte TTnet İşte rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 28 Haziran 2007; 14:11:43 >
  • Walla Kota Aşınca Para Almayı Biliolar Laga Bak Yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TTNET
  • Sat %90ını yabancılara ya bak nasıl adam ediyorlar
  • bide oyuna her grdimizde kota işlior pfff kotayı aştım 2 katına cıktı a..
  • reziiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

böyle bir şirket olamaz ya şuraya bak ya kaç kere int kopuyo ttnet yüzünden lag dc yeter ya verdigimiz paralar nereye gidiyo daha sisteme olan intterneti düzeltmediler bide kampanya y apıyolar senin neyine ya kampanya

+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

bu sorunun aysıının tıpkısını ben de yaşıyorum

allah belasını versin derken nie editliyon ki kufur mu bu yooo

de işte direk ALLAH BELANI VERSİN SENİN TTNET

• bende ttnetlıyım hıc bole bısı olmuo alla alla?
  • ya T.C devletinin bi kurumuna böle saygıslıklar yapılamassss
    herşey sizin etrafınızda dönmüo aşın bunu
    at gözlkleriniz çıkarın
    quote:

böyle bir şirket olamaz ya şuraya bak ya kaç kere int kopuyo ttnet yüzünden lag dc yeter ya verdigimiz paralar nereye gidiyo daha sisteme olan intterneti düzeltmediler bide kampanya y apıyolar senin neyine ya kampanya

• Bu Turk Telekoma Ne Desek Azdır
    Kotayıda Geçtik
     ttnet senin Allah bb.... versin ya
  • aynen ya lvl kasıyorum kasıyorum bi lag giriyo dc sonra bi giriyorum char a yatmışım kastığım ex in hepsi lag yüzünden boşa gidiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgCn31

ya T.C devletinin bi kurumuna böle saygıslıklar yapılamassss
    at gözlkleriniz çıkarın
    quote:

beni ilgilendirmiyo kardeşim hangi devletin hangi şirketi olursa olsun paramın karşılıgını almak istiyorum 2 şarkı indirdim 2 kere koya girdim 5,3 gb dowland olmuş bu kota bu kadar hızlı dolar mı sana göre at gözlügü varsa bizde bırak çıkarlayalım bizde kalsın onlar...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DgCn31

ya T.C devletinin bi kurumuna böle saygıslıklar yapılamassss
    at gözlkleriniz çıkarın
    quote:

beni ilgilendirmiyo kardeşim hangi devletin hangi şirketi olursa olsun paramın karşılıgını almak istiyorum 2 şarkı indirdim 2 kere koya girdim 5,3 gb dowland olmuş bu kota bu kadar hızlı dolar mı sana göre at gözlügü varsa bizde bırak çıkarlayalım bizde kalsın onlar...

+++++++++++++++++++++++++++9999999999999999

• Bu kadar isyan iyi değildir.Bundan bir kaç yıl önce 56 k bağlantı ile idare edenler bügün adsl hizmetini beğenmiyorlar.Bi parazit olup bu oyunu oynayacağınıza gidin okuyun adam olun ilerletin teknoliji Türkiye de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 28 Haziran 2007; 21:41:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Bu kadar isyan iyi değildir.Bundan bir kaç yıl önce 56 k bağlantı ile idare edenler bügün adsl hizmetini beğenmiyorlar.Bi parazit olup bu oyunu oynayacağınıza gidin okuyun adam olun ilerletin teknoliji Türkiye de.

teknoloji heryerde ilerde türkiye batıyı yakaladık ama japonya bilmem kaçla baglanırken biz adsl le sürünüyoruz haksızmıyım şimdi adslin avantajlı yönlerini yazarmısın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.