Şimdi Ara

TTneT Ping ve Hız Dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aralık 20 den beri yeni ttnet aboneliğim var ve o günden beri internette sürekli (hiç ara vermeden) ping ve hız dalgalanması problemi var. TTneti arıyorum sölüyorum hiç geri dönüş olmuyor. Yeni ben bıktım bunlardan arkadaş bir geri dönüş yapın ya. Ben 2 aya yakın online oyun oynayamıyorum. Arıyorum ''tamam efendim teknik servis ilgilenicek efendim'' cart curt kimsenin dönüş yaptığı yok. Var mı bunların bir binası merkezi filan gidip basıcam yani o kdar sinirlendim. 3 yıl alt kattaki akrabalarımız ile ortak kullandık 1 kere bile kopmadı ama bizim eve geçince sorunda sorun. Ne modem ne kablo ne bilgisayar arkadaşlar hepsi denendi sorunsuz. TTnet te sorun ve kabul etmiyorlar beni çıldırtıyorlar. Arıcam küfür edicem en sonunda.

• para para para herşey para fiber al diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

para para para herşey para fiber al diyorlar

Sormayın hocam. bana gelmişler daha az önce aradılar diyorlar hız düşünce ping artar vs. bizi salak zannediyorlar yeminle. sakin bir dil ile durumu anlatınca hemen alttan alıyorlar. Benim pingim yüksek diyorum artıyor sürekli bana diyorki denetim masasına girin. Hey Allah'ım ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

quote:

Sormayın hocam. bana gelmişler daha az önce aradılar diyorlar hız düşünce ping artar vs. bizi salak zannediyorlar yeminle. sakin bir dil ile durumu anlatınca hemen alttan alıyorlar. Benim pingim yüksek diyorum artıyor sürekli bana diyorki denetim masasına girin. Hey Allah'ım ya...

ttnet müşteri politikası süper adama sen anlat vay modemden şukadar sinyal gelir aslında şukadar pingim olcak ama yüksek oluyor hızımda yüksek olması lazım benim sinyal kalitem iyi desen sana kalkar akn vardır derler senin uyanık olup işden anladığını kara cahilliye vuruyor sanki hiç bişey bilmiyor gibi davranıyor anca ttnet ofislerine falan gidersen işini iyi çözerler

• quote:

quote:

quote:

ttnet müşteri politikası süper adama sen anlat vay modemden şukadar sinyal gelir aslında şukadar pingim olcak ama yüksek oluyor hızımda yüksek olması lazım benim sinyal kalitem iyi desen sana kalkar akn vardır derler senin uyanık olup işden anladığını kara cahilliye vuruyor sanki hiç bişey bilmiyor gibi davranıyor anca ttnet ofislerine falan gidersen işini iyi çözerler

Hocam nerede bu ofisler yeminlen kafayı yicem. Müşteri hizmetlerini arıyorum pingim yüksek diyorum akk den dir diyorlar. Diyorum 7/24 bu şekilde ne akk si. Nerede bu ofisler söliyinde gideyim halledeyim.

• 2-3 gün önce frankfurttan 63 ping alan ben bugün 343 ping alıyorum ne güzel değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green_Carrot

2-3 gün önce frankfurttan 63 ping alan ben bugün 343 ping alıyorum ne güzel değilmi

Arıyorsun sorun sizde diyip birde hızınızı düşürüyorlar. Birde demez mi hız düşünce ping artar diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

2-3 gün önce frankfurttan 63 ping alan ben bugün 343 ping alıyorum ne güzel değilmi

Arıyorsun sorun sizde diyip birde hızınızı düşürüyorlar. Birde demez mi hız düşünce ping artar diye

Yazık bu ülkeye gerçekten yazık bir de sansür zımbırtısı çıktı hadi bakalım sonumuz hayrola!

• quote:

quote:

quote:

Yazık bu ülkeye gerçekten yazık bir de sansür zımbırtısı çıktı hadi bakalım sonumuz hayrola!

Fiber olsa zaten bunların hiç kahrını çekemem. Sansür olayına belki bozdular benim neti oda mechul.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiber olsa zaten bunların hiç kahrını çekemem. Sansür olayına belki bozdular benim neti oda mechul.

Bana fiber gelme gibi bi olanak yok gibi bişey zaten Sivas'ın ücra bir mahallesinde oturuyorum şans işte ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana fiber gelme gibi bi olanak yok gibi bişey zaten Sivas'ın ücra bir mahallesinde oturuyorum şans işte ...

Hocam bizde İstanbul'dayız bize de fiber anca übernet diye bişi çıkarırlar öyle gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bizde İstanbul'dayız bize de fiber anca übernet diye bişi çıkarırlar öyle gelir.

Daha İstanbul'a bile zor fiber veren bir internetimiz var güney koreyi gördükçe özenmemek elde değil 5g falan adamlar aşmış yani

• quote:

Arkadaşlar Aralık 20 den beri yeni ttnet aboneliğim var ve o günden beri internette sürekli (hiç ara vermeden) ping ve hız dalgalanması problemi var. TTneti arıyorum sölüyorum hiç geri dönüş olmuyor. Yeni ben bıktım bunlardan arkadaş bir geri dönüş yapın ya. Ben 2 aya yakın online oyun oynayamıyorum. Arıyorum ''tamam efendim teknik servis ilgilenicek efendim'' cart curt kimsenin dönüş yaptığı yok. Var mı bunların bir binası merkezi filan gidip basıcam yani o kdar sinirlendim. 3 yıl alt kattaki akrabalarımız ile ortak kullandık 1 kere bile kopmadı ama bizim eve geçince sorunda sorun. Ne modem ne kablo ne bilgisayar arkadaşlar hepsi denendi sorunsuz. TTnet te sorun ve kabul etmiyorlar beni çıldırtıyorlar. Arıcam küfür edicem en sonunda.

aynı sorun bendede var kardeş. yalnız seninde öylemi bilmem ama bende sadece wifi ile bağlanınca yapıyo. değiştirmediğim modem, splitter kalmadı yine çözülmedi. bende ttneti aradım bana yardımcı olamıyacaklarını söylediler. bende tesadüfen maus almaya gittiğimde internet kafedeki ağbiye sorunu anlattım bana ethernet kablosuyla denememi önerdi. bende kabloyu alıp eve geldim ve şuan hiç bir sıkıntı kalmadı. kabloyla bir sorun yok fakat telefon yada pc farketmiyor wifi ile ping sorunum devam ediyor. eğer wifi ile bağlanıyorsan bide etherneti denemeni öneririm.

• ping sorununu söyledim ama adamlar ilgilenmedi bizlik değil diyorlar hızınız normal hat değerleriniz normal diyor ping almış başını gitmiş 100 lerde geziyor adam bana normal diyor bir site ismi yazınca 1 - 2 sn bekliyor öyle açmaya başlıyor adamlar hız herşey sanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

ping sorununu söyledim ama adamlar ilgilenmedi bizlik değil diyorlar hızınız normal hat değerleriniz normal diyor ping almış başını gitmiş 100 lerde geziyor adam bana normal diyor bir site ismi yazınca 1 - 2 sn bekliyor öyle açmaya başlıyor adamlar hız herşey sanıyorlar

aynısını banada söylediler. ping sorununun ttnetle alakası yokmuş sorun bilgisayardaymış falan filan. eski evimizde hiç bişey yokken birden biremi bozuluyo bilgisayar. hiç bişeyden anlamyan adamları oturtuyolar o koltuğa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.