Şimdi Ara

TTNET kurulum yapildi fakat sorularim var [!]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugun fibernet icin kuruluma geldiler tilgin markali bir moden falan getirdiler kurdular iste. Adam modemi nasil kullanilcagini anlatti sonra sifre altinda yaziyo falan dedi. Ben degistiririz problem degil dedim fakat adam cihaz sıkınti cikartir sifreyi degistirmeyin dedi. Dogru mu bu beyler sadece bizde degil lojmandaki herkese ayni seyi soylemisler yardim. Birde su modem arayuzundeki kullanici adi ve sifre "admin" herkeste. Bunu nasil degistirebiliriz. Yani kurulumdan sonra yapmamiz gerekenler neler daha onceden kendi uzerime internet baglatmamistim ortak kullaniyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modem arayuzunde kullanici adi admin sifre ttnettir ve arayuze girip degistirebiliyosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosted5

modem arayuzunde kullanici adi admin sifre ttnettir ve arayuze girip degistirebiliyosunuz

Hocam giriste kullanici adi admin sifre admin olarak giriyorum giris yapiyor fakat sifre degistirmeyle ilgili bir ayar bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

quote:

Orijinalden alıntı: mosted5

modem arayuzunde kullanici adi admin sifre ttnettir ve arayuze girip degistirebiliyosunuz

Hocam giriste kullanici adi admin sifre admin olarak giriyorum giris yapiyor fakat sifre degistirmeyle ilgili bir ayar bulamadim

şu an mobildeyim ama hatirladigim kadariyla yonetim ayarlari gibi bisey olmasi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam netin aninda geldi mi kurulur kurulmaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dodgers

hocam netin aninda geldi mi kurulur kurulmaz?

Hayir hocam sabah kurdular aksam 5ten sonra gelir dediler oyle de oldu.

@mosted5
    Hocam oyle bi ayar yok maalesef biraz daha arastirayim ben

• Öyle saçma şey mi olur ya şifre değişince niye sorun çıksın ki.
    Kurulum CD'sinden ve kullanıcı arayüzünden değiştiriliyor ama sen en garanti yöntem olarak TTnet müşteri hizmetlerini ara (bağlanman biraz uzun zaman alabilir ). Modem şifremi değiştiremiyorum yardımcı olur musunuz de, birkaç dakika içinde sorunsuz şekilde değişr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Selamlar ttnet müşteri hizmetlerini arayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz . Tılgında şifre değişme olmuyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Selamlar ttnet müşteri hizmetlerini arayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz . Tılgında şifre değişme olmuyor maalesef.

Tesekkurker beyler musteri hizmetleriyle goruseyim bi o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.