Şimdi Ara

TTNET Kampanyasındaki Casper Ultrabook 4 GB mı, 8 GB mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET'in sayfasında cihazın 4 GB, Windows 7, 128 GB SSD olduğu yazılmış. KAYNAK

Ancak TTNET'ten alan ve çeşitli sitelere ilan veren bazı kişiler cihazın 8 GB, Windows 8, 128 GB SSD olduğunu yazmış, hatta cihazların fotolarını koymuşlar.

TTNET, farklı bilgisayarlar mı veriyor? Yoksa satıcılar yanlış bilgi mi veriyor?

• Her iki modelde mevcut ilk kampanyadan alanlarda win 7 ve 4gb ram vardı daha sonra ki partide win8 ve 8gb ram verilmeye başlandı. Yani win7 varsa 4gb ram win8 varsa 8gb ram oluyor. Bende win8 ve 8gb ram var ttnet cihazı fakat ben ttnet ten almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell@t

Her iki modelde mevcut ilk kampanyadan alanlarda win 7 ve 4gb ram vardı daha sonra ki partide win8 ve 8gb ram verilmeye başlandı. Yani win7 varsa 4gb ram win8 varsa 8gb ram oluyor. Bende win8 ve 8gb ram var ttnet cihazı fakat ben ttnet ten almadım.

TTNET sitesindeki en düşük fiyat 2.160 TL.
    TTNET'ten alıp çeşitli sitelerde 1.200 TL'ye satanlar var. Bu kadar zararına nasıl satıyorlar anlamıyorum. Acaba TTNET fiyat mı düşürdü? Yoksa başka bir olay mı var, çözemedim...
  • bende 1250Tlye aldım kapalı kutu sıfır olarak. ttnet te 24 ay taksit olduğu için fiyat biraz fazla alanlarda bir şekilde daha uyguna verip elden çıkarmak istiyorlar. Alıcaksanız bu fiyatlar normal şüphelenmenizi gerektirecek bir durum yok piyasası bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: cell@t

Her iki modelde mevcut ilk kampanyadan alanlarda win 7 ve 4gb ram vardı daha sonra ki partide win8 ve 8gb ram verilmeye başlandı. Yani win7 varsa 4gb ram win8 varsa 8gb ram oluyor. Bende win8 ve 8gb ram var ttnet cihazı fakat ben ttnet ten almadım.

TTNET sitesindeki en düşük fiyat 2.160 TL.
    TTNET'ten alıp çeşitli sitelerde 1.200 TL'ye satanlar var. Bu kadar zararına nasıl satıyorlar anlamıyorum. Acaba TTNET fiyat mı düşürdü? Yoksa başka bir olay mı var, çözemedim...

ben de 1250 tl ye satıyorum. sıfır kutusunda. sanalpazarda 1299 ile ilan da var. bendeki de 8 gb ram, 128 gb ssd ve windows 8 li.
    fiyat seni yanıltmasın bu fiyata satanlar satıcılar, alıcılar değil ki. bu tarz önüne gelene aboneye veren kampanyalardan çok kişi ihtiyacı olduğundan alıp satıyor. adam faturama gelecek paraya razıyım ama acil nakite ihtiyacım var diyerek 36 ay gibi akıllara zarar taahütü kabul ediyor.
    her neyse durum bu kadar basit. ayrıca sanalpazar gibi yerlerde itibarı iyi olanların ilanlarından alırsan sıkıntı olmaz. yazılan ürün donanımı harici başka cihaz gelmesi söz konusu olamaz çünkü para satıcıya gitmiyor onaya kadar havuzda duruyor. yani altında bir şey araman gereksiz.

http://www.sanalpazar.com/Yeni-Ttnet-Den-Alinma-Sifir-Ultrabook__isp5714233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 14 Ocak 2013; 14:15:37 >

• ekran alıntısı veriyorum. 4 gb mi 8 gb mi görünüz.

TTNET Kampanyasındaki Casper Ultrabook 4 GB mı, 8 GB mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.