Şimdi Ara

ttnet kafayı yedirtir insana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar hafta başı yazlığa taşındık. bende salı günü 3 aylık süreli net limitsiz tarife internet için başvurdum. şubede akşama açılır dediler. akşam aradığımda müşteri hizmetlerini başvurnun sisteme düşmediğini söylediler. ertesi günü bekledim. başvuru sisteme düşmüştü ve sadece onayının kaldığını söylediler. salı günü başvurduğum internetimin çarşamba günü sisteme düştüğünü ve 48 saat içerisinde açılacağını söylediler özet olarak. çarşamba açılmadı. perşembe günü aradığımda 48 saat sözünü yine duydum. cuma gün açılacaktı yani en son. cuma günü yine açılmayınca müşteri hizmetlerini aradım. herhangi bir başvurumun olmadığını söylediler. biraz şaşkınlıkla beklerken telefon çaldı ve santralden aradıklarını söyleyerek yalın internet için teyit amaçlı aradıklarını söylediler. telefonumda kapanacakmış. yalın internet başvurumun olmadığını özellikle belirtmeme rağmen telefonumu kestiler ardından başvuru yaptığım şubeyi aradığımda yalın internet değil hat üzerinden başvurum olduğunu belirttiler(başvurum bu şekildeydi). hatta başvurunuz onaylanmış internetiniz aktif dediler. aynı şekilde müşteri hizmetlerini aradığımda da yalın internetimin açık olduğunu söylediler. şubeyi aradığımda müdürlükle konuşacaklarını ama saat geç olduğu için yarına kaldığını yarında tadilat olacağını için pazartesiye kaldığını belirttiler. şubeyi bugün tekrar aradım. sistemde karışıklık olduğunu söylediler. pazartesiye kaldı. yalın internet açıkmış. çok karışık durumlar oldu anlayacağınız. birde şöyle bir durum var ki yalın internetin açık olduğunu söylemelerine rağmen modeme sinyal gelmiyor. yalın internete bağlanmak için başka bir şeyler mi gerekli acaba. telefon kablosuyla modeme bağlanınca herhangi bir hareketlilik yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Ne Kafayı Yiyecem
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.