Bildirim
TTnet iptali için neler gerekli?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Telefonla ara öğren. -
quote:
Orijinalden alıntı: wto
Telefonla ara öğren.
bunlarla muhatap olmakda istemiyom şimdi -
yokmu yakın zamanda iptal ettiren -
quote:
Orijinalden alıntı: Feel The Difference
quote:
Orijinalden alıntı: wto
Telefonla ara öğren.
bunlarla muhatap olmakda istemiyom şimdi
telefon edince dııt dıttt dicek sonra sekreter çıkıcak şunu yapmak istiyorsan 1 i tıkla,şunu yapmak istiyorsan 2 yi tıkla,şunun için 3 ü tıkla.....
2 yi tıkladığında şunu yapmak istiyorsan 1 i tıkla,şunu yapmak istiyorsan 2 yi tıkla,şunun için 3 ü tıkla
3 tıkladığında,şunu yapmak için 1 i tıkla,şunu yapmak için 2 yi tıkla,şunun için 3 ü tıkla
1 i tıklıyorsun,sizi müşteri temsilcisine bağlıcak yaklaşık 10 dakka içinde bağlanır diyor
layy lay lomm müzik açıyorlar
bekliyorsun bekliyorsun aradan 6 dakika geçiyor,telon hışırttt diyee....
kapatıyorsun sonra yeni baştan arıyorsun
-
quote:
yokmu yakın zamanda iptal ettiren
ben sordum
telefon ttnet kimin üstüne ise o gidicek kimliği yeterliymiş,gidiceksin telekom merkeze orda hallederler
neden kapattırdığını soruyorlar pis gibi yapışıyorlar -
Telefonla olacağını sanmıyorum.
Resmi evraklar felan imza gerekebilir.Telekoma git, kapatmak istiyorum deyince problem çıkaracaklarını sanmıyorum...
Limitsiz kullanmıyorsan mobil internet tavsiye ederim -
1 Hafta önce kapattırdım.
Kimliğin ile en yakın bayiye git kapatıyorlar ama 1 hafta ikna süreci olabilir(Bizde olmadı)Onun içinde dilekçe vermen yeterli -
demek yalvarıyorlar sevdim bu işi -
quote:
demek yalvarıyorlar sevdim bu işi
görmelisin birde iptal ettirdikten sonra 2 ayda bir telefonla arayıp tekrar bağlattırmayı düşünüyormusunuz diye soruyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X