Şimdi Ara

ttnet iptal için dünya para istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon ve adsl' i iptal ettirmeye karar verdim telefon ve adsl kardeşimin üstüne o başka şehirde ben ankaradayım, kendi bulunduğu yerden iptal olması için dilekçe vermiş. Dünden itibaren interneti kapatmışlar telefonla ise aranabiliyorum ama ben arama yapamıyorum.

Sınırsız kullanıyorum geçen sene hiçbir taahhüdüm yokken 2 yıllık taahhüde 49 yerine 5-6 ay 39 mu ne ödeme indirimli bir kampanyadan yararlanmıştım. Kampanyanın detaylarını çok hatırlamıyorum ama hata edip böyle bir kampanyaya dahil olmuştuk. Bugün kardeşimi aramışlar, taahhüdümüzün 2011 aralıkta bittiğini iptal ederseniz 120 TL ücret artı iptal işlemi içinde 40 TL ve mevcut faturalarınızın ödenmesi demişler oda bana soracağı için sonra tekrar arayın demiş. Şimdi bilenlerden ricam taahhüdün parasını ödemeye razıyım ancak 120 TL sanki çok gibi geldi benim dahil oldugum taahhüdü hatırlayanlar varsa iptal şartlarını neydi bilgi verirse sevinirim. Bir sorumda iptal için istenen bu 40 TL herkezden alınıyor mu? Arama yaptım ancak mesajlarda iptal ücreti talep edilmediği yazıyordu genelde. İptal için 200 TL para harcayacağım gibi görünüyor ne belaymış kardeşim bir an önce kurtulursam rahatlayacağım.

• Evet bu ücretler alınıyor kapatılırken.
    dedikleri gibi sözleşmen var 2011 aralığa kadar ve o ücreti alırlar yapabileceğin birşey yok.
    Birde ödemediğin fatura ücretini alırlar ve kapatırlar.
  • Ben bu ay hem işyerindeki ttnetiş, hem de evdeki ttneti iptal ettirdim. Benim taahhütüm yoktu gerçi ama iptal masrafı 40TL diye bir şey yoktu. sadece kapandıktan sonra çıkacak faturalar var başka ek ücret olmadı. Sen taahhüt vermeden önce ne kadar ödüyorsan aradaki farkı kaç ay düşük ödediysen onu alacaklar o kadar olması lazım..
  • taahhütlü olduğu için vermek zorundasın başta kabul edip imzalamışsın. He bunlar "eli mahkum diye" adam yolmaya çalışıyor o ayrı bi konu.
  • 200 de isteseler 300 de isteseler kafaya koydum kapattıracagım, son kez daha kazıklasınlar bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.