Şimdi Ara

Ttnet internetten tarife değişikliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ardakaşlar bu internetten tarfie değişikliği güvenilirmi?Yani tam ay başı yapmayı düşünüyorumda fazla para alırlarmı sınırsıza geçeceğim?

Saygılar :)

• up
  • up
  • ben 4mb limitsiz e geçirdim bilgisayarın güvenli ise sorun yok
    not: tarife değişikliği yaptınmi 1 ay sonra tekrar tarifeni değiştirebilirsin.değişikliğe onay verdiğin gibi ip resetleniyor ve hemen yeni tarifene geçiyorsun
    yardımcı olabilmişimdir inşallah
  • hayır öyle bir olay yok para fln ödemiyorsunuz ayrıca yanlışlıkla benim interneti 8 mbps kotalıdan kotasıza geçirdiler ttneti seviyorum :D
  • ay başı değil ayın son günü yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

hayır öyle bir olay yok para fln ödemiyorsunuz ayrıca yanlışlıkla benim interneti 8 mbps kotalıdan kotasıza geçirdiler ttneti seviyorum :D

Para işini dedğimin kazık atmasın yani ttnet Allah muhafaza :D.

Ayın son günü yapacağım tarfife değişikliğini.Direk geçiyor yani biraz tereddüt ediyorumda :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife değişikliği
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ayın son günü yaptım 20tl fazla dan para ödedim. Sınırlıdan sınırsıza geciş yaptığım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Ben ayın son günü yaptım 20tl fazla dan para ödedim. Sınırlıdan sınırsıza geciş yaptığım da.

Hocam dogrumu.Yani 65 tl mi ödediniz?
  • Ay başı yaparsan sanmıyorum faturaya bi şey yansıyacağını ancak kotalıdan sınırsıza geçmeyi düşünüyorsanız işte o zaman karışık bir hesap yığını içinde kendinizi bulursunuz. Yok kotadan aşan miktar, kullandığın kota miktarı onu onla çarp böl falan filan derken bi bakmışsın fatura 60-70 TL'lere dayanmış. Ancak 1 mbit sınırsızdan 8 mbit sınırsıza geçiş için ise kullandığın gün kadarını kullandığın tarife miktarına bölüyorsun örneğin 45/30=kullandığın tek günlük limitsiz tarife fiyatı. 49/30 geçtiğin 8 mbit sınırsızın tek günlük fiyatı bulduğun fiyatları hangi tarifede kaç gün kullanmışsan onunla çarpıyorsun örneğin ayın ortasında 1 mbit sınırsızdan 8 mbit net limitsiz tarifesine geçiş yaptın hesap şu : 45/30*15+49/30*15 çıkan sonuç fatura miktarını gösterir. Ancak biraz önce de dediğim gibi hiçkafanızı çarpma bölme ile uğraştırmayın ayın başında online işlem merkezinden gece saat 00:00:01'de geçişi gerçekleştirin kafanız rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: berksarp

quote:

Ben ayın son günü yaptım 20tl fazla dan para ödedim. Sınırlıdan sınırsıza geciş yaptığım da.

Zaten bu kadar bir miktar sizden herşekilde talep ediyorlar hocam ister sonunda ister başında ister elden ister telefndan yapın bu geçiş ücreti tarzındaki parayı sizden alıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Ay başı yaparsan sanmıyorum faturaya bi şey yansıyacağını ancak kotalıdan sınırsıza geçmeyi düşünüyorsanız işte o zaman karışık bir hesap yığını içinde kendinizi bulursunuz. Yok kotadan aşan miktar, kullandığın kota miktarı onu onla çarp böl falan filan derken bi bakmışsın fatura 60-70 TL'lere dayanmış. Ancak 1 mbit sınırsızdan 8 mbit sınırsıza geçiş için ise kullandığın gün kadarını kullandığın tarife miktarına bölüyorsun örneğin 45/30=kullandığın tek günlük limitsiz tarife fiyatı. 49/30 geçtiğin 8 mbit sınırsızın tek günlük fiyatı bulduğun fiyatları hangi tarifede kaç gün kullanmışsan onunla çarpıyorsun örneğin ayın ortasında 1 mbit sınırsızdan 8 mbit net limitsiz tarifesine geçiş yaptın hesap şu : 45/30*15+49/30*15 çıkan sonuç fatura miktarını gösterir. Ancak biraz önce de dediğim gibi hiçkafanızı çarpma bölme ile uğraştırmayın ayın başında online işlem merkezinden gece saat 00:00:01'de geçişi gerçekleştirin kafanız rahat olsun

Hocam şimdi tam 31 inde 00:01 de gçeirirsem faturaya yansımaz değilmi ? Birde bizim fatura bi ay geriden geliyor sanki tam bilmiyorum.Kasım ayı 57 tl oalrak geldide.Tam zamanında geçersem 45 tl glemesi lazım yine falza para gelirse olmaz :))

@Noix~

Hocam alınacak para bnm bu sınırsıza geçtiğimden sonramı alınacak işte yoksa kotalıdaki faturayla birliktemi gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Orijinalden alıntı: berksarp

quote:

Zaten bu kadar bir miktar sizden herşekilde talep ediyorlar hocam ister sonunda ister başında ister elden ister telefndan yapın bu geçiş ücreti tarzındaki parayı sizden alıyorlar..

Hayır tarife değiştirme ücretsizdir. Ama işte kullanıcıların bu işi bilmemesinden yararlanıp ekstradan para koparıyorlar. Bende tam zamanı bilmiyorum 2-3 gün içinde değiştircem. İki kere değiştirdim şimdiye kadar ikisinde de fazla ödetti herifler. Adama yarım saat açıkladım kardeşim bana doğru zamanı söyle o zaman geçeyim diye hala masal anlatıyorlar. Bu seferkide öyle yokuşa sürüp cevap veremzse küfürü basıcam zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.