Şimdi Ara

**TTNET INTERNETE BAGLANAMIYORUM ACiL YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 8 mbit'e kadar yalin internet kullaniyorum memnunmusunuz derseniz hayir... Dun Airties modemi freeshare ile maci izlemek icin uydu alicisina taktim maci izledim ve oyle kaldi sabah modemi kapatmis annem bende kalktim baktimki internet yok modemdeki dsl ve internet isiklari hic yanmiyor sadece power ve lan1 sabit reset atrim kapattim actim care olmadi sadece 192.168.2.1'e girebiliyorum ttneti aradim ag baglantilarindan protokol ayarlarina soktular ordanda ip adresleri yazdirdilar yine olmadi size geri doncez dediler kapattilar heraldi ttnet yardimci olamicak galiba tek umudum sizsiniz yardimlarinizi bekliyorum
     **TTNET INTERNETE BAGLANAMIYORUM ACiL YARDIM... **TTNET INTERNETE BAGLANAMIYORUM ACiL YARDIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 28 Kasım 2013; 19:56:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Splitter bozulmustur belki diye degistirdim eski splitterimle yine sonuc yok yardim edecek kimse yokmu

• Twitter'dan ulaşırsan ordan yardımcı oluyorlardı.

https://twitter.com/ttnetdestek
  • Tesekkurler usta ama ayni seyler ulanttnet

• Yardim edebilecek kimse yokkmu

• Başka modem takın bakalım hattınıza dsl sinyali gelecekmi.

Ayrıca Airties'in böyle modemi vermıymış ilk defa görüyorum.
  • Telefon hattını splitter kullanmadan direk olarak modeme bağladınız mı hocam ? Müşteri temsilcisi gibi konuştum ama napalım artık :D

Ayrıca modem şekil duruyo modeli nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta baska modemde taktim olmadi ttneti yine aradim hattiniza sinyal geliyor dedi..

Splittersizde denedim sonuc negatif...

Modemin modelide AIRTIES AIR5444
    ACEBA SUNDAN OLABILIRMI BU PRIZE TAKTIGIM SEYDEN VEYA DIREK PRIZDEN CUNKU YALIN YAPMAYA GRLEN ADAM DEGISTIRIN ESKIMIS DEMISTI PRIZE

• Durup dururken nasil bozuluyor anlamadimki

• quote:

Orijinalden alıntı: seferi56

Usta baska modemde taktim olmadi ttneti yine aradim hattiniza sinyal geliyor dedi..

ACEBA SUNDAN OLABILIRMI BU PRIZE TAKTIGIM SEYDEN VEYA DIREK PRIZDEN CUNKU YALIN YAPMAYA GRLEN ADAM DEGISTIRIN ESKIMIS DEMISTI PRIZE

hocam prizden birşey yok benim bağlantı hattım 2006 dan kalma hiç kopma yok demekki bilgisiz birisi gelmiş santrale gidip ordan bir ustayla yapacasınız yada ttneti arayıp oradan çünki bizim burada diyeceğimiz herşeyi ttnet yaptırmış size fiziksel bir sorun var galiba geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tevez51

quote:

Orijinalden alıntı: seferi56

Usta baska modemde taktim olmadi ttneti yine aradim hattiniza sinyal geliyor dedi..

hocam prizden birşey yok benim bağlantı hattım 2006 dan kalma hiç kopma yok demekki bilgisiz birisi gelmiş santrale gidip ordan bir ustayla yapacasınız yada ttneti arayıp oradan çünki bizim burada diyeceğimiz herşeyi ttnet yaptırmış size fiziksel bir sorun var galiba geçmiş olsun

Saol usta aynen ttnet herseyi denetti hattiniza internet geliyo dedi modemdede birsey yok dediginiz gibi santrale gidicem

• seferi56 S kullanıcısına yanıt
    mantıksız durup dururken Ttnet e arıza kaydını tekrar bıraktır ve üstüne basa basa Birinin gelip hattımı kontrol etmesini istiyorum de İlk önce saha dolabına sonra eve gelir Senin santrale gitmene gerek kalmaz agerki sorun varsa saha dolabına bile ıp gelmiyorsa Santrale bilgi bırakıp hallederler eger saha dolabına ıp geliyorsa ve Evin içinden kontrol ettiğinde sorun evdeyse Geregini sizin yapmanız Bir elektirikci getirip kabloları degiştirmeniz gerek ...
    Bak eğer sorun evdeyse elektirikci bile getirmene gerek yok söyle ttnet ekibi yeni hat çeksin uygun fiyata gayet iyi çekiyorlar. Temiz iş yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crab84

Bak eğer sorun evdeyse elektirikci bile getirmene gerek yok söyle ttnet ekibi yeni hat çeksin uygun fiyata gayet iyi çekiyorlar. Temiz iş yaparlar.

Ariza kaydini biraktirdim tekrardan... Ttnete dedigine gore internet hattima geliyor.Buna gore sorun evde :D bakiyim aksam priz degiscem eve gelince olmassa arayip aynen dediklerini soylicem saol kardesim

• Zaten bir fiber hatti cekemediler buraya gaziosmanpasanin en dandik yeri karayollarinda var konutlardan dolayi kucukkoy merkezde yok bizde bunlara kaldik.. Uyduneti ariyorum oda altyapi yok falan diyor Vallahi hic kimse takmiyo bizim burayi :D

• Beyler bu bozukmu .D ttnetin taktığı yok bizi 3.dür kayit ettiriom bari adam gönderin diom sonuc yok... bu prizi yapsam hallolurmu

Birşey diyemeyiz Burdan baksanda sağlam gözükür ama sök tekrar bağla korkma elektirik çarpmaz :) Diline değdirme kabloları yeter. ayrıca ttnet tınlamıyorsa sert davran Ve hizmet alamadığım için dava açıcağını söyle yine ilgilenmezlersehttp://www.tk.gov.tr/ üzerinden şikayet et elleri mahkum bakıcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: crab84

Birşey diyemeyiz Burdan baksanda sağlam gözükür ama sök tekrar bağla korkma elektirik çarpmaz :) Diline değdirme kabloları yeter. ayrıca ttnet tınlamıyorsa sert davran Ve hizmet alamadığım için dava açıcağını söyle yine ilgilenmezlersehttp://www.tk.gov.tr/ üzerinden şikayet et elleri mahkum bakıcaklar

İnşallah çarpmaz xD

• Gelip disardaki kutudan yaptilar tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.