Şimdi Ara

TTNET'in YouTube'ye Yaptığı Kısıtlama Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TTNET yeni adıyla Türk Telekom kullanıcıları büyük ihtimal aynı sorunu yaşıyorlardır.
    Tam bir saattir YouTubede sayfa yenileme dahi yapamıyorum ve çoğu akşam 144p dâhi video izleyemiyorum. YouTubede bu sorunu yaşarken diğer tüm video paylaşım sitelerinde HD videoları akıcı bir şekilde izliyorum. Hatta videolar açıkken yan sekmede YouTube sayfa yenilemeye uğraşıyor.

Müşteri hızmetleri bu konuda sadece sorun sizden ya da bağlanmak istediğiniz sitede diyerek başından atıyor olayı ama sorun benimle ya da bağlandığım YouTube ile alakalı değil eğer öyle olsaydı mobil bağlantım ile TTNET ile 144p açılmayan video telefonumun interneti ile 720p açılmazdı. Tek sunucudan hizmet vermiyor YouTube biri çökse diğerleri hizmete devam eder videolar açılır. Burada sorun şu ki benim TTNET ile sayfa bile yenilenemezken 3G ile 720p video izlemek cidden akla şunu getiriyor TTNET kasıtlı olarak kullanıcıların bağlantısını kısıtlıyor. Zaten AKK olsun kötü alt yapı olsun zor bağlanıyoruz bir de bu iş var.

Haksız mıyım sizce? Siz de bu sorunu yaşıyor musunuz?

Googleda TTNET YouTube bu iki anahtar kelimeyi yan yana yazın açılan konular yüzlerce belki.

Edit: Google DNS kullanıyorum ancak şimdi tor browser ile girince sayfa yenileyemediğim siteden farklı ipler kullanarak artık full hd izliyorum videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 13 Mart 2016; 23:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda fb,tw,youtube hepsinde aynı sorun var.
  • enemywalker kullanıcısına yanıt
    Evet hocam şuan çoğu siteye bağlantı sorunum var YouTube sorunu genelde oluyor bende özellikle hafta sonları akşamları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kısıtlama ne zamna kalkar özellikle youtube için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Widget kullanıcısına yanıt
    Vpn ile sorun olmuyor.Mahkeme emrinde n zaman açılıcagına dair bir tarih yazmıyor.Tabi bunlar internette paylaşılan resimler.
  • dotvpn zen bilmem ne yükledim bunları chrome ekletisi olarak bi işe yaramadı, aslına bakarsan uygulama falan yükleyip bi de virüsle falan uğraşmak istemiyorum

• Widget kullanıcısına yanıt
    Eklenti olarak ad-block,audio eq,popup blocker,magic actions youtube,dot vpn,ghostery bu saydıklarımı kullanıyorum internet kalitesi olarak gerçekten en üst düzeye çıkartıyorlar kaliteyi.Popup yok reklan yok youtube donma yok gemius gibi analizler yok rahatım en güzeli chrome üzerinden equalizer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende **** kurulu acaba ondanmı dedim. Sadece sosyal ağlar değil belli başlı torrentlerde sorunlu katcr arenabg vb.
  • Daha yeni açtılar biz yatıyoz adamlar açtı youtubeu

• Bende de aynı problem var... Ve 100mbps fiber ile 720p bile izleyemiyorum nedense. Dot vpn yükledim bu sefer de youtube'a girmiyor.
  • ttnet 24mbps
    4k videolarda çok hafif takılma var.
    15mbps ile bufferlıyor
  • Bunun nedeni ttnet youtube'u kısıyor, o yüzden ücretli vpnler alıp, alman lokasyonundan bağlanmanızı tavsiye ederim.
  • zaman zaman bende bu problemi yaşıyorum.
  • Her bomba patladığında sosyal medya bilerek yavaşlatılır. şaşırdık mı?
    vpn kullan geç.
  • Müşteri hizmetleri gaz almak ve baştan savmak üzerine görevlendirilmiş asgari ücretli şahıslar topluluğu. Fazla dürsütlük ve gerçekçilik beklemeyin.

VPN almadan bu sorunları aşmak mümkün değil malesef. Zaten sansür ülkesi olduk, birde maliyet tasarrufu için Telekom batmasın diye bu tarz gayri-ahlaki bir yöntem uyguluyor Youtube gibi siteler için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.