Bildirim
TTnet in McAfee Virüs Programı Hak.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Limitsiz abonelere ücretsiz veriliyor. Ben bu programı indirip kurdum 10 dakika sonra kaldırdım. Benden kaynaklımı bilmiyorum sistem dosyalarını bile virus var diyordu. Aynı sistemde nod32 kurulu hiçbir problem çıkmıyor. _____________________________ ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' -
Sistemin can çekişmesine neden olan yegane antivirus programlarından biri McAfee'dir. TTNET'in bu AV ile anlaşmış olması çok normaldir zira kendileri gibi yavaş bir AV tercih etmek durumundalar. _____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Hocam ayrıca kasma sorunu meydana geliyor sistemden zor kaldırmıştım bunu. _____________________________ ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' -
hiç kurmadım ve kolay kolay kurmayacağım program !
bende mse var, memnunum. Aslında defender diye geçiyor Windows 8'in içinde_____________________________ shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom doğum günü hediyesi
- ev telefonu kapatma
- türk telekom modem dışarıdan gelen internet kablosu nasıl bağlanır
- 50 mbps internet hızı nasıl
- türk telekom internet abonelik iptali
- ping nasıl düşürülür
- cep magnet nedir
- yalın internet nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt