Şimdi Ara

TTNET'in indirme hızımı sınırlandırması hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93CD5D33B -- 20 Haziran 2021; 19:15:14 >

• Arayıp güncelleme yaptırın.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Aradığım zaman kayıp normaldir dediler ve işlem yapmıyolar.
  • sen 100 mbit bile alırsın rahat btk'ya şikayet et
  • ttnet'in bazı birimlerine mail yolunu deniyorum şu an, sonuçsuz kalırsı BTK'ya şikayet edeceğim.
  • Selamlar dün netten basvurdum internet ferlstivali diye bir paket. 12mbps fiber internet yazıyor. 77 tl. Bu bağlantı iş görür mü? Tv de film izletir mi? (Netten kendim alt yapı sorgulandığında 50 mbps hioernet yaziyor)

Daha önce oturdugun evde 8 mbps türkcell superonline kullandım sorun yaşamadım takılma donma olmadı. Turktelekomuda bu hızda sorun yaşar miyim? Bilgi verirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_ir kullanıcısına yanıt
    12 mbps internet adsl olarak geçmekte kelime oyunlarıyla aklınızı çelmeye çalışmaktadırlar. Hipernet internetinden faydalanmak istiyorsanız en az 24 mbpslik paketlere bakmalısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93CD5D33B -- 20 Haziran 2021; 19:15:1 >
  • Teşekkür ederim. Ben internete akşam vakit olursa bir film izlemek için çocuklar da ödev filan araştırmak için almak istiyorum. Süperonlie kullanırken 9 10 mbps alıyordum takılma donma olmuyordu. Şimdi bu turktelekomdada aynı verimi alırsam yeterli olur.

Turktelekomu bu kadar kullanım için tavsiye edermisiniz alınabilir 'ni?

• x_ir kullanıcısına yanıt
    Alırsınız Türk Telekom sıkıntı olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun çabalarım sonunda hakkım olan hızı verdiler, herkese teşekkürler. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

• mustafaeae43 kullanıcısına yanıt
    benim vdsl hat durumuna güvenip geçemedim

• speed test de veya ıdm kaç MBps alıyorsunuz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

speed test de veya ıdm kaç MBps alıyorsunuz hocam ?
    Steam'de en fazla 11 mbps indirme hızı gördüğüm gibi stabil olarak 10.5 ile 10.9 arası hız alıyorum.
  • hayırlı olsun hocam bende yeni geçtim vdsl ye 50 MBps ye ne kadar ödüyorsunuz sorması ayıptır ben fiyat olarak bilmiyorum da söylemediler
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    136 lira üzerinden anlaşma yaptık. 16 mbpslik pakete 102 lira ödüyordum
  • @ugcant Cevap verirsen sevinirim öncelikle. Bende yakın zamanda ttnetten aranarak aboneliği yükselterek 50 mgbitten 100 mgbitte çıkardım internetimı. Müşteri temsilcisi bana hattınız 98 mgbite kadar destekliyor dedi bende buna güvenerek yükseltme işlemi yaptım. Fakat gel gör ki o günden beri hız testi yapıyor kablolu kablosuz hep hız 50-75 arasında dolanıyor bir bakıyım dedim modem arayüzüne senin sorunun aynısı bende de varmış hızımı 79'a kısıtlamışlar.Biraz uzun oldu kusura bakma .Sorun şu nasıl yükselttin bu hızını .Dün Mh. aradım bana buradan işlem yapamıyoruz teknik birime yönlendiriyorlar.Bilgi verirsen sevinirim.Saygılar.
  • HAKANKALLA H kullanıcısına yanıt
    btk’ya yazdım ardından 3-4 saatte bir müşteri hizmetlerini arayarak çözdüm olayı bana hat sağlığı falan çekiyolar. oysa snr marjım 50 mbpsde 33, 79 mbpsde 24. ben 8 snr marjıyla adsl kullanıyodum. Aklımla mı bilimle mi alay ettiklerini ve mahkeme yoluna gidip emsal karar çıkacağını düşündüğüm bir mahkeme sürecini kendileriyle beraber takip edeceğimi söyleyince tak çözüldü.

• @ugcant Cevap için teşekkurler.Bende ASUS DSL-750 modem var hiç ayar yapmadan (kararlılıği altifleştirmeden) snr margin değeri 10,5 çıkıyor verilen hız da 79871 veriyor.Kararlılıgı aktif ederek onu 30 çektigimde snr margin 30 oluyor ve verdigi hiz arayüzde 23 binlerde gözukuyor. Acaba kafama takıldı gerçekten bu hızı alamıyor muyum acaba yoksa bilerek mı vermiyorlar? Fikrini merak ediyorum.
  • HAKANKALLA H kullanıcısına yanıt
    kararlılık muhabbetini bilmemekle beraber arayüzde alabileceğiniz max değer yazıyor benim 20 mbpsde 4 snr marjı düşüyordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.