Şimdi Ara

TTNET ile SMİLE adsl arasında Fark Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ttnet kullanıcısıyım.Ttnet ' ten ayrılıp smile adsl geçmek istiyorum.İkisi arasında fark var mı ?
    Sizce geçeyim mi ?

Ve ttnet ile 24 aylığına anlaşma yapmıştık ve 24 ay dolmadı .Ayrılırsam ne kadar ücret öderim.
    Aboneliğimi hemen iptal edersem aylık sabit ücreti mi öderim yoksa kullandığım kota kadar mı ücret öderim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• kampanyadaki bütün kazandığın indirimleri ödemek zorundasın. yani 19.90tl yi 3 ay veriyosan, iptal ettiğinde 29tl olan normal ücretin, geri kalan 9.10 tl sini tahsil ediyolar. modem de aldıysan sanırım ücretini ödüyosun.
    i5 4460 || H81M S2PV || 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600 C9 || SU650 _ WD10EZEX _ ST1000DM003 || Sapphire 5850 TOXIC|| Seasonic M12II-620
    Skystar 2.8A || XClio Nighthawk || HP 2310ei || Gigabyte M6900 & Inca 274qu || 40c6000 & Goldmaster HD 1045 & Digiturk 7103HD || Ixus 220HS || J200F
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydunet'e normal modem olur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.