Şimdi Ara

TTNet'i iptal ettiriyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar AKK Protestomu gerçeğe dönüştürüyorum ve TTNet'i iptal ettiriyorum.

Herhangi bir taahhütüm yok ama 3 Yıl önce 24 Aylık Sözleşmeli olarak Pikatel Airmax 101 Modem hediyeli olarak interneti açtırmıştık.

1. Sorum dediğim gibi taahütümüz 1 yıl önce bitti ancak merak ettiğim iptal ettirdiğimde Modem için para ya da modem iadesi isterler mi ?

2. Soru ise kapattırmak için ekstra bir ücret ödermiyim ? Yoksa sadece bu ayın Faturasını ödeyerek kapatabilir miyim ?

3. Sorum TTNet'i kapattırınca Superonline ADSL'e geçmeyi düşünüyorum , Mevcut Telefon hattımın üzerinden Süperonline ADSL Bağlatabilirim değil mi ? Yani hatla ilgili yapmam gereken taşıma ya da başka ekstra bir işlem gerekiyor mu ??

• Bence protesto için kapattıracaksanız adsl dışında başka bir servis sağlayıcıya geçecekseniz. ADSL Türkiye'de telekomun elinde. Nereden adsl alırsanız alın paranız telekoma gidecek... O yüzden telekomu kapattırıp yine başka bir firmanın adsl'ine geçmek hiç mantıklı değil. başka alternatif yoksa yine olur ama bunun adı protesto olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodomizer43

Bence protesto için kapattıracaksanız adsl dışında başka bir servis sağlayıcıya geçecekseniz. ADSL Türkiye'de telekomun elinde. Nereden adsl alırsanız alın paranız telekoma gidecek... O yüzden telekomu kapattırıp yine başka bir firmanın adsl'ine geçmek hiç mantıklı değil. başka alternatif yoksa yine olur ama bunun adı protesto olmaz.

ttnet zarar edecek ya o bile yeter. 5 yıldır ttnet kullanıcısıyım hızım arada bir düşürüldü şikayet ettim yükseldi fakat şimdi 50 gb dan direk 1 mb altına indirdiler.bana göre cinayet sebebi.
    ttnet resmen insanın zekasıyla alay ediyor , hiznet kalitesi diye birşey yok , kullandığı alt yapı hala 5 yıl önceki alt yapı hani alt yapı çalışmaları vardı.

TTNET yasal dolandırıcı

diğerlerine gecsem aynı halt biliyoruz ama insanlarla zekasına alay edip fahiş fiyatla interneti veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: perfectbilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: sodomizer43

Bence protesto için kapattıracaksanız adsl dışında başka bir servis sağlayıcıya geçecekseniz. ADSL Türkiye'de telekomun elinde. Nereden adsl alırsanız alın paranız telekoma gidecek... O yüzden telekomu kapattırıp yine başka bir firmanın adsl'ine geçmek hiç mantıklı değil. başka alternatif yoksa yine olur ama bunun adı protesto olmaz.

ttnet zarar edecek ya o bile yeter. 5 yıldır ttnet kullanıcısıyım hızım arada bir düşürüldü şikayet ettim yükseldi fakat şimdi 50 gb dan direk 1 mb altına indirdiler.bana göre cinayet sebebi.
    ttnet resmen insanın zekasıyla alay ediyor , hiznet kalitesi diye birşey yok , kullandığı alt yapı hala 5 yıl önceki alt yapı hani alt yapı çalışmaları vardı.

TTNET yasal dolandırıcı

diğerlerine gecsem aynı halt biliyoruz ama insanlarla zekasına alay edip fahiş fiyatla interneti veriyor.

bu bilincin ttnet kullanıcılarının en az %50'sinde falan oluşması lazım ki, bişey yapılabilsin. memlekette download nedir, indirme nedir bilmeyen o kadar alakasız adam var ki....... en basitinden kız arkadaşım mesela 4gb kotayla 1ay geçiriyor ve o kotayı hayatta geçmiyor. ben bizzat şahidim. ne downloadla işi var ne indirmeyle ne bindirmeyle... millet böyle ise alan memnun satan memnun işte. arap kıroları milleti sömürmeye devam ederler. buna dur diyecek tek kurum devlettir. sen ne yapıyorsun millet enayi mi diyecek tek kurum belli ama onlarda kimbilir ne rant alıyorlar ki umurlarında bile değil...

• hayırlısı olsun.ben uydunet kullanıyordum peder sağolsun kablolardan rahatsız olmuş, onu kapattırıp ttnete geçtik.1,5 sene bekleyecez bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL'i Kapattıracağım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.