Şimdi Ara

TTNET'İ GEÇTİM AİRFİBER SİSTEMİNİ SEÇTİM ( DURUNET ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
20.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi şöyle bu sistem nerelerde var bilmiyorum, kendi bölgenizde araştırıp bakabilirsiniz. ve aynı etkileri verir mi hiç bilmiyorum size kesin birşey demiyorum. radyasyon konusunda ölçme gibi şansım yok.ama geçen telefonumdan altınkum sahilde (didimin hatta türkiyenin en ünlü plajlarından birinde) bir fotoğraf çektim, bu küçük alet öyle radyasyon yayıyorsa o fotoğrafı gördüğünüzde altınkum da herkesin zombi ölüp radyasyondan çürümesi gerek. fotoğrafı buluyım atarım, buraya atınca sizi etiketlerim o zaman ne demek istediğimi anlarsınız. diğer yandan o arkadaş söyledikten sonra kafaya taktım deliler gibi türk makaleleri yabancı makaleler okudum. emin olun radyasyon özellikle bu cihazların veya baz istasyonlarının yaydığı iyonize olmayan radyasyonlar hakkında kesin bir makale ve hastalık vs göremedim. bu cihazlar ülkeye girmeden ciddi bir işlemden geçiyorlar, ve tekrar ediyorum en azından araştırdığım kadarıyla yok. bu cihazlar iyonize olmayan radyasyon yaymaktalar yinede araştırabilirsiniz.

edit: fotoğrafı silmişim pazar günü hatırlatında boş zamanımda gidip tekrar çekiyim. :) kafanızda canlandıracak olursak : altınkum plajında 2 ayrı binanın üstünde (aralarında nerden baksan en fazla 1 km vardır, ve evet otel- ev olarak kullanılmakta evler ve çevreleri dolu.) 2 binanın da üstüne (ikisinde de ayrı ayrı ) : 2 adet şunlardan 2 adet şunun 2 tane büyüklüğünde aynısından , 1 adet şundan var evet tek bir binanın üstünde var bu ürünlerden.! 2. binada da aynı. şimdi altınkum çevresinde yaşayacak olanları düşünürsek çoktan radyasyon yok etmesi gerekirdi.... inanmıyor abarttığımı düşünüyorsanız fotoğrafını çeker onada inanmıyorsanız videoda çekerim sıkıntı değil ama şu sıralar işlerim var :) kısacası radyasyon konusunda şüpheniz olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmanbek -- 3 Şubat 2016; 23:03:56 >

• Kurulum nasil yapiliyor bir bilginiz var mı ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke her yerde olsa.
  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    Hocam online oyunlarda ping değerleriniz nasıl. Bir de kurulum için ücret ve neler gerekli. Teknik servis mi yapıyor?
  • Oyunlarda ping nasıl?

Cs go,rainbow six vs. ?

Edit : akk yokmu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClimbDown -- 7 Nisan 2016; 21:46:50 >
  • ClimbDown kullanıcısına yanıt
    sizler için yazıyı baştan aşağı ilk mesaja kopyalayıp yapıştırdım . oradan okuyabilirisiniz
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    açıkçası hiç online oyun oynamıyorum o yüzden bir şey demem yalan olur. sizler için yazıyı baştan aşağı ilk mesaja kopyalayıp yapıştırdım . oradan okuyabilirisiniz.
  • mert_3591 M kullanıcısına yanıt
    valla yazıyı aynen kopyaladım bilgim yok hatta olsaydı başka daha güçlü cihaz alıp kendim kurmak isterdim. aklımdan geçmedi değil
  • Arkadaslar bugun ben izmirde kurdurdum ve suan kullaniyorum. Oncelikle baglanti hizlari durunetizmir web sitesindeki gibi. Ben 5mbps aldim. Kurulum ucreti 150 tl (aktivasyon(30tl), modem ucreti(50tl), iscilik 40tl, ilk ay fatura 30 tl olmak uzere).
    Kurulum aşamasi cok kısa :) çatiya küçük bi alıcı koyuyolar, resmi vardi sanirim. Sonra kabloyu apartmanin yanindan sallayip modeme baglamak uzere camdan alıyorsunuz :D (Bu arada pvc pencerenin kosesinden matkapla deliyolar kabloyu iceri alabilmek icin :)) sonrasi 1 tane modeme baglaniyor olay bu.

Suan android telefondan kullaniyorum laptop henuz yok diye. Hiz testini speedtest (ookla) ile 5,6 kez yaptim. Hiz 5.1 mbps cikiyor ve stabil arkadaslar dusmuyor ve tam 5 aliyorsunuz. Ping ise 9 ile 12 arasinda degisti. (Boyle ping zor bulunur gibi).
    Oyun oynayan arkadaslar pingin onemini bilirler. (Ben henuz oynayip deneyemedim tabi bunu da goz onunde bulundurabilirsiniz)
    He bir de her yerde yokmus arkadaslar bilginize onceden telefonla arayip sorabilirsiniz.

Aklima suan bunlar geldi sormak isterseniz bildigim kadariyla cevaplarim arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_3591

Arkadaslar bugun ben izmirde kurdurdum ve suan kullaniyorum. Oncelikle baglanti hizlari durunetizmir web sitesindeki gibi. Ben 5mbps aldim. Kurulum ucreti 150 tl (aktivasyon(30tl), modem ucreti(50tl), iscilik 40tl, ilk ay fatura 30 tl olmak uzere).
    Kurulum aşamasi cok kısa :) çatiya küçük bi alıcı koyuyolar, resmi vardi sanirim. Sonra kabloyu apartmanin yanindan sallayip modeme baglamak uzere camdan alıyorsunuz :D (Bu arada pvc pencerenin kosesinden matkapla deliyolar kabloyu iceri alabilmek icin :)) sonrasi 1 tane modeme baglaniyor olay bu.

Suan android telefondan kullaniyorum laptop henuz yok diye. Hiz testini speedtest (ookla) ile 5,6 kez yaptim. Hiz 5.1 mbps cikiyor ve stabil arkadaslar dusmuyor ve tam 5 aliyorsunuz. Ping ise 9 ile 12 arasinda degisti. (Boyle ping zor bulunur gibi).
    Oyun oynayan arkadaslar pingin onemini bilirler. (Ben henuz oynayip deneyemedim tabi bunu da goz onunde bulundurabilirsiniz)
    He bir de her yerde yokmus arkadaslar bilginize onceden telefonla arayip sorabilirsiniz.

Aklima suan bunlar geldi sormak isterseniz bildigim kadariyla cevaplarim arkadaslar.

Hangi bölge ve kimden hizmet aldınız?

• Radyasyon yok falan demişte.Sen anteni takınca şak diye bir yerinden çıkmıyor.10 yıl sonra mesela radyasyon hastalıklarına (kanser gibi) yakalanma ihtimaliniz artıyor.Ayrıca sizde olmasa çocuğunuda bile çıkma ihtimali daha çok artar.
  • radyasyon falan yok demedim. dikkat ederseniz araştırma yaptım bununla ilgili ölen yok dedim. evet araştırmalarım sonucu dediğiniz doğru. yani sadece kanser vb gibi riski artırıyor araştırdığım tüm bilimsel makalelerle "çıkma ihtimali artabildiği gözlemlenmiştir " sonucuna vardım. ama buna bağlı olarak kanser oldu, yok öldü yada evrim geçirdi gibi şeyler görmedim. kesin bir sonuç bulamadım. diğer yandan dediğim gibi yolda giderken telefona değil sağınıza solunuza bakın aslında ne kadar çok baz istasyonun içinde yaşadığımızı göreceksiniz. ama dediğinize katılıyorum benimde araştırmalarımın sonucu dediğinizle aynı şekilde ama net sonuç yok
  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    Görsel paylaşırsanız daha iyi olur kullandıkları alıcı cihaz özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

radyasyon falan yok demedim. dikkat ederseniz araştırma yaptım bununla ilgili ölen yok dedim. evet araştırmalarım sonucu dediğiniz doğru. yani sadece kanser vb gibi riski artırıyor araştırdığım tüm bilimsel makalelerle "çıkma ihtimali artabildiği gözlemlenmiştir " sonucuna vardım. ama buna bağlı olarak kanser oldu, yok öldü yada evrim geçirdi gibi şeyler görmedim. kesin bir sonuç bulamadım. diğer yandan dediğim gibi yolda giderken telefona değil sağınıza solunuza bakın aslında ne kadar çok baz istasyonun içinde yaşadığımızı göreceksiniz. ama dediğinize katılıyorum benimde araştırmalarımın sonucu dediğinizle aynı şekilde ama net sonuç yok

Hocam hemen olmessiniz zaten.Vucut hucrelerini bozuyor ve kanser riskini arttiriyor dedim.Sizde cikmasa bile cocugunuzda vs gorulebilir

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    paylastim saniyordum paylasmamisim evet evin catisinda su resimdeki urun var ve bir kablo modeme iniyor. Bir arkadas da soylemis Evet o kabloyu eve sokmak icin pvc pencerenizin kenari deliniyor. Urunun aynisi catida mevcut
    TTNET'İ GEÇTİM AİRFİBER SİSTEMİNİ SEÇTİM ( DURUNET )

• Daha çok karşısında duranları etkiler. Kullananı değilde komşuyu.
  • İzmir Karşıyaka'da oturuyorum ve yaklaşık 1 yıldır Durunet kullanıcısıyım, çatıya koydukları cihaz çorba kasesi büyüklüğünde bir cihaz ve şekildekinin aynısı çatıdaki uydu bacağına kelepçeliyorlar, bu cihaz havadaki wireless sinyalini alıp evinizdeki modeme internet getirmeyi sağlıyor, çevreye radyasyon falan da yaydığı yok zaten, asıl radyasyon 4,5 G hikayesi ile çok yüksek dozda sinyal yayan mobil baz istasyonlarıdır. Binada benden başka birkaç kişi daha bağlattı ve isteyen havalandırma boşluğundan, isteyen bacadan, isteyen de uydu kanalı yolu üzerinden evine çektirdi. Bölgeye fiber altyapı gelmesine rağmen kesinlikle durunet ten ayrılmayı düşünmüyorum tamamen yerli sermayesi ile tek kelime ile mükemmel hizmet boşu boşuna 2 katı 3 katı ücret ödemeye gerek yok.
  • WHO hala sinyallerin zararlarini arastiriyor. Hocamin soyledigine gore herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamis

• Durunet ne ya Akılları sıra türk telekomu aşağılayarak kendi firmalarinin reklamlarını yapıyorlar. Yemezler canım yemezler.

• bu hizmetler niye istanbulda yoksa yanı başımızdaki kocaelinde var burda yok çekiyoruz türk telekomu hatta çekemiyorum bile dertlerini hat çekmiyorlar apartmana birde yukarıda eleştrilimiş ne güzel sistem arkadaşım tamam konunun reklam olduğu bellide güzel hizmet yani türk telekomdan memnunsun galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.