Bildirim
TTnet hat zayıflama değerleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
destekler senin hattın 12 ye kadar yolu var. -
Eğer tarifen 8 ise rahat alırsın, git braz şikayette bulun.Bulunduğun telekoma git, ordan internet hız problemi de seni data bölümüne yönlendircekler.Ben 2-3 ay önce öyle yaptım bi daha da aramadım telden.yoksa her ay 2 kez arardım yok 4 sabitlemişer yok 6 ya sabitlemişler. -
bulunduğun telekomun numarasını biliyosan(google arama yap bilmiyosan) telefondan ara gitmeye üşeniyosan; ama 444 0 375 i arama. -
8mbit net 12-16mbit hattın durumuna bağlı olarak alabilirsin seni kandırmış servisten gelen şahsiyetler.8mbit için oldukça yeterli seviyede. -
yorumlarınızı için teşekkür ederim ama sorun bizdeymiş cat5 kablo var ama yinede bizde bana yöntemleri söylermisiniz neler yapmam lazım bu konuyla ilgili sırf şubat-mart bu 2 ayda 10 kere aramışımdır ve sadece 1 kere geri dönüş oldu oda arıza kaydını kapatmak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqron -- 29 Mart 2012; 11:32:00 > -
arkadaşlar acaba burdan arıza kaydı açsam halledebilirlermi?
https://ett.turktelekom.com.tr/etmh/ariza/ArizaSSMisafir.do?method=bildirimGiris -
olur herhalde.Ya da twitter, facebook, donanım ttdestek var.Ha bi de ttnet online işlemler değişmiş teknik destek arıza filan yazıyodu, orayada bi bak derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X