Şimdi Ara

TTNET Fiber altyapı hk acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alanya da yaşıyorum ve TTNET ADSL var yani Ultranet var binamızda. Ancak TTNET fiber nerede uygulamasına girip sorgulama yapınca 2 -3 apartman yakında Hipernet yani Fiber internet gözüküyor. Başvuru yapsam fiber internete, altyapı döşerler mi? Yoksa ADSL e mahkum muyuz?

Ayrıca burada yerel bir firma 30 TL ye sınırsız 8 mbps internet dağıtıyor. Bağlantı Şekli ise çatıya alıcı yerleştirip eve kablo çekiyorlar ve internete bağlanıyorsunuz. Gittiğim zaman arkadaşlar deneme olarak 1080p bir video açtı sikintisiz ve hızlı bir biçimde oynattı. Asıl soru ise böyle internetlerde online MOBA veya FPS MMO RPG oyunlarda ping sorunu yaşar miyim? Adama sorduğumda denemedik ping ne olur bilmiyoruz dedi ancak aranızda kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim. Kendi dükkanında speedtest yaptığımızda 13 ping 7.9 Down 0.45 up çıktı. Değerler bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla benim yan binadada fiber var bizimkinde yok sizin binadakilerden hepsinden imza toplayacaksın ne kadar çok kişi o kadar iyi daha çok dikkate alıyorlar bu imzalar ile birlikte dilekçe yazıp ttnet müdürlüğüne götür banada öyle söylediler imzalatıp götürecem fiber için

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Valla benim yan binadada fiber var bizimkinde yok sizin binadakilerden hepsinden imza toplayacaksın ne kadar çok kişi o kadar iyi daha çok dikkate alıyorlar bu imzalar ile birlikte dilekçe yazıp ttnet müdürlüğüne götür banada öyle söylediler imzalatıp götürecem fiber için

Bizim burada Türk Telekom Şebeke Binası mi ne öyle birşey var ona mi götüreceğim?

• Dilekçe bir ise yaramiyor kaç kere toplu şekilde verdiğimi bile bilmiyorum 17 kişilik binanın hepsi istemiş gibi görünsün diye kafama göre isim uydurup imzaladim 2 yıl oldu yok

• Kullanan vardı bu forumda oyunlarda sıkıntı oluyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Kullanan vardı bu forumda oyunlarda sıkıntı oluyormuş.

O zaman problem. Benim için 1 Mbps olsun ama ping 2 olsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Fiber HK.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.