Şimdi Ara

Ttnet'e geçmeyi düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki tam 6 yıldır evimizde 1mbit internet var kah güldük kah eğlendik ama bıktık artık
    Şu anki kullandığım biri 1mbit limitsiz
    8 mbit'e geçmeyi düşünüyorum fakat akk olayı falan varmış sizce geçeyimmi ne yapayım?

• bende biri kullanıyorum 3 haftada anca tarife değişikliği yaptılar şuanda BTK 1mb olan hızı akk 'de 3mb yaptı kota olayına takılma değim bende biri 4mb kullanıyordum akk 8 e yükselttirdim daha az para aynı hız hemen hemen akk geçince 3mb yeterde artar bile download da zaten 4' ile yapıyordum bir şey değişmeyecek pek ve ayrıca ttnete geç vodafone (biri) müşteri hizmetlerine bağlanmak biraz sorun ayrıca pek hızlı işlem yapmıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

bende biri kullanıyorum 3 haftada anca tarife değişikliği yaptılar şuanda BTK 1mb olan hızı akk 'de 3mb yaptı kota olayına takılma değim bende biri 4mb kullanıyordum akk 8 e yükselttirdim daha az para aynı hız hemen hemen akk geçince 3mb yeterde artar bile download da zaten 4' ile yapıyordum bir şey değişmeyecek pek ve ayrıca ttnete geç vodafone (biri) müşteri hizmetlerine bağlanmak biraz sorun ayrıca pek hızlı işlem yapmıyorlar..

Yorumunuz için teşekkür ederim.Yavaş olsun sorun değil fakat hangisini şuan daha iyi sizce? ttnet mi biri mi?
    şu akk olayı canımı sıkıyor biraz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Blutarch Mann

Yorumunuz için teşekkür ederim.Yavaş olsun sorun değil fakat hangisini şuan daha iyi sizce? ttnet mi biri mi?

AKK zaten başlı başına saçma bir şey.. AKK'nin çıkma olayı yasal olmayan yollardan film müzik vs tarzında şeyleri engellemek ama kimse pek takmıyor.. benim ortalama aylık download boyutum minimum 300 GB maksimum 500GB'ın üstünde o ay çıkan filmlere göre değişiyor 4Mb ile bu şekildeydi 8Mb hızda AKK aşınca hız 1Mb değil artık 3Mb olacak yani yine hızım da aslında pek bir şey değişmeyecek yine aynı oranda download yapacağım.. TTnet'e geçmeni tavsiye ederim şuanda 1 yıl taht. verirsen 8mb net limitsiz 35 TL'ye veriyorlar zaten biri adsl 'de ttnet altyapısı kullanıyor.. direk sağlayıcıdan kullanacaksın bende nisan ayında taht. bitsin hemen ttnet'e geçeceğim o zamanki kampanyaya göre

• quote:

quote:

AKK zaten başlı başına saçma bir şey.. AKK'nin çıkma olayı yasal olmayan yollardan film müzik vs tarzında şeyleri engellemek ama kimse pek takmıyor.. benim ortalama aylık download boyutum minimum 300 GB maksimum 500GB'ın üstünde o ay çıkan filmlere göre değişiyor 4Mb ile bu şekildeydi 8Mb hızda AKK aşınca hız 1Mb değil artık 3Mb olacak yani yine hızım da aslında pek bir şey değişmeyecek yine aynı oranda download yapacağım.. TTnet'e geçmeni tavsiye ederim şuanda 1 yıl taht. verirsen 8mb net limitsiz 35 TL'ye veriyorlar zaten biri adsl 'de ttnet altyapısı kullanıyor.. direk sağlayıcıdan kullanacaksın bende nisan ayında taht. bitsin hemen ttnet'e geçeceğim o zamanki kampanyaya göre

Maşallah. Miktarlara bak. Benim 10 yılda doldurduğum kota mikarları sende aylık. Sorması ayıp, her ay o kadar depolama alanını nerden buluyorsun? 20-30 HDD vardır sende herbiri terabytelık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Maşallah. Miktarlara bak. Benim 10 yılda doldurduğum kota mikarları sende aylık. Sorması ayıp, her ay o kadar depolama alanını nerden buluyorsun? 20-30 HDD vardır sende herbiri terabytelık

3 tane kasa içinde HDD var biri 500 GB biri ikisi 1 tb biri 1,5TB 3 tanede harici var ikisi 1 TB diğeri 3 TB blu-ray film izliyorum arşiv yapıyorum izleyip saklıyorum hdd doldukça yeni hdd alıyorum

• quote:

quote:

3 tane kasa içinde HDD var biri 500 GB biri ikisi 1 tb biri 1,5TB 3 tanede harici var ikisi 1 TB diğeri 3 TB blu-ray film izliyorum arşiv yapıyorum izleyip saklıyorum hdd doldukça yeni hdd alıyorum

Maşallah. Bende biraz onu merak etmiştim :) Yani bazıları online izleyip ve indirip izleyip siliyor, seninki iyiymiş. Yap bakalım arşivi, sonrada bize Dvd olarak birkaçını hediye et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hangi kampanyaymış hocam 35 tl ye, link verir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

hangi kampanyaymış hocam 35 tl ye, link verir misin?

ttnet müşteri hizmetleri söyledi bana bunu sitesinde yazmıyor müşteri hizmetlerini arayıp sorun bence

quote:

Maşallah. Bende biraz onu merak etmiştim :) Yani bazıları online izleyip ve indirip izleyip siliyor, seninki iyiymiş. Yap bakalım arşivi, sonrada bize Dvd olarak birkaçını hediye et.

haehaehae ayıp ettin hdd'ni kap gel atarız filmleri

• quote:

quote:

quote:

Bende istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.