Şimdi Ara

ttnet Dolandırıcılığı Hat devir işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ttnet internet ve ttnet alo yu babamın üstünden kendime devir aldım dün işlemleri tek başıma yapmak için sonra devir işlemi gerçekleşti hat benim üstüme geçti bende bugün bir ttnet ofisine gittim ikna kampanyası için başvurdum onlarda 24 ay tahahütlü 49 tl birde modem hediye olarak bana teklif etti sonra sistem bunu kabul etmedi siz daha 1 günlük abonesiniz bu kampanyadan yararlanamazsınız dedi hat devir işleminde abonelik günü sıfırlanıyomus ikna kampanyasından yararlanmak için en az 9 aylık üye olmam gerekiyomus biz 15 senelik üyeyiz ama devir olduğu için sıfırlanmıs. Ben hattı devir alırken telekom müdürlüğünde kamil bana böyle bişeyden bahsetmedi hertürlü kampanyadan sen yararlanabilirsin demişti.

Şimdi ben bu adamı kime şikayet edicem hiç bir kampanyadan yararlanamıyorum nereye şikayet etmem gerekiyor bu olayı ?

• rigetti kullanıcısına yanıt
    Demekki bende kampanya almak istesem vermeyecekler hee.!!

Sizi 2 aylık abonesiniz deyip vermezler banada. Hiç umrumda değil, zaten abone olurken taahhüt, modem vs. istemedim çok kızarsam iptal ederim.
  • şikayet ediceğmi söyledim müşteri hizmetlerinden aradılar 1 yıllık tahahütle 56.90 tllik kampanyadan yararlanabilirsiniz diye arıyolar şimdide soyguncu bunlar gerçekten
  • rigetti kullanıcısına yanıt
    Hocam modemi siz kendiniz alın, modemsiz kampanyalar var zaten birini verirler illaki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET İNTERNET DEVİR
    9 yıl önce açıldı
    Hat Devir İşlemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.